Ga naar inhoud


johannes55

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door johannes55

  1. Opzeggen van canaal digitaal is ontzettend moeilijk, ze doen alles om je te houden bij hun, ik heb vorig jaar geprobeerd op te zeggen bij canaal digitaal, eerst heb ik de klantenservice gebeld, die meneer vroeg eerst wie mijn kaart had overgenomen, ik zei niemand want met die kaart kan ik de 3 nederlandse zenders bekijken zonder abonnement, daarna zei die meneer ik stuur u een email met daarin de opzegbrief zodat u kunt opzeggen, ik heb enkele dagen gewacht maar ik kreeg geen email, daarna heb ik weer de klantenservice gebeld ,die meneer zei als mij was toegezegd dat ik een email zou krijgen om op te zeggen dan hoefde hij dat niet meer te doen en moest ik afwachten, toen heb ik enkele emails gestuurd naar de klantenservice over mijn opzegging maar daar hoorde ik niets van terug, daarna heb ik via internet een opzegbrief gedownload met de opzeg gegevens van canaal digitaal, en opgestuurd daar hoorde ik ook niets van, en het adres klopte wel, daarna heb ik die brief aangetekend verzonden dat koste mij 2 keer geld, omdat ik die opzegbrief 2 x aangetekend had verzonden, na 2 maanden kreeg ik pas bericht dat mijn abonnement opgezegd was.

    Dus voor mij geen cannal digitaal meer, want het opzeggen is een verschrikking en gun ik niemand.

  2. Hoi, bij mij doet HBBTV het niet ik heb de Xtrend et6000, volgens de service dienst moet het werken als ik op de mark toets druk, maar er gebeurt niks, ik heb ook de web browswer geinstaleerd, wie weet wat het probleem kan zijn.

  3. Ik heb mijn xtrend et6000 opnieuw een bootloader proberen te instaleren nu start hij niet meer op en blijft hangen, ik had er per ongeluk nog een ander bestand in de usb stick staan, waardoor het updaten is mis gegaan, wat kan ik hier nog aan doen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...