Ga naar inhoud


mhurkx

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mhurkx

  1. Bij veel programma's op de nieuwe HD zenders heb ik geen volledig beeld op mijn breedbeeld plasma, dan krijg ik namelijk alleen een 4:3 beeld verhouding te zien. Ik heb alle beeldinstellingen op de dreambox doorlopen, en de formaten heb (had) ik allebei op "schalen" staan. Ik heb met de TV instelling ook alle formaten getest, maar helaas geen resultaat.

     

    Ps. op SD heb ik wel gewoon 16:9 beeld.

  2. Bedankt voor je reactie, maar het is hier niet mee opgelost. Ik heb ze eerst allebei verwijdert, opnieuw opgestart. Via software manager allebei tegelijk geïnstalleerd, als eerste de autoresolutie aangevinkt uiteraard(en opnieuw opgestart). Maar ik krijg nog steeds geen instellingen te zien. Ik heb vandaag trouwens eerst nog geupdate naar de open pli van vandaag.

  3. Heb een nieuwe samsung plasma 100Hz tv gekocht, als ik mijn dreambox instel op 60Hz trilt de ondertiteling en dergelijke.

    Heel duidelijk is het bij melodyzen tv, dan zie ik het complete beeld trillen. Ligt dit aan mijn tv of aan de dreambox. Stel ik de dreambox af op 50Hz is het voorbij.

     

    p.s.is de samsung 42psB450 televisie.

  4. Ik ontvang wel de gewone(SD)engelse SKY zenders,dus ik heb beeld, maar op de SKY HD zenders krijg ik geen beeld.

     

    Ik heb de Henksat settinglijst op de pli jade2 image staan. Ik heb eerst de oude settings verwijderd, daarna pas de nieuwe settinglijst geinstalleerd.

  5. ga dit idd eens proberen, want experiabox schijnt ook nogal eens wat problemen te veroorzaken. vandaar dat ik geprobeerd heb er nog een extra router erachter te zetten.

     

    btw heb ook ergens gelezen dat de netwerkkaart van de dreambox 7020 eigenlijk te licht is, kan ik hier geen usb netwerkkaart insteken?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...