Ga naar inhoud


voormalig Bakker

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door voormalig Bakker

  1. Er staat wat er staat meer niet!

     

    Dat de Irdeto(2) codering wordt uitgeschakeld is al veel langer bekend, een gerechtelijke uitspraak is de oorzaak ervan dat men nog jarenlang met Irdeto2 heeft kunnen kijken anders was Irdeto2 niet eens ingevoerd ( Technische levensduur enzovoort) onder dwang van de producenten is destijds Irdeto (1) uitgeschakeld ( zelfde verhaal als SECA1,2 en straks ook 3? ) maar de irdeto codering mocht er nog niet af ( mag wel in 2012 ) want dat was destijds het jaartal van de technische levensduur van die bakjes.

     

    Dus dit jaar gaat de Irdeto codering eruit ( en dat was al een jaar of 5 bekend ), algemeen bekend is dat de Irdeto2 codering van CD ook al lang publiek gekraakt is, keys en files vliegen over de satforums.

     

    Destijds bij de overschakeling van Irdeto1 naar Irdeto2 kreeg je de keus tussen een Irdeto of Seca kaart.

    Straks Irdeto2 eraf blijven erover:

     

    - Seca (3)

    - Nagra

    - Viacces

     

    Op de streams van CD

    Mag ik weten waar dit vandaan is ? (een gerechtelijke uitspraak is de oorzaak )
  2. zie hier de brief van RSCC dat de satellite 2 kapotte giro,s heeft ik heb hier 2 transponders op draaien.

     

    Dear -----

     

    unfortunately, the situation with Express-AM1 is not good. Enclosed is the evolution of inclination. We are considering now different ways of solving the problem. We do not have reserved satellites to move the carriers from

    Express-AM1 to other satellites and are now discussing with Eutelsat the possibility of relocating Seasat to this position.

     

    Besides, we are studying the possibilities with other satellite operators to use their satellites for removing our customers from Express-AM1. We will provide any assistance to our customer to move to other satellites.

     

    As for evaluation on our technical experts, with the auto tracking systems the communications systems established via Express-AM1 can work without limitations in C- and Ku-band.

     

    First of all, the satellite inclination will affect E/S in Ku-band with large antennas without auto tracking. When inclination of more than +/- 0.1 antennas more than 4.8 m will have after June 10 two periods of degradation everyday. When inclination more than +/- 0.15 E/S of 3.8 m will face the same problem.

     

    The peripheric VSAT stations will have breaks in operation approximately as

    follows:

     

    from July 13.2010 - 2.4 m diameter (inclination more than +/- 0.20 deg.) from August 5.2010 - 1.8 m diameter (inclination more than +/- 0.25 deg.) from August 30.2010 - 1.5 m diameter (inclination more than +/- 0.30 deg.) from September 28.2010 - 2.4 m diameter (inclination more than +/- 2 deg.)

     

     

    Best regards,

    Natalia Yablonskaya

    Manager

    International sales dept.

     

  3. In het oordeel van het ministerie is bepaald dat er een vrijwarings brief van CDS bij moet zitten, die ondertekend weer terug moet zodat CDS vrijgewaard is van het niet werken van de ontvangers.

    Als ik het goed begrepen heb is er afgelopen maandag een vergadering geweest tussen de vakhandel en CDS in Doorn waar dit onderwerp aan de orde is gekomen.

    Dat CDS de kaarten alleen met de eigen CI module verkoopt,is koppel verkoop en bij de NMA verboden de twee-eenheid gaat niet op want een Aston cam werkt ook op SECA.

    Tevens heb ik ook nog een schrijven van CDS dat men de kaarten altijd gratis verstrekt naar de eind gebruikers dit werd toen geschreven aan het ministerie.

  4. Ik krijg weer een flashback als dit allemaal weer lees.

    laat ik eerst beginnen dat ik geen cent van Multi/CSD heb ontvangen,dit was ook niet de eis,wij hebben alleen beslag gelegd om onze vordering zeker te stellen omdat Multicoice werd overgenomen door CSD.

    En dat er smartcards werden geleverd voor alle ontvangers, CI modules bestonden toen nog niet.

    Bakker Electronics bestaat niet meer en dat ik nu inderdaad verschillende Uplink stations heb wereldwijd, www.mach-six.com,klopt.

