Ga naar inhoud


Umit

Lid
  • Items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Umit

  1. Met mijn oude vu duo (openpli 4.0) nooit problemen gehad met opnemen en tegelijkertijd een andere zender kijken die ook gecodeerd is. Altijd vlekkeloos gewerkt met openpli.

    Nu heb ik sindskort een vu solo2 (openpli 4.0) nu kan ik niet opnemen en tegelijkertijd een gecodeerde zender kijken. Wel een fta zender maar geen gecodeerd zender. Enig idee waar dit aan kan liggen ?

     

    Mijn probleem is opgelost, heb softcam 230 erop gezet en het probleem is hiermee opgelost.

  2. Met mijn oude vu duo (openpli 4.0) nooit problemen gehad met opnemen en tegelijkertijd een andere zender kijken die ook gecodeerd is. Altijd vlekkeloos gewerkt met openpli.

    Nu heb ik sindskort een vu solo2 (openpli 4.0) nu kan ik niet opnemen en tegelijkertijd een gecodeerde zender kijken. Wel een fta zender maar geen gecodeerd zender. Enig idee waar dit aan kan liggen ?

  3. Hallo allen,

     

    Wil graag mijn history verwijderen. Als ik namelijk inlog via telnet in mijn vu solo kan ik alle commands zien die ik heb uitgevoerd. Wil al deze commands verwijderen. weet misschien één van jullie welke command ik daarvoor moet gebruiken ???

     

    * history -c && history -w  (dit werkt niet)

     

  4. Is mij ook wel eens gebeurd. Gewoon via tuxcommander de file /etc/passwd openen met een editor. Dan de regel zoeken die begint met root. Deze veranderen zoals hieronder :

     

    root::0:0:root:/home/root:/bin/sh

     

    je box opnieuw starten en je kan met root zonder paswoord inloggen.

    Let wel op dat je direct ff een nieuwe zet voor de veiligheid. Kan vanuit je menu in gemini.

    Hallo allemaal,

    Heb het volgende probleem heb mijn dreambox gereset en een nieuwe password gemaakt maar nu als ik inlog via telnet kom ik er zo in zonder dat er naar de password wordt gevraagd. Password opnieuw ingegeven en is geaccepteerd "password changed by root" opnieuw opgestart weer zonder password kom ik er in. Hoe kan ik dit oplossen iemand enig idee?

  5. Hallo allemaal,

     

    Zit met het volgende probleem. Heb een orginele Vu Duo met een harddisk erin van 80gb, image die er op zit is van pli. Als ik het ontvanger aanzet kan ik gewoon tv kijken maar naar een bepaald aantal uur er naar te kijken loopt hij vast. Ene keer naar 6 uur andere keer na 2uurtjes. Het desbetreffende elco laten vervangen C807 dacht misschien zal het mijn probleem oplossen maar noppes.

     

    Heeft iemand een idee wat het kan zijn. Volgens mij wordt hij te warm dat die op hol slaat. Wat zou het oplossing kunnen zijn. (buiten een nieuwe ontvanger)

     

     

    Alvast bedankt voor het meedenken.

     

     

    :eek:

  6. Voor de fans van  PSV!! heb ik een bootlogo gemaakt.  ;)  :D  ;)

    Zie bijlage..

    Groet... 

    R@y :)

    Hoi,

     

    Ben al paar uurtjes aan het prutsen om een bootlogo op te zetten maar wil maar niet lukken zou jij mij kunnen helpen. Hoe moet dat heb namelijk een gewone foto 1270x720 200kb deze bestand heb ik genoemd naar bootlogo.mvi en in het map /usr/share geplaatst daar stond de oude ook. Maar als ik opnieuw opstart krijg ik een zwart scherm. 

  7. Hallo, 

     

    Nog even voor de duidelijkheid. Als ik het goed heb begrepen moet ik het programma xbmcplayer op de vu+ duo installeren. En vervolgens kan ik via mijn vu het afspelen?????

     

    Want ik heb het programma geïnstalleerd maar kom helaas niet verder dan dat, kan iemand even hierbij helpen met een duidelijke antwoord

×
×
  • Nieuwe aanmaken...