Ga naar inhoud


bertb4fr

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bertb4fr

  1. wat doe je daar mee ? als ik bij DCC kijk naar '' ROOT '' geeft ie aan; Total 60MB / Used 49MB en Available 11MB.

    weinig dus, dit wil ik met die Compact Flash uitbreiden. beetje het idee als met de swapfile v/d DM 7000 op een USB stick. kan dit met de DM 8000 op een Compact Flash ??

  2. ik heb WD Caviar Green 1TB 32MB (SATAII) HDD ( E82,50 )erin geplaatst. en de Slimline DVD van LG of NEC AD-7590S-01 DVD-ReWriter Slimline SATA (E 42,50 ) geloof ik ( via Norrod gekocht ) alle aansluit benodigdheden zaten in de DM8000 doos )

    en een 2 GiG Compact Flash kaartje bij een grote mediawinkel, die wil ik gebruiken als extra flash, maar moet me daar nog in verdiepen. ( iemand tips ? ) heb m'n DM 8000 pas een week. Pli Jade3 zit erop en een Subtitle pugin om bijna alle films van subs te voorzien , werkt perfect ;-)

     

    gr. Bert

  3. het is me gelukt :D kijken of ik het een beetje uitleggen kan...

    >>>> Server-Windows Installation

     

    Download WAMP (www.wampserver.com) and install in in C:\

    Download the Re-stream package and unpack it to C:\wamp\www\

    Edit your dreambox settings in settings.php ( zie foto / bijlage )

    Also be sure to put the right IP numbers for the Lan & Wan interfaces in settings.php

    Make an extra portmapping to your vlc server in your router for the stream, default in settings.php is 8888

    install VLC on the server PC

    Install process.exe in C:\ (http://www.beyondlogic.org/solutions/processutil/processutil.htm)

    Client/Viewing PC

    install VLC incl. Firefox Plugin on the PC you wish to use for viewing

    forward/open the correct port in your router (port 80) so you can view your webpage with this script. <<<<

     

    dit heb ik allemaal uitgevoerd, en mijn settings hier in aangepast. ( zie foto ) ik klik dan rechtsonder op het Wamp ikoontje zet de server online / klik op Localhost, kom ik op het ReStream scherm, sellecteer de te serven zender klik ernaast op ''go'' en druk op de bovenste ''go '' dan werkt het bij mij. Op mijn werk of bij een ander thuis start ik VLC op, kies; bestand/ open netwerkstream HTTP ... tik mijn eigen IP-Nummer + poort 8888 in. bv; in mijn geval 82.163.4.235:8888 en dan werkt het ! mijnconfig.jpg

  4. hallo iedereen,

    ik word erg moe! ben al tijden bezig om die server voor elkaar te krijgen. M'n probleem is dat ik op een externe pc wel beeld en geluid krijg, maar stukjes van 2 sec. ongeveer ( ja ik heb het hele deel 71 pagina's diverse keren door gelezen, het is voor een leek erg onduidelijk omdat het allemaal door elkaar staat wat betreft besturingssystemen ) het beeld wat ik ontvang is rechtstreeks vanaf mijn dreambox. ( lijkt me niet de bedoeling )kan iemand mij duidelijk omschrijven wat ik moet gebruiken/doen om de re-stream server op mijn Windows XP Pro pc aan de praat te krijgen ? Ik heb een dreambox DM7000 met CCcam erop. volgens mij heb ik geen ubunti,mozilla,apache en php nodig ???? en pak ik re-stream uit in Wamp / www of de inhoud van het gele mapje van re-stream naar de www map?

    bvd Bert

×
×
  • Nieuwe aanmaken...