    Er is een uitspraak van het Ministerie dat CSD/Multichoice losse smart cards moet verstrekken aan de eindgebruikers die een niet goedgekeurde ontvanger hebben.

    Wij hebben verschillende rechtzaken gevoerd tegen dit bedrijf en waren de enigen die dat durfden, alle andere groothandels/satzaken liepen allemaal mee aan het handje van CSD/Multicoice.

    Als er iemand belangstelling heeft voor wat meer papier aangaande dit,dus ook de uitspraak en correspondentie van CSD en het Ministerie, dat men moest leveren laat het even weten, heb nog genoeg papier hier smirk.

    Zover ik weet is Kees Farber nog steeds verantwoordelijk voor CSD en weet hij duivels goed dat hij losse smartcards moet leveren.

     

    eekAlbert Jan Post

     

  5. In 1996 was Multichoice/Canaal Digitaal de enige aanbieder van deze kanalen per Satelliet en dat zijn ze op de dag van vandaag nog.

    dus er er niets veranderd 1996 en nu.

    toen had men ook de kabel en was Nozema net begonnen met testen van Digitenne.

     

    Er zijn nog steeds veel mensen die vandaag aan de dag afhankelijk zijn van de schotel om deze zenders te ontvangen.

    En als ik het goed lees op dit forum is er ten aanzien van 1996 tot nu niets veranderd in de manier waarop men met zijn klanten omgaat.

     

    Zoals een oud medewerker van Mindport/Irdeto verleden week nog vertelde werden er grote winsten gemaakt met de verkoop van Kaarten door C+.

    Waar Mr Kees Farber ook weet wat de uitspraak was van de voormalige Baas Jos van der Ven dat de Kaarten altijd gratis zouden worden verstrekt dit zijn ook de woorden die hij later hoorde bij TNO waar hij aanwezig was voor zijn toenmalige baas Nethold toen men de alle ontvangers moest laten testen.

     

     

     

  6. Zit hier als oud handelaar al de reacties te bekijken en wil hier op reageren toen in 1996 de digitale markt begon heb ik de problemen met smardcards en ontvangers zeer close meegemaakt.

     

    Ik was dan ook de enige die het aandurfde om Multichoice/C+ voor de rechter en het ministerie te dagen om een open markt voor ontvangers vrij te krijgen.

    heb recht zaken en hoor zittingen genoeg meegemaakt met deze Heren.

     

    In deze zaken is er bepaald door het ministerie dat er vrij smardcards moeten worden verstrekt aan iedere Nederlandse ingezetene.

     

    C+ heeft in brieven naar zowel het ministerie als de rechter laten weten dat ze de Irdeto en Seca ontvangers en systemen blijven onder steunen en de de smardcards gratis worden geleverd.

    als er mensen behoefte aan hebben om deze brieven te bekijken laat maar weten.

     

    Tijdens deze zaak ben ik op het ministerie uitgenodigd voor een bespreking om de contracten die C+ had afgesproken met RTL/SBS/NOS voor doorgifte van het signaal en of dit geen Kartel vorming was en waarom er alleen goedgekeurde ontvangers op markt mochten.

     

    Tijdens de besprekingen werd duidelijk dat de NED 123 ook vrij te onvangen moesten zijn maar omdat dit via de satellite ging het gecodeerd moest worden maar dat Nederlanders dit vrij moesten ontvangen.

     

    Terug te komen op de opmerking dat Canaal Digitaal geen monopolist is wil ik volgende opmmerken het Ministerie dacht daar duidelijk anders over vanwege de contracten die afgesloten waren met leveranciers van ontvangers en de zenders zelf.

    ook werd ik uitgenodigt door de voormalige fabrikanten die een ontvanger op de markt wilden brengen maar in de molen van C+ vast zaten,met het verzoek om een recht zaak te starten omdat zij dat zelf niet durfden omdat C+ dan alle licenties introk.

     

    Als er iemand wat brieven hier over wil zien laat maar weten heb er tonnen vol van.

     

     

    en ja dit is dat voormalig bedrijf uit Urk.

     

     

     

    Mgr

     

    W.B

×
×
  • Nieuwe aanmaken...