Ga naar inhoud


hobbytraveler

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hobbytraveler

  1. Ik heb de nieuwe software al geinstalleerd en de eerste wat mij opviel ,dat hij bij het overschakelen van zenders de receiver niet vastloopt wat bij de vorige software alleen maar erger was geworden , als dat zo blijft ben ik al zeer tevreden . Ik heb ongeveer driehonderd zenders geprobeerd en geen enkele keer is hij vastgelopen, verder heb ik nog niet naar andere bugs gekeken :lol: :lol: :lol:

  2. Hoi inderdaad denk ik ook dat de aston cam geupdate moet worden zoals gerrit dat ook al vermeld heeft ,mijn aston heeft zichzelf ook wel geupdate naar een lagere versie hoe dat gebeurd is nog steeds een raadsel en toen kon ik op mijn ipbox 900hd ook geen enkele zender meer ontvangen , je hebt niet aangegeven of die ander cam ook een aston is want dan kan je de software vergelijken succes M.V.G Tomtraveler

  3. Nog even ik las dat jij de Aston gebruikt op een Topfield 4010 , ik heb thuis ook nog een Topfield 4010 staan met de zelfde probleem en dat ligt niet aan de Aston cam maar aan de receiver waarbij mij opviel dat als het gebeurd dat de uitzending gewoon is te zien alleen hebt je de melding geen signaal ,maar als je overschakeld naar tuner 1 of 2 afhankelijk op welke tuner het probleem optrad bij mij was dat tuner 1 dan kon je probleemloos verder kijken.

     

    m.v.g. tomtraveler

  4. Hoi met een led is het inderdaad een 1.07 je kunt de software controleren in je topfield, je gaat naar het menu en daar klik op c.i en daar kan je de S.W versie in vinden en als je de S.W. hebt kan je volgens mij de Astoncam updaten in een Topfield vanaf type 5000

    Je zet de software met behulp van een progamma te downloaden bij Topfield op je harde schijf en door middel van afspelen installeerd hij de S.W. op de Aston c.i.

    M.V.G, Tomtraveler

  5. Er is een probleem,je geeft te weinig info, je hebt twee soorten namelijk de aston cam zonder led en die is niet te updaten, maar de aston cam met de groene led is wel te updaten, dus moet je aangeven welke je in het bezit hebt en als de cam met led is moet je kijken wat voor firmware erop zit en in welke merk receiver hij gebruikt wordt

  6. Ik heb de nieuwe software ook geinstalleerd met als gevolg dat mijn eigen zenderlijst weg was en tevens zag ik dat de zenderaanduiding in de display ook niet meer mogelijk was ,ik heb verder niet meer gekeken en ben weer terug gegaan naar de vorige software waarin dat wel mogelijk was, de FW amiko 1.2.41 is bij mij geen verbetering gebleken.

  7. Hoi ik het verhaal een beetje gevolgd, ik heb uit eigen ervaring ondervonden dat bij de callcenters niet altijd correct wordt gewerkt,ik ben in begin van het jaar telefonisch benaderd door C.D met een aanbieding met internet en vast bellen aangezien de aanbieding voordeel zou opleveren heb ik daar mee ingestemd , de aansluiting zou een maand later gebeuren, maar na twee maanden nog geen enkele reactie tot ik weer werd gebeld door C.D , die meneer heb ik gevraagd wat daar de oorzaak van was maar dat kon hij me niet mededelen hij zou het uitzoeken, ik zou de week erop een bevestiging van krijgen.

     

    Ik kreeg inderdaad een brief met de hartelijke felicitaties van hun dat ik gekozen had voor een andere abbonnement maar er werd niet in de brief vermeld wat voor pakket van hun, ik heb hun gelijk een email gestuurd dat ik dat niet wil en gewoon mijn eigen pakket wil houden en verder overal vanaf zag, ik kreeg keurig daar een bevestiging van en ik was allang blij dat ik mijn internet niet had opgezegd anders had ik er vier maanden zonder gezeten.

     

    tomtraveler

  8. Hoi ik heb de SDH-8900 receiver bijna een maand als hij in standbij staat gaat rechts van de display een fel rood ledje branden zodra je hem aanzet gaat erboven een groen ledje branden en het rode led gaat dan uit maar in diep standbij is alleen de klok zichtbaar maar dan duurd het vrij lang dat je weer beeld hebt omdat hij moet booten en dat doet mijn Ipbox 900hd sneller.

