Ga naar inhoud


johantje

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door johantje

  1. Diseqc 1.0 heb ik namelijk ook zitten voor deze ontvanger wink

     

    Maar als je rechtstreeks op je lnb van Astra1 gaat uitrichten zal je het toch eerst op beeld alleen moeten uitrichten(bv. op kan.14 bvn.) en daarna kan je maar pas fijn afstemmen via je menu van deze ontvanger of satfinder.

    Onlangs had ik bijna het zelfde probleem !

    Satfinder sloeg tielt en op mijn ontvanger zag ik niets van signaal tot ik alleen op beeld begon te richten. Vanaf dat ik beeld had zag ik daarna pas maar mijn signaalmeter in de ontvanger tot leven komen en kon ik echt beginnen uitrichten.

     

    Hoop dat je hiermee een stap verder bent smile

     

     

  2. Nachtbraker, ik heb een smalle lnb zitten voor de 23.5° maar toch bedankt voor je reactie. Ook heb ik vandaag de eerste zware onweerbuien had (na mijn bericht van 24 mei) en dan nog zonder beeldverlies smile Dus kan ik maar best mijn handjes thuis houden van die schotel .

  3. ik heb een schotel van Visiosat (bisat)met daarop het bekende montageplaatje voor 3 lnb's geplaats voor de drie Astra's.

    Ik heb dan de schotel uitgericht zoals beschreven was bij het montageplaatje. De lnb van astra3 in het midden en daar de schotel perfect op uitgericht. Dit heb ik gedaan met een satfinder.

    Nu zie ik dat Astra 1 het zwakste binnen komt vergeleken met Astra 2 en 3 (heb wel normaal beeld).

    Nu mijn vraag : is dit normaal bij deze opstelling, of moet ik mijn schotel anders gaan uitrichten ?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...