Ga naar inhoud


Ronaldinho

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ronaldinho

  1. Ik heb toen ik de motor weer heb opgehaald eerst binnen met korte kabel gekeken op hij het echt deed en inderdaad met korte kabel werkt alles.

    Daarna buiten alles aangesloten op usals instelling daarna ongeveer 4uur werkend systeem.

    Zal binnenkort(ben net voor 2e keer vader geworden)weer alls opnieuw installeren eerst alles resetten en dan via blz 18 19 uitgebreide handleiding alles opnieuw aansluiten.

  2. Toch te vroeg gejuicht het is precies hetzelfde als de vorige keer na een paar uur draait de schotel niet meer naar de astra3

     

    Het lijkt wel of de inverto de instellingen niet onthoud (in het instellingmenu staan alle instellingen nog wel op de werkende stand)

     

    Bij opnieuw configureren heb ik signaalkwaliteit nadat ik alles heb opgeslagen draait de schotel een paar graden oost en die positie wordt onthouden.

     

    hoe kan het dat ik een positie opsla en een andere positie krijg?

     

  3. Nadat de motor het niet meer deed heb ik alle kabels opnieuw aangesloten de motor gereset,de fabrieksinstellingen op de ontvanger gezet.

    opnieuw de instellingen in het antennemenu ingevoerd en alles wat de motor deed was 1 korte klik en dan niets meer led knippert oranje.

    Instellingen uit de aanvullende handleiding blz 18/19 opgevolgt maar er gebeurde niets.

    Ik kijk weer verder als ik weer een motor heb. smilesmile

  4. Heb vanmorgen een andere ontvanger aangesloten op de motor.

    Het resultaat met deze ontvanger was hetzelfde als ik commando ga oost of west gaf deed de motor ook niets.

    Conclusie de motor is zeer waarschijnlijk kapot.

    Als ik een nieuwe motor heb moet ik dan bij de usals instelling iets invoeren bij feedschakelaar primaire diseqc of alleen usals instellen dan gele knop latitude 51.4 en long 5.4 en dan astra1 zoeken?

  5. Kan iemand mij vertellen hoe de antenne instellingen moeten staan op mijn inverto ik heb jl zaterdag 1 dag een werkend systeem gehad met een motor h-h sg 2100A op de usals instelling deed de motor helemaal niets met de instellingen op doorlus 1-2 lnb type unicable gemotoriseerd diseqc 1.2 sateliet astra1 (of 3) feedschakelaar A primaire diseqc 2.0/A/1 secundaire diseqc geen heeft het systeem ongeveer 1 dag gewerkt.

     

    Is de motor niet goed of staan mijn instellingen niet goed.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...