     

    In het begin vond ik het lastig dat er op de display geen progamma nummers getoond werden maar daar ben ik nu aan gewend.

     

    Ik via het menu alle kanalen verwijderd en alle zenders die ik gebruik via de transsponders weer ingelezen dus ze staan nu zoals ik het gewend was.

     

    tomtraveler

  9. Hoi ik heb nu sinds een maand een Amiko Alien in gebruik , een goed apparaat,alles werkt perfect,beeld zeer goed enige minpunt als hij standbij staat is het rode ledje te fel, is inmiddels beetje donker gemaakt met behulp van folie.

     

    Maar mijn vraag is er een editor om de kanalen te bewerken en waar vind ik de database, in mijn ipbox 900hd staat de database in var maar in de amiko heeft hij waarschijnlijk een andere extensie ,de box is via ftp te benaderen.

     

    tomtraveler

  10. Wie kan mij vertellen hoe ik een ipbox 910 kan instellen op ziggo hij is altijd gebruikt geweest als een sat box maar na een verhuizing waar geen schotel geplaatst kon worden is hij omgebouwd naar kabel , hij draait op vodka 11 ,tijdens het sat gebruik kon alle functie,s gebruikt worden.

    De kabeltuner wordt ook gezien door de ipbox maar de kaart niet.

     

    tomtraveler

  11. Hoi dat is het juist ,het is voor mij helemaal nieuw, ik heb zelf voldoende ervaring met de sat versie,s ik heb het geprobeerd met de kaartlezer en met de aanwezige aston ci maar geen enkele reactie hij ziet de ziggo kaart niet, ik weet dat de kaart op irdeto basis is, voordat hij is omgebouwd werkte de ipbox perfect met C.D. kaart in de aanwezige kaart lezer ,ik denk dat er aanvullende software eropgezet moet worden maar ik weet niet welke .ik heb in de kanalenzoeker ook de waarden ingevoerd zoals het in de orginele ziggo receiver stond maar dat werkte ook niet

     

    tomtraveler

  12. Hoi

    Ik heb voor een kennis een ipbox 910 omgebouwd naar een kabeltuner omdat hij verhuisd is en daardoor niet mogelijk is om een schotel te plaatsen en nou is mijn vraag, moet er softwarematig aanpassingen gemaakt worden ,de box draait op vodka 0,11 , ik heb hem al geprobeerd om hem aan het werk te krijgen maar hij ziet de kaart helemaal niet wie heeft daar ervaring mee bij voorbaat dank hobbytraveler

  13. hoi Ik heb een 900HD en een kennis van mij een 910HD ik heb op allebei de PGI 0,7 er op gezet met als skin de MySkyEPG ziet er goed uit en geen enkele problemen met beelduitval, ik krijg wel bij overschakelen een bericht dat mijn geluid is gecodeerd maar dat ligt volgens mij aan de Aston cam die is toen geupdate naar een nieuwere versie want met een andere cam Matrix metZ-cas doet hij het niet, maar dan krijg de maandelijkse update van Canal + niet binnen.

  14. Technical features:910 HD

     

    * DVB compliant, DVB-S2, DVB-S, DVB-T, DVB-C tuner module supported

    * Smart tuner supported(Plug & Play)

    * MPEG-2 MP@HL Video Decoder

    * MPEG-4 AVC/H.264 HP@L4 Video Decoder

    * 1 smartcard reader

    * 2 CI slots

    * possibility to install internal HDD

    * DIVX supported

    * Dolby digital decoder

    * MP3 decoder

    * HDMI with HDCP supported

    * Multi-format Audio Decoder

    * High Definition and Standard Definition

    * DVB Common Interface (2 slot) supported

    * Format resolution: 1080i, 720p, 576i

    * USB 2.0(Host) supported

    * Network Interface Supported( high speed Ethernet)

    * SCPC and MCPC receivable from C/Ku-band satellites

    * Channel list editing

    * Favorite channel list editing

    * True-color On-Screen Display (OSD)

    * Full Picture In Graphic (PIG) function

    * Electronic Program Guide (EPG) for on screen channel information

    * Subtitle & Teletext supported

    * Parental lock facility by channel and program event

    * External e-SATA interface supported

    * LINUX open source(some parts under the terms of GPL, accordingly expandable)

