Ga naar inhoud


PeterPan

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PeterPan

  1. Origineel bericht van: Erik Slagter
    Ik denk dat dat er al wat langer in zit, ik heb iets dergelijks met de Graham Norton Show.


    Ja, klopt. Ik gebruik nog versie git7.
    Het vervelende is dat na een restart de timers.xml een leesfout geeft en je de timers opnieuw moet instellen. De timers.xml wordt herbenoemd in timers.xml_old
  2. Er gaat wat fout met de description. Als je kijkt op BBC 2 voor donderdag 31/12 11.35 dan staat er voor "Who Do You Think You Are?" als beschrijving "N?eng".

     

    Ook in de timers.xml komt er een foute beschrijving:

    <timer begin="1262255400" end="1262260200" serviceref="1:0:1:189E:7FD:2:11A0000:0:0:0:" repeated="0" name="Who Do You Think You Are?" description="Nengi" afterevent="auto" eit="32340" location="/hdd/movie/" tags="" disabled="0" justplay="0">

    </timer>

     

  3. Origineel bericht van: MiLo

    Nee, die locatie heb ik "vast" gezet. (het originele DMM gedrag is verwarrend, dan neemt hij op waar je het laatst "gekeken" hebt)

    Je kunt /hdd/movie laten wijzen naar een andere lokatie door er een softlink van te maken. Is er een reden dat je perse /hdd/films wil?


    /hdd/films was maar een voorbeeld. Ik heb twee 7025's. Beide hebben de directories /hdd/movie/box1 en /hdd/movie/box2. Ik heb box2 gemount op box1:/hdd/movie/box2. En box1 gemount op box2:/hdd/movie/box1.
    Het is de bedoeling dat de opnames op box1 altijd naar /hdd/movie/box1 gaan (dat is dus lokaal) en op box2 naar /hdd/movie/box2 (ook lokaal).

    Als je 1 bookmark maakt op box1 als /hdd/movie/box1 dan wordt deze locatie wel als default genomen als je via het menu->timer een opname aanmaakt, maar niet als je via de epg (groene knop: add timer) een opname aanmaakt. In het laatste geval wordt altijd /hdd/movie als default location genomen.

    Het zou dus handig zijn als je in de MiLo image een default movie directory zou kunnen instellen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...