Ga naar inhoud


Doctor V

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Doctor V

  1. Zo heb ik het ook aangesloten met mijn Yamaha, werkt prima. Weet je wel zeker dat het signaal ook Dolby didital is ipc PCM ?

    Reageert jou ET9000 ook op de afstandsbediening van je Yamaha ( zoals bij mij )?

     

  2. Ik heb de box gekocht, er stond toen een versie van december op. Deze geflasht met de Pli Beta versie van 10-03 en die gelijk via het menu geupdate, dit was ruim een week geleden. De allerlaatse drivers zitten hier nog niet in. Ik heb hier en daar iets gelezen over een frontpanel update, hoe kan ik zien welke versie er in mijn box zit ?

     

  3. Mijn Xtrend reageert in deep-standby op al mijn afstandsbedieningen. Wanneer ik een van mijn apparaten met de ab aan zet gaat de xtrend mee aan. Dit is de enige reactie, verdere commandos hebben geen invloed maar handig is het niet.

    Andere apparaten zijn een Plasma en blueray van panasonic en een Yamaha receiver. Iemand enig idee ? Ik heb geen ab plugin's geladen.

     

  4. Heb vandaag de nieuwe xtrend ontvangen met 500GB disk. Binnen een uur alles werkend zoals ik graag wil. Opvallend is inderdaad de snelheid van deze box. Ben jaren lang een Cuberevo gewend, maar deze box lijkt na een halve dag al beter dan de cuberevo ooit geweest is. Misschien dat de beeldkwaliteit iets minder is... Box wordt idd warm, maar niet extreem, net zoiets als mijn vorige.

    Tot nu toe zeer tevreden over deze mooie box met enorm veel mogelijkheden.

     

    Doctor V.

     

  5. Hallo,

     

    Ik heb jarenlang een cuberevo gehad , soms met plezier, maar soms ook tot ergernis. Vanwege het uitblijven van goede software die de kinderziektes er uit haalt en fatsoenlijke ondersteuning van de fabrikant ben ik nu overgestapt naar een Xtrend. Gisteren besteld en die zal vandaag of morgen wel aankomen. Vooral na het lezen van alle positieve reactie's op dit forum de keus gemaakt voor de Xtrend.

     

    Mvg

    Doctor V

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...