    -----------------------------------------------

     

    • Features AB IPBox 91HD USB PVR Zilver

     

    • Digitale HDTV receiver met OS Linux

    • Operating systm LINUX (kernel 2.6.17.14)

    • 1 x Smartcard reader (X-Crypt CAS, Firecrypt CAS)

    • Application software DGS

    • Procesor 266MHz ST40-202 32bit RISC CPU

    • MPEG-2 MP@HL Video Decoder, MPEG-4 AVC/H.264 HP@L4 Video Decoder

    • Netwerk Interface Ondersteuning (high speed Ethernet10/100)

    • HDMI met HDCP ondersteuning

    • Formaat resolutie: 1080i, 720p, 576p

    • Ondersteuning voor externe USB HDD Harde schijf

    • Time Shift Functie (pauzeren) (USB HDD)

    • Recording MP3 en photos van USB HDD.

    • DivX ondersteuning

    • Dolby AC3 downmix decoder

    • Internet radio recording

    • USB 2.0 Host controler

     

    dit zijn de specs

     

     

  15. hoi ik denk dat de verschil in een paar specificatie,s zit:

    de 910HD : kleiner formaat

    3 keuzes kabel-digitenne-sataliet ontvangst

    zendernaam in display

    2 x ci slots

    kaartlezer

    interne sata schijf mogelijk

    ingebouwde ventilator

    er zal nog wel een paar andere dingen zijn maar dit zijn de belangrijkste wat de 91HD niet heeft.

  16. Hoi dat moet je inderdaad bij windows 7 in mapopties uitvinken staat er als standaard in,ik ben kort geleden naar 7 overgestapt toen bleek als ik een nieuwe image wou installeren hij een fout melding gaf op de ipbox daarom moest de ext .img verwijderen en daar had ik in vista geen problemen mee.

    bedankt voor de verwijzing

  17. Hoi ik begrijp dat de blue moon skin je niet bevalt, de pgi 0.6 heeft de skin die eerst in de nlb versie gebruikt werdt, ik heb de pgi versie ook op ipbox 910 hd gezet van mijn vrienden die er totaal geen verstand van hebben zonder instellingen te veranderen, hij is zeer stabiel en de opstarttijd is korter dan de nlb versie,ze gebruiken hem nu een maand en ik heb nog geen enkele klacht gehoord.

     

    groetjes tomtraveler :D

  18. hoi plex na instalatie zet ik de oude zenderlijst met behulp van het progamma D.C.C via ftp weer in map var dan is er geen probleem .

    Ik heb dat ook wel is anders gedaan met de scanner handmatig de gegevens in gezet , die gegevens zijn de downloaden bij canal digitaal ,je moet dan de gegevens van de transponder waar de nederlandse regionale zenders op staan handmatig invoeren of in de bestaande transponderlijst van 23,5 oost gaan zoeken naar een transponder die wel signaal geeft wel op letten dat alle gegevens goed worden ingevuld anders ziet hij ook de hd zenders niet .

    ------------------------------------------------

    groetje,s tomtraveler smilesmirk

  19. hoi ik heb zelf in mijn ipbox 900hd de pgi 0.6 erin zitten en daar heb ik ook een andere skin in gezet ,ook met ftp de sky in de map skin gezet en omdat pgi met oscam werkt moet in oscam.config de verwijzing aangepast worden waarna rebooten en het werkt gewoon , de nieuwe nlb hebben nu standaard de blue moon versie erin zitten ,ik weet niet of je de nieuwe pgi versie geprobeerd hebt die vind ik persoonlijk beter als de nlb versie

     

    groetjes tomtraveler smirkshocked

  20. Hoi daar ik graag veel image,s uitprobeer met mijn ipbox 900hd kwam ik dat probleem ook vaak tegen, bij een nieuwe instalatie met een goed afgestelde duo lnb van canal digitaal gaf ook met de juiste instellingen in het satalietmenu geen signaal op 23 oost waarna ik gewoon mijn oude zenderlijst weer in de ipbox geladen had krijg daarna gewoon alle zenders te zien ook de hd zenders zowel van de 19 oost en de 23 oost.

    Ik heb ook pgi 0.6 erin en ik moet zeggen dat is tot dusver de beste image

     

    groetjes tomtraveler

×
×
  • Nieuwe aanmaken...