Ga naar inhoud


Marcelmm

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marcelmm

  1. Vanmiddag ook waarschijnlijk de zelfde aanbieding gekregen.

     

    Voor 9.95 alle "basiszenders" in SD en HD. Een HD ontvanger en een Duo LNB voor eenmalig 35,- Opnemen zou mogelijk zijn via een externe HDD.

     

    Normale prijs zou 12.95 maar voor de klanten met het Set-Top-Box-pakket zou dit dan 9.95 zijn. Dit allemaal onder het moto dat per augustus alleen nog meer Nl 1,2,3 te ontvangen zijn met het Set-Top-Box-pakket.

     

    Vanwege het prijs verschil zou er niks op internet over te lezen zijn, dit zou namelijk niet eerlijk zijn volgens de medewerker.

     

    Aankomende donderdag zouden ze me terug bellen aangezien ik aan het werk was.

     

     

    Misschien mis ik iets maar het lijkt mij niet een hele verkeerde aanbieding?
    ( ongeacht wat men onder de "basiszenders" verstaat.)

  2. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, sinds afgelopen vrijdag geeft mijn Dreambox ( 800se ) op alle HD zenders op 23.5 de melding “Afstemmen mislukt”. De SD zenders op 19.2 werken wel gewoon. Signaal sterkte op 23.5 blijft dan ook helemaal op 0 staan.

     

    Enkele maanden geleden heb ik hier ook wel eens last van gehad, bij het zappen van een sd zender op 19.2 naar een HD zender op 23.5 verscheen de melding Afstemmen mislukt, na een reboot was het probleem verdwenen.

     

    Ik heb een Triax 64cm schotel met een Duo lnb van Canal Digitaal. Ik heb alle connectoren al vervangen maar dit had geen positief effect.

     

    Het vreemde is alleen dat ik de regionale zenders op 23.5 nog wel kan ontvangen, wel met minder signaal sterkte dan voorheen. Tijdens het vervangen van de connectoren viel het mij op dat er een voelbare lage spanning op de LNB stond,  dit terwijl de DM uit stond ( stekker eruit ) geen idee of dit normaal is?

     

    Is mijn lnb aan het “dood “ of is er mogelijk iets anders aan de hand?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...