Ga naar inhoud


smoking

Lid
  • Items

    469
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door smoking

  1. Ik zou eens beginnen met andere uitgangen van de lnb te gebruiken . Ik had het enkel voor op 23.5 oost . Ook aan en uitzetten van de SAB veroorzaakte dit probleem . Ook van 19 na 23 zappen zelfde ( meeste tvv zenders ooit daarop ) . En ik vermoed ook het schakelen tussen H en V .

     

    Aan topic starter , is dit enkel op 1 positie , zoja , ben ik er vrij zeker van dat 1 lnb de geest aan het geven is .

  2. Ik had een gelijk aardig probleem . Als er op de SAb gezapt werd had ik kortstondige freeze op de ultimo op 23.5 positie, andersom niet. Na lang zoeken bleek het een LNB te zijn die niet meer goed werkte ( ik dacht eerst aan 2 verschillende merken disecq's op 1 lnb) . Die gaf blijkbaar op 1 uitgang deze storing , de rest van de uitgangen werkte prima .

     

    Aan de kaart lijkt het me dus niet te liggen . ik heb 2 kaarten van tvv in de ultimo , die intern geshared worden , heb geen zin om door het huis met kaart te lopen wil ik op 2de doos hoofdpakket te bekijken .

  3. Ik kan dit natuurlijk ook eens proberen bij VTI , baat het niet , schaad het niet ( denk ik ) . Maar ga toch eerst eens testen op die installatie die ik zaterdag ga zetten . Hoe dan ook , we komen er wel uit nietwaar ;) .

  4. Ik gebruik de laatste VTI . Van het weekend eens werk van maken . ga eerst eens op een gelijkaardige installatie testen die ik zaterdag ( als het weer goed is ) ga plaatsen . Heb eerder geen tijd . Ik hou jullie wel op de hoogte .

     

    Maar mijn probleem is toch anders dat topic denk ik . Ik vrees ofwel tuner B of box naar de haaien . Op tuner A heb ik er nooit last van .

  5. Sinds vandaag is het op de ultimo niet meer mogelijk om bv op astra 19.2 oost iets op te nemen , en dan een andere positie te bekijken tegelijk . Op tv gewoon zwaar gestoord beeld , blokvorming en ook niet meer de zender waar je naar zapt. Het is soms zo dat je soms verschillende zenders te zien krijgt in blokvorming ( ook van verschillende posities , kanaal Z wanneer m bv op éénHD staat ! . Het maakt ook niet uit of je op dezelfde positie blijft ( vier en éénHD zitten bijde op 23.5 ) .

    Nochthans geven de switchen aan dat er juist geschakeld is ( triax MFD 4/1 ) .

     

    Heeft misschien iemand dit al eens voor gehad ? . Ik zou niet weten waar beginnen te zoeken . Op de blijlage zie je wat er op tv komt . Terwijl een stream of opname wel lukt .

     

    Dezelfde transponder bekijken en opnemen lukt wel , maar dan je gebruik je maar 1 tuner natuurlijk . Zap ik dan naar bvn geen beeld .

    post-45751-0-13376800-1349205365_thumb.jpg

  6. Het oude ADSL(2+) gaat eruit . Ik heb hier nooit adsl kunnen pakken , reden 7.4 km tot centrale . Dit is te ver om iets of wat snelheid te krijgen en zeker stabiliteit, en zitten er veel adsl klanten op die kabel bundel , is overspraak een rieele stoorfactor .

     

    Bij VDSL2+ , dat gebaseerd is op SDSL , zit je zeer kort bij de centrale ( hier in be is dit max 1.5 km ) , en dus de glasvezel . Ik zit op 800 m en heb nu een 20/2 verbindig , 50/6 is niet haalbaar op deze afstand met een 40jaar oude kabel in de grond.

  7. De huidige tn boxen hebben geen kaart meer . Dus kun je die kaart ook niet meer gaan gebruiken in een ander toestel .

    Er is inderdaad een pool geweest die dat vroeger kon , maar die schijnt opgepakt te zijn . Ook waren de VOD streams niet gecodeerd . Het volstond om je dreambox de ganse avond te laten scannen , bestelde je buur een film kon je zo meekijken . Maar die tijden zijn voorbij

    • Like 2
  8. Ik heb TN gehad , nooit meer . Trage rommel receivers die regelmatig vast hangen en traag zijn( of je moet de utp uittrekken en ze lopen gelijk een speer ) . En dan die ellendige banners van DRUK ROOD enz . Nee nooit meer .

    BGC heb ik geen ervaring mee , ik zit te ver van de centrale om er aan te beginnen . Dit zou teveel impact hebben op mijn download snelheid voor internet . Dus het blijft hier TVV .

     

    Wat HBO betreft , zitten die niet exclusief bij telenet in vlaanderen ? , dacht van wel ( geen idee of BGC deze in het aanbod heeft ) .

  9. Ik gebruik no-ip . Alleen moet dan je pc laten aanstaan voor de update's ( die direct worden doorgevoerd dan ) . Maar het is natuurlijk niet ideaal .

     

    Zet eens in de modem pppoe uit (bridge mode), dan je eigen router die sessie laten opzetten met je user en pass , dit werkt ( bij de meeste outers ) , in je router heb meestal wel een dyndns updater zitten . Maar of de tv poort dan nog werkt geen idee .

     

    Er zijn wel wat forums waar je daar meer over vind ( mag ik waarschijnlijk niet vernoemen ;) ).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...