Ga naar inhoud


scubarobbie

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door scubarobbie

  1. Al een hele tijd ontvang ik geen film1, film2, enz. meer. E nu ook geen HBO. Ik hebben Canal+ abo waar alles inzit. Op een gegeven moment (al wel een paar maanden geleden) ontving ik eerst slechte en daarna geen film zenders. meer. En mijn Rebox zegt dat de kanalen gecodeerd zijn, met Canal+ gecheckt: ik heb het juiste abo, dus zou het moeten ontvangen.

     

    Wie heeft dit ook gehad?

    System info:

    Loader L 1.23

    App versie: 1.08.01

    API: Mar 22 2010

    Data: 1.3

     

    Ik wil niet blind de Rebox upgraden, omdat ik hou van een werkend systeem :-) In het verleden teveel problemen gehad met ontvangers en rotte sw... Maar als het moet...

     

    Kan iemand helpen?

     

    Dank je!

    Rob

  2. Ik heb een Rebox-9000. Ben een paar dagen weg geweest. Ze alles daarnet aan: alles op zwart ! m.u.v. de FTA zenders. Alle Canal Digitaal zenders op zwart.

    Ik heb de kaartinfo even bekeken: abonnement is ok.

     

    Nog gekker: mijn tweede kaart (zit normaal in een topfield 5000pvr) doet het prima. Zowel in de topfield als in de rebox (hoewel ik op de 2e kaart geen HD kanalen kan kijken).

     

    Iemand enig idee? CD heeft geen zin (na 21:00). Heb ik wel geprobeerd en via de computer een heractiveringssignaal laten sturen, maar ook dit geeft geen resultaat....

     

    Iemand dit al eens meegemaakt?

  3. Nou, ik heb inmiddels de Seagate vervangen door een WD. En nu loopt hij als een zonnetje!!

    Al meerder dagen achter elkaar staat hij aan. 2x HD opnemen, andere zender kijken, time shifting, enz. Alles doet het en de Rebox is nog geen enkele keer vastgelopen!

     

    Een juiste disk doet wonderen!

     

    (overigens, als ITer vindt ik het redelijk onbegrijpelijk dat de software zo afhankelijk is van de juiste disk... maar da's een andere discussie)

  4. Ik had vorige week hetzelfde met mijn nieuwe RE-9000. Ik had echter wel in de AV opties een paar opties mbt dolby/digitaal geluid gewijzged (aangezet geloof ik). Ik weet even niet uit mijn hoofd welke opties dat waren.

     

    Toen ik deze weer terug had gezet deed het geluid het weer op alle kanalen. SD & HD.

  5. Zoals Maxima al zei "beetje dom...":

    Ik heb net de HDD uit de ontvanger gehaald om hem te vervangen. En wat zie ik: een Seagate disk :-(

    Hoe dom kan ik zijn: ik heb de disk er zelf ingezet (en gewoon niet opgelet of het een WD was, omdat ik er blind vanuit ging dat de juiste disk was opgestuurd. Dom 1), en vervolgens nog een keer de ontvanger open gehad om alle connectors nog eens goed aan te duwen (en weer niet gezien dat er een Seagate in zat. Dom 2).

     

    Nu snel de WD halen, en klaar is kees. Hoop ik....

  6. Tja, ik vrees dat er niks anders op zit. Ik heb al veel gelezen over Rebox & vastlopers, maar ik vermoed nu toch echt een defecte disk. Op zich wel apart, want ik krijg verder geen foutmeldingen.

     

    Overigens, maakt het nog uit of je een FAT32 of een Journaled filesysteem gebruikt? (niet voor mijn probleem: in allebei de varianten gaat het mis).

  7. Heb sinds vorige week de Rebox RE-9000HD.

    Na wat opstartproblemen loopt hij prima.

    Todat ik de HDD op een of andere manier gebruik.

     

    Eerst had ik vastlopers maar die verdwenen nadat ik timeshift heb uitgezet. Timeshift gebruik ik nauwelijks, dus da's geen probleem.

    Maar wat wel een probleem is, is dat de ontvanger met 100% zekerheid vastloopt zodra ik iets opneem. Maakt niet uit op welke manier (bv via timer, of direct 'met de hand'). Binnen 15-30min loopt 'ie vast en moet de box hard worden gereset.

     

    Ik draai de nieuwste software en heb een 750GB WD Green erin zitten (de correct dus).

     

    Ik heb alles al geprobeerd, van downgraden naar v97 (incl formateren, febrieksinstelling, fastscan) en weer upgraden (weer de hele riedel doorlopen), tot spelen met instellingen, maar niets lijkt te helpen...

     

    Heeft iemand dit eerder gezien en ook opgelost?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...