Ga naar inhoud


jimny

Lid
  • Items

    154
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jimny

  1. Onzin, heeft helemaal niks met het uitrichten van een schotel te maken.

     

    Daarin verschillen wij dan van mening, echter als men op nederland 3 af en toe blokjes ziet dan kan ik het daarin met je eens zijn want dat probleem ligt aan CD

  2. Viel mij vanavond op NED3HD ook op tijdens de wereld draai door af en toe blokjes inbeeld waren.

     

    Dit is bekend bij CD

     

    Indien iemand blokvorming heeft dan is het meestal iets met de uitrichting en of de schotel goed staat uitgericht moet men even kijken op Histori HD en Eurosport HD dat zijn de twee zwakste zenders in HD.

  3. Deze lnb functioneert heel goed op een 80 cm schotel en je hoeft de lnb van de 23,5 niet iets schuin omhoog te zetten zoals de instructie aangeeft want dat heeft geen invloed.

    Nog een klein tipje :

    Je kunt de toeter voor de 23,5 ook in de klem zetten omdat je dan een sterker signaal binnenkrijgt op de 23,5 en aangezien daar alle HD zenders opzitten is dat een goed optie, echter je moet je schotel dan wel opnieuw uitrichten omdat je schotel nu uitgericht staat op de 19 graden sateliet.

  4. Origineel bericht van: UncleBeer
    Origineel bericht van: bigm
    Ik weet inmiddels wel uit eigen ervaring dat het telfort is.

    Ik ben net overgestapt van Telfort naar KPN (ivm een nieuwe CD 'alles-in-1 FamilieHD' abbo). Hoewel Telfort een dochterbedrijf van KPN is, zij zijn niet hetzelfde bedrijf. Bij CanalDigitaal internet, krijg je KPN.


    Klopt niet het is telfort je kunt namelijk je uitgaande mail als smtp instellen met telfort en niet met kpn
  5. Origineel bericht van: jeevanhoof
    Hoi,

    ik zou nu de pc opstarten in veilige modes en dan systeem herstel uitvoeren naar een datum dat er nog niets mis was met je pc.

    mvg


    Een pc die besmet is en dan via de beveiligde modus opstarten en daarna een systeemherstel laten doen helpt niets omdat je pc dan toch al besmet is en deze besmetting ook na een systeemherstel achterblijft.
  6. Wat een onzin wordt hier geuit als je toch klant bent bij Canal Digitaal en je hebt met je volle verstand je telefoonnummer achtergelaten dan is het toch ook logisch dat je af en toe gebelt wordt.

    En als ze bellen hebben ze meestal een mooie aanbieding en daar kun je wel of niet op ingaan.

    Maar wat nou als men je niet belt en je mist daardoor een mooie aanbieding dan zijn de rapen gaar.

  7. Ik heb zowel op kanaal 13 SD en op kanaal 30 HD van de fastscanlijst beeld sinds eergisteren met mijn eredivisie live abonnement.

    onderstaand artikel kun je hier vinden :

     

    http://www.ikverhuismee.tv/?action=pagina&id=165&id2=55&title=Eredivisie Live HD gestart

     

    Inmiddels is de zender Eredivisie Live 1 HD zender al aan het CanalDigitaal zenderaanbod toegevoegd. U kunt deze zender nu zien op kanaal 30 in de HD-zenderlijst. Daardoor is het standaard Eredivisie Live 1 kanaal verhuisd van kanaal 30 naar kanaal 13 in de HD-zenderlijst.

     

     

     

    Astra3 (23,5 oost)

    11.739 GHz Vertikaal

    SR: 27500

    FEC: 5/6

    HD

    MPEG4

    DVB-S2

    QPSK

     

     

  8. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en dat is wat Canal Digitaal wil bereiken en men heeft allang en breed aangekondigd dat het eredivisie live 2 kanaal binnenkort alleen nog te ontvangen is met een HD ontvanger.

    Bovendien wordt de betreffende HD ontvanger ook nog eens gratis verstrekt aan al degenen die een eredivisie live abonnement hebben.

     

  9. Origineel bericht van: cookie
    krijg ik dan voor 3 weken m'n geld terug dat ik betaal om Eurosport 2 te kunnen bekijken? Nu mis ik wel wat live sportevenementen die ik wil zien.


    Hoeveel denk je te claimen dan echter je hebt denk ik lauw kans want als een transponder verhuist daar kan CD niets aan doen lijkt me zo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...