Ga naar inhoud


Imre

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Imre

  1. Al zou men wel kunnen registreren dan nog vindt ik het nog not done. Iemand wel een product aanbevelen maar in de etalage kijken mag dan niet, Juist door te lezen in de topics kun je beoordelen of het een image is die je aanspreekt.

     

    kleine tip: www.bugmenot.com hier vind je login gegevens voor een heleboel fora , ook is er een hack om de user agent als Google bot in te stellen waarna je ook alle fora kan lezen zonder te registreren

  2. Origineel bericht van: Bats
    Van consumentenbond.nl :Het grote minpunt van de huidige generatie 3D-tv's is de verplichte 3D-bril. Niet alleen zijn ze duur, iedereen die het 3D-effect in de huiskamer wil ervaren, heeft er een nodig. Daarnaast kunnen ze na verloop van tijd een last zijn om op de neus te houden.


    mijn tv werd geleverd met 7 brillen , standaard 2 maar op het moment levert Lg er als actie nog een partie pack bij van 5 extra brillen, deze party pack kost los , rond de 20 euro'.
    deze opmerking van de consumentenbond geld dus alleen voor de actieve shutter brillen.
    ze zijn ook erg comfortabel want het zijn eigenlijk een soort plastic zonnebrilletjes die ook makkelijk over een gewone bril gedragen kunnen worden er zijn echter ook gewoon opzet glazen te krijgen voor brildragers.
    google maar eens op de Cinema3d techniek van LG
  3. nou mijn tv is binnnen , dus gelijk aan de slag gegaan .

    trouwens jullie spreken hier over met bril en zonder bril.

    maar volgens mij zijn de 2 standaarden op dit moment ,

    de actieve bril(met electronica) en de passieve bril (polarisatie, zoals in de bios).

    ik heb dus voor de passieve versie gekozen , en ik kan melden in 1 woord ..geweldig!!!

    de brillen zijn licht en comfortabel, goedkoop(kreeg er gelijk 7 bij!!) flikkervrij ,grote kijkhoek, praktisch geen crosstalk. enz enz .

     

    maar nu ontopic:

     

    3D mkv`s afspelen op de dm800 gaat perfect , echter met de ondertitels gaat het mis. de eerste helft van de zin komt helemaal rechts van het scherm , en de tweede helft helemaal links. heb al ergens gelezen dat je de srt`bestanden wel door een tool kan halen om ze aan te passen , ik hou julli eop de hoogte

    3dkanalen heb ik nog niet geprobeerd maar ik heb ze misschien niet in mijn boeketten staan(Henksat) dus moet nog misschien nog ff in de all lijst kijken.

     

     

  4. hallo beste forumleden,

     

    Maandag krijg ik mijn 3dtv binnen en ik vroeg me af of er leden zijn die ervaringen hebben met de combinatie dreambox en 3dtv, goed en/of slechte en of er noemenswaardige 3d kanalen zijn om naar te kijken.

    ik heb een 800hd trouwens, niet de SE versie

     

  5. hallo allemaal,

     

    mijn probleem is het volgende.

    ik heb een tuinhuis en wil hier gebruik gaan maken van mijn thuis gesharede kaart via internet.

    hiervoor wil ik een prepaid kaart in een usb dongle gaan gebruiken, mits het dataverkeer natuurlijk niet overdreven hoog is anders kan ik beter een extra kaart aanvragen.

    dus weet iemand misschien op hoeveel dataverkeer ik ongeveer moet rekenen?

     

    groet

     

    Imre

  6. Hier ben ik ook al een tijdje mee bezig, ik heb een wireless bridge gekocht zodat ik mijn dm500 draadloos kon maken en op mijn router thuis werkt dit perfekt , maar nu kan ik mijn xperia x1(WM 6.5) als accespoint instellen door middel van een proggie genaamd WMwifirouter, maar op de 1 of andere manier vind de wireless bridge hem niet , maar mijn thuiscomputer en laptop bv weer wel . dit alles probeer ik voor elkaar te krijgen zodat ik op mn tuinhuisje gewoon cardsharing kan gebruiken en niet mn kaart hoef mee te nemen of een extra kaart te kopen , maar helaas no go tot nu toe , als iemand een oplossing heeft dan hoor ik dat graag , mijn bridge is een Dlink DWL 810+ missc hien ligt het daar wel aan . en zou iemand met een andere bridge en ook een windows foon het willen proberen , als je het proggie nodig hebt dan hoor ik het wel

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...