Ga naar inhoud


kalantona

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kalantona

  1. Zijn de geruchten juist dat er een VU+ Solo 2 op de markt komt ?

     

    Wat gaat de meerwaarde zijn van het toestel solo 2 tegen solo 1 ?

     

    Wanneer komt deze op de markt?

  2. Ik heb hier een probleem sinds vorige week is er hier een nieuwe pc aanwezig nu valt me op dat ik geen serieel kabel meer kan aansluiten u weet wel de nul modem kabel om de dreambox met de pc te verbinden zijn er hiervoor soms al andere oplossingen voor .

    Graag jullie hulp.

  3.  

    ik heb dit bestand gedownload DDamir Subtitle Player 2.26 .Hoe moet dit nu verder in welke map moet ik dit bestand plaatsen en wat ik moet ik nog verder doen voor een dreambox 800.Kan men dit bestand ook gebruiken voor een dreambox 500+.

     

    Alvast bedankt voor de hulp

     

    Prettige eindejaarsfeesten aan iedereen

  4. Met ingang van dinsdag 1 december 2009 is SchlagerTV helaas niet langer te ontvangen via CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Zeer binnenkort zal SchlagerTV echter wel te bekijken zijn via internet en sommige kabelexploitanten. SchlagerTV blijft ook gewoon te zien in het Extrapakket van kabelexploitant Kabel Noord. Wekelijks worden de allernieuwste videoreleases uit Duitsland, Oostenrijk maar natuurlijk ook Nederland aan de uitzendingen toegevoegd. Het komende jaar zal de programmering worden uitgebreid met TV Shows uit de Alpenlanden. Kijk voor het laatste nieuws regelmatig op onze website www.schlagertv.nl! Geeft jouw kabeldistributeur SchlagerTV nog niet door? Teken dan de internetactie ‘SchlagerTV moet blijven’!

     

  5. Op woensdag 26/8 is eentje te koop externe van 1.5TB in belgie voor 119€ deze is ook te koop in nederland vanaf zaterdag 29/8/09

    Zou deze shijf ook werken met de db 800 ??

     

    32 MB cache, 7200 tpm

    eSATA-aansluiting: gegevensoverdracht tot 1200 Mbit/s

    usb-aansluiting: gegevensoverdracht tot 480 Mbit/s

    incl. USB-kabel, netstroomadapter en voetsteun

    systeemvereisten: Windows XP/Vista™

     

    3 jaar garantie

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...