Ga naar inhoud


paul68

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door paul68

  1. nu ik de zenders in de lijst heb, en op de meesten wel beeld:

     

    Alleen nog problemen met HD zenders.

     

    Ik ontvang en zie alle gratis HD-zenders.

     

    van de gecodeerde HD-zenders, dus die uit het basic+ pakket, ontvang en zie ik slechts 1 betaal-HD zender en die zit op de astra 1 satelliet (mtv-live HD).

    De andere zenders komen wel binnen (ontvangst is er) maar die zitten allemaal op astra 3 en daarvan krijg ik steeds gecodeerde zender op het zwarte beeld.

    De SD zenders van astra 3 zie ik wel gewoon.

     

    Ik heb diverse instellingen op de transporder waar VTM HD en NG HD zit uitgeprobeerd, maar zonder succes. Als ik daar de FEC juist instel, heb ik geen ontvangst meer van die zenders.

     

    Iemand enig idee waarom de HD-betaal zenders van ASTRA 3 het zwart beeld geven met balkje gecodeerde zender?

  2. oke de zenderlijst zit er nu in, de lijst van TVV met fastcan erin zetten dat werkt.

     

    Maar nog steeds hetzelfde: de HD-zenders van 23.5 zie ik niet.

    Wel de gewone zenders VT4, vijftv enz .

    transponder voor de zenders een en canvas HD handmatig toegevoegd maar ook zonder resultaat.

    zover ik nu kan nagaan heeft het met FEC te maken, wat dat ook is. Als ik de fec juist instel geeft de topfield aan dat er geen ontvangst is.

  3. ik probeer de sw voor de 7710hdpvr in mijn 7700hdpvr te krijgen, maar ik kan sw nog niet erin krijgen. ik probeer id naar 23231 te zetten via het progje id-changer. ik voer steeds 3231 in en sla het dan op, heb ook 23231 en 0231 geprobeerd maar de topfield weigert hem. wat die ik dan fout?

    de sw moet er via usb in.

    vega kan ik niet gebruiken of ik snap daar niks van.

  4. Wat bedoel je met deze zin dat je de SD zenders wel kunt zien

    ik heb het uitgebreide pakket van TV-vlaanderen. Ik zie dus wel alle andere zenders, zoals tv4, vtm enzovoort. alleen de HD zenders komen niet in de lijst te staan als ik de ontvanger er naar laat zoeken.

    Ik heb wel andere, gratis HD zenders, die kan ik wel ontvangen.

  5. Weet je zeker dat je de goede transponders frequentie in de lijst heb te staan,

    anders even handmatig zoeken op de frequentie van de desbetreffende zenders

     

    als ik handmatig de gegevens invoer voor bijvoorbeeld canvas HD : freq 12187 polarisatie: H symb: 27500 en fec 5/6 dan heb ik volgens de ontvanger geen signaal. Wel goed signaal als ik DVBS (zonder fec) instel ipv DVBS-QPSK. als ik hem daarmee laat scannen laadt ie geen zenders in.

    Het lijkt zo te zijn dat precies de frequenties waar alle HD-zenders zitten die betaald zijn, niet worden ingeladen in de zenderlijst en niet ontvangen worden.

    Ik heb ook handmatig de transponder toegevoegd voor canvas HD maar geen resultaat.

  6. na nog eens alles automatisch te laten zoeken heb ik wel bijna alle zenders in de lijst. Ik ontvang een boel gratis HD zenders en kan ze bekijken, maar alle betaalzenders niet.

    Heb mijn smartcard en abonnement gecontroleerd maar dat is in orde.

    Hoe kan het komen dat ik de betaal-HD zenders niet zie? De overige betaalzenders ontvang ik wel.

     

    groetjes

    paul

  7. Ik heb moeilijkheden met de instellingen.

     

    automatisch zoeken levert geen zenders op van de 23.5 astra (een andere ontvanger wel trouwens).

    ik heb dan maar zelf nieuwe satelliet toegevoegd en de juiste transponders ingevoerd volgens de lijst van TVV. maar ik kreeg slechts een paar zenders in de lijst. Als ik handmatig zoek en de gegevens invoer, geeft de ontvanger wel goede ontvangst aan als ik de FEC onjuist instel. Bij het zoeken vind ik dan nu bijvoorbeeld 10 al carte zenders, maar niet de vlaamse zenders die daar moeten zitten.

  8. ja, ik heb gevonden om de zenders te installeren via topset. moet er nog een kabeltje voor kopen. ik heb er ook gepost.http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/1615865#Post1615865 want de zenders zitten er dus in(op welke schotel maakt toch niet uit?) bijna alles werkt, alleen de vlaamse zenders en de hd-zenders worden niet doorgegeven door de tf. heb dus tvv. ik krijg daar geen reactie, op dit forum. kan het ook niet vinden bij alle andere topics.

     

    paul

×
×
  • Nieuwe aanmaken...