Ga naar inhoud


Pieterrr

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pieterrr

  1. Wie zou mij kunnen helpen bij het installeren van de zenderlijst in mijn mutant HD, met een draaibare schotel. Eventueel met teamviewer. Tot nu toe download ik de zenders direct vanaf de satelliet maar nu vallen er hiaten in. Ik zou er erg mee geholpen zijn.

    Groeten,

    Pieter Broers

  2. Dank je wel mebo870. Het probleem is opgelost. Perfecte ontvangst nu nadat ik alle aansluitingen had gecontroleerd. Een aansluiting was wat losgedraaid, waarschijnlijk door het draaien van de schotel en de hevige stormen die er onlangs zijn geweest.

  3. Dit zou het inderdaad kunnen zijn gezien steeds het onvoorspelbare karakter.  Dank voor je reactie. Ik ga morgen alle verbindingen na. Dan hoop ik morgenavond hier terug te komen en dan hoop ik te kunnen zeggen dat het probleem is opgelost.

  4. Ik kamp nog steeds met hetzelfde probleem. Nu heb ik het op 19.2 oost. Bij de andere satellieten is de ontvangst ongestoord.Voor alle satellieten heb ik dezelfde tuner instellingen. Tussen deze storingen door heb ik gewoon beeld met 16 dB ontvangst. Het is nu windstil.

    PrY2FGjjTYmsXHL+i9%FPg.jpg

  5. Ik heb een draaibare Sab schotel van 120 cm. Diseq motor. Bij mij zijn de coördinaten: 52.739 noord en 004.858 oost. Om te verifiëren: wie kan mij zeggen wat de hoekinstellingen moeten zijn op de schotel (ik bereken 35 - 7.55 = 27.45 (direct op de schotel). De elevatie heb ik op 52.739 ingesteld. Kan iemand mij zeggen of ik dit juist berekend en ingesteld heb? Door de hevige storm van onlangs is bij mij alles ontregeld.

  6. Wie zou mij kunnen zeggen hoe ik van "afstemmen mislukt" op Astra 19.2 afkom. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, Openpl 7.0 geïnstalleerd, kanalen opnieuw gescand. Niets heeft geholpen. Het vreemde is dat ik daar bij de overige satellieten geen last van heb.

  7. Ik heb een Mutant HD ontvanger met Enigma versie 2018-09-04 (6.2- release). Openpli 6.2.Wie weet hoe doorlopend opnemen werkt? Is dit zoals bij de Mediabox XL van Ziggo? Daar wordt ook bij afwijkende uitzendtijden het programma steeds opgenomen. Zelfs bij afwijkende dagen. Is dit dan hier ook zo?

  8. Hallo A33, een goede vraag. Er zit een patroon in. Op 28, 26, 19 Oost kan ik al deze satellieten probleemloos ontvangen tot zo'n 95% sterkte. De volgende satellieten naar het westen toe, 16, 10 7, 9 en 4,8 oost ontvang ik helemaal niet meer, nul. In het begin bij het afregelen was de ontvangst wel goed. Ik begrijp er niets van. De lnb kan het waarschijnlijk niet zijn om dat hij het bij de drie satellieten wel doet, voor alle transponders.

     

    Vanochtend had ik op 13 oost plotseling weer wel beeld maar heel onstabiel met blokken. Van 15 dB naar steeds weer 0 dB. De hiervoor gelegen satellieten ontving ik wel optimaal en probleemloos (28, 26, 23 en 19 Oost)

  9. Ik heb een draaibare Sab schotel van1,2 meter met een inverto lnb black single. Ik weet zeker dat ik de schotel goed heb gepositioneerd vanuit de Sirius (0-positie). Ik zit evenwel met het probleem dat nadat alle satellieten een uitstekende ontvangst geven (zelfs de Badr) na enige tijd enkele plotseling wegvallen tot een 0-ontvangst. Dit terwijl de andere op 23,5 19,2 en 28 oost een optimale ontvangst blijven geven.. Zou het kunnen dat ik de tuner configuratie niet goed heb ingesteld? Ik heb voor iedere satelliet positie lnb1 ingevuld. Of ziet iemand aan de hand van de foto iets dat niet zou kunnen kloppen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen.IMG_0625.thumb.JPG.b85acdf1dc5fcc2032977002215c6a4c.JPG

  10. Ook ik heb een probleem met de Dreambox, de Dreambox 8000HD. Evenwel niet met de pli. Bij het downloaden van de laatste software update(kanalenlijst en posities etc.) werd het downloaden onderbroken waardoor ik nu  niets meer kan doen met de box. Wie kan mij hierbij helpen om weer toegang tot de box te krijgen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...