Ga naar inhoud


fcr052

Lid
  • Items

    175
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fcr052

  1. jerpsx, dit was inderdaad de oorzaak. de HDMI-CEC stond standaard geinstalleerd en aan. uit gezet en het probleem is verholpen. ga in een later stadium de mogelijkheden eens onderzoeken en de goede dingen er van mee nemen. met dank (ook aan Henksat) en een groet uit zuid-limbabwe. wat mij betreft mag het draadje weer dicht!!

  2. ik heb gisteren mijn nieuwe 9500 op mijn tv (JVC LT42V80B) aangesloten. in tegestelling tot mijn oude dreambox 8000 schakelt de afstandsbediening van zowel de tv als ook van de 9500 tegelijkertijd de tv en ook de box aan en uit. het probleem is echter dat bij inschakelen, oneacht met welke AB dan ook, wel de box wordt ingeschakeld, maar de tv slechts op een geheel blauw beeld aangeeft dat hij op HDMI1 staat. bij het overschakelen naar bv HDMI2 en daarna terug naar HDMI1 komt soms het beeld terug, maar vaker niet dan wel.

    wat gebeurt hier en hoe kan ik dit verhelpen??? wie kan mij helpen?

  3. ach, bekijk het ook eens van de positieve kant, vanmiddag heb ik de inspecteur van de belastingen de volgende brief gestuurd:

     

    geachte inspecteur,

     

    tot mijn spijt kan ik voorlopig niets meer aan u overmaken omdat mijn bank (ING) plat ligt

    ik zal over enkele jaren wel weer zelf contact met u zoeken

     

    met vriendelijke groet,

     

    fcr052

  4. Origineel bericht van: Michel
    Snappen jullie dwazen niet dat dit een topic is waar je respect voor een overledene toont of gewoon je gaffel houdt?

    Wat een respectloze bedoeling hier!



    wat ik ontzettend dubbel vind is het feit dat ik voor beduidend minder al een paar keer ben geschorst, misschien kan een illegale versie van Steve Jobs dit lijntje wel sluiten?

    ben benieuwd voor hoe lang ik nu de ketel in ga
  5. ik sluit mij hier geheel bij aan en zal er verder geen woorden meer aan verspillen

     

    voor alle mensen die hier behoefte aan hebben, de groeten uit zuid-limbabwe

     

    P.S. en gelieve hier geen discussie over te starten, ja? ik bedoel over de groeten, duidelijk, fijn weekend!!

  6. In Duitsland is het gelukkig nog niet zo erg als hier..ik baal er van dat we in Nederland weer voorop moeten lopen en de cd al bijna helemaal verdwenen is.

     

    Tajvdz, dan doe mij en ik denk de rest van de geciviliseerde wereld een plezier en verhuis naar Duitsland, daar is vast nog ergens een plaatsje op de hei waar jij als kluizenaar met je cd'tjes als Remy kunt gaan wonen. ik denk dat er zelfs veel mensen bereid zijn je te helpen met die verhuizing, ik voorop.

     

    en voor de rest van de wereld, de groeten uit zuid-limbabwe

  7. tja, dikke 300 km om koffie te kopen, respect. ik was laatst in Höchst en kreeg daar last van een tennisarm en heb nog nooit getennist. ach weet je wat? als jij de koffieshop sluit, doe ik het verband van mijn arm en drinken we samen een kop koffie in de buurt van Aachen.

     

    en de groeten uit zuid-limbabwe

  8. Origineel bericht van: The Iron Maiden
    Ik heb onlangs mijn abonnement bij de belastingdienst opgezegd.
    Ik betaal jaarlijks veel geld en krijg er eigenlijk weinig voor terug. Af en toe een blauwe envelop en 1 keer per jaar een afspraak met een belastingadviseur en verder houd het op.

    Ik hoop dat ze mijn motivatie kunnen begrijpen en verwacht dat dat ze mijn beslissing kunnen respecteren.

    mvg,
    The Iron Maiden



    ik heb ooit een vrouw gekend die op alle vragen van de belastingdienst antwoordde met de naam van het mannelijke geslachtsdeel, op de vraag van de inspecteur "waarom?" antwoorde ze "is allemaal aftrekbaar"

    foei, foei, maar toch de groeten uit zuid-limbabwe
  9. Origineel bericht van: pukje
    Wat ik het ergste vind dat iedereen met mijn sofinummer+naam+geboortedatum legaal met toestemming
    van belasting uit mijn naam wijzigingen in mijn
    belasting gegevens kan aanbrengen.

    Zoals toeslagen aanvragen en op andere rekeningen laten overmaken





    ach Pukje, je moet ook de voordelen van dit fenomeen zien, ik heb al mijn gegevens uit het belastingsysteem verwijderd, ik besta voor hun niet meer. ik hoef de voordelen hiervan toch niet uit te leggen?

    o ja, de stiekeme groeten uit zuid-limbabwe

    PS

    tegen niemand zeggen hoor
  10. ik hoop voor jou dat er nog garantie op zit, onze vrienden van Dream hebben namelijk een giga service afdeling. via internet een verzendbon aanvragen en het apparaat op jou kosten naar Duitsland sturen. daar wordt de DM 800 vakkundig gerepareerd en op hun kosten teruggestuurd. nogmaals een giga service.

     

    o ja, de groetjes uit zuid-limbabwe

  11. Ik meen dat ik vorige week op de Duitse TV heb gezien dat een Mass dit jaar ongeveer € 10,00 gaat kosten en dat vorig jaar in totaal zo’n 7.100.000 miljoen liter bier werd getapt, waarvan 150.000 liter non-alcoholisch was. Daarnaast werd er onder andere nog 130.000 liter wijn, ruim 1.000.000 liter frisdrank en ruim 500.000 porties kip verkocht. Leuke omzet waar menige kroeg in Nederland heel jaloers op is, toch?

     

    dus een dikke proost of eins zwei.....groetjes uit zuid-limbabwe

  12. dat was ook mijn bedoeling Tonskidutch, ik begrijp natuurlijk ook dat als je in een appartementencomplex woont jij niet de enige kunt zijn die zo'n beplating systeem kan aanbrengen. en je kunt natuurlijk geen vergunning krijgen als de rest van je medebewoners in een rijtjeshuis moeilijk doen. verder is je opmerking over de welstandcommissie natuurlijk een goeie. als een architect of aannemer er niet bij zit of aan kan verdienen, keuren ze alles af, dat is nu eenmaal zo geregeld in Nederland.

     

    maar toch, de groetjes uit zuid-limbabwe

×
×
  • Nieuwe aanmaken...