Ga naar inhoud


frododehobbit

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door frododehobbit

  1. gewoon downgraden is bij mij gelukt na in te gaan op een 2 jarig aanbod

    Op 27 juli telefoon van tvvlaanderen.Ze hadden mij verkeerd ingelicht,ik kon toch opzeggen.Dat vonden ze natuurlijk jammer en of ze me iets konden aanbieden voor het verdwijnen van syfy en 13thstreet. Ik zei dat dit niet het enige probleem was dat ik had oa beeld op de naar mpeg4 omgezette zenders die bij regen rapper uitvallen en soms haperingen in het beeld.Uiteindelijk zijn we overeengekomen dat er op maandag 30juli een technieker zou bellen om een afspraak te maken.Die zou gratis mijn triplesat komen afregelen en mijn decoder nakijken en eventueel vervangen. Eindelijk na een jaar word ik eindelijk geholpen. Ik had beter moeten weten. Ik wacht nog steeds op dat telefoontje.

  2. Het was hun fout niet. Dit staat op website tvvlaanderen:" Onderbreking op de zenders JIM, 2BE, VT4, vtmKzoom KanaalZ, Vijf TV, Vitaya, Acht, Ketnet, vtm HD en TVL/ATV/TVOost door een signaalverlies bij onze leverancier. :)

  3. Ze blijven bij tvvlaanderen volhouden dat niet iedereen kan opzeggen:

    "Dit is voor de klanten die niet ingetekend hebben op deze actie.

    U kan moeilijk intekenen voor een actie om een decoder heel goedkoop aan te kopen en dan een aantal maanden daarna zeggen dat u uw abonnement opzegt.

    De voorwaarden van de actie zijn u duidelijk meegegeven toen u inschreef voor deze actie."

  4. Nog eens contact opgenomen ivbm het kosteloos opzeggen omdat syfy en 13thstreet verdwijnen. Kan niet omdat ik ben ingegaan op een actie en een 2 jarig contract heb getekend. Wie kan dan opzeggen,zij die vrij zijn van contract? Dan hoef je dat toch niet te vermelden in een nieuwsbrief. Waar kan ik meer info vinden hoe dit wettelijk geregeld is?

  5. Deze middag met het eerste goede weer deze zomer heb ik je advies eens uitgeprobeerd. Ik heb de mast lichtjes gebogen en alles nog eens afgeregeld. Nu krijg ik planet hd zonder storing.Vroeger had ik bijna nooit beeld op deze zender. History hd en eurosport hd zijn 10 % gestegen in kwaliteit. Ook de naar mpeg4 omgezette geven een beter signaal. Nu nog even de regen afwachten (ze mogen nog wat wachten hoor met de regen :) ) om te zien of ik nog uitval heb. Bedankt voor de info Sprietje.

  6. Ik heb een 2 jarig contract getekend in ruil voor een 50% korting voor een set.Nu ik had eigenlijk al een schotel hangen en heb dit setje verkocht. Omdat ik op de kanalen die al overgezet zijn naar de nieuwe mpeg4 norm bij de minste regen uitval heb denk ik er sterk over om op te zeggen nu dit kan zonder opzegvergoeding. Ik heb al verschillende keren geprobeerd om de triplesat beter uit te richten maar zonder resultaat. Andere zenders blijven wel te bekijken. Nu vraag ik mij af of ik de verkregen korting dan moet terug betalen. Mijn eerste jaar van de 2 zit er deze maand op.

  7. Mijn schotel hangt aan de meegeleverde muurbeugel. Dus mijn mast kantelen gaat niet. Dan zou ik nieuwe gaten moeten boren en dat zie ik niet zitten daar de schotel op dezelfde plaats moet blijven hangen. En op zo een korte afstand kun je geen nieuwe gaten boren. Ben je zeker dat de ontvangst beter is dan. Wanneer ik wat meer tijd heb ga ik anders eens naar een buis zoeken die past in de beugel en die ik dan kan plooien in de juiste hoek.

  8. Omdat ik op de reeds naar de astra 3 verplaatste zenders (vt4,2be enz) bij regen uitval had deze middag mijn schotel opnieuw uitgericht. Op de m7sat801 krijg ik het niet beter dan niveau 80% en kwaliteit 82%. Op mijn technomate level 93% en kwaliteit 72 %. Na een middagje regelen liggen deze waarden iets hoger dan vroeger. Ik tevreden. Tot deze avond toen het begon te regenen. De 8psk zenders weer slecht te ontvangen,van blokvorming tot op zwart gaan.Op alle andere zenders geen problemen. Alle duitse en engelse hd zenders zonder problemen te ontvangen.Op mijn technomate is de sd lijst geladen en daar ontvang de zenders zoals vt4 eb 2be nog zonder problemen. Ga ik echter naar dezelfde zenders op astra 3 dan ook geen beeld. Ik krijg de schotel echt niet beter uitgericht. Dat beloofd voor binnenkort wanneer alle zenders naar 8psk gaan overschakelen. Voor het opnieuw uitrichten gebruik ik een monitor met hdmi en de technomate ontvanger. Is deze schotel nog beter af te stellen door iemand met de juiste apparatuur?

  9. Laat een banner door het beeld lopen met een extra groot lettertype. Doe dit minstens 3 keer na elkaar en herhaal dit verschillende keren per avond. Is er echt geen andere manier om te laten weten dat deze zender binnenkort enkel met een hd-ontvanger te bekijken is. E-mail,brief....

  10. Dit heb ik van de canal digitaal site:

    Energie ingeschakeld maximaal 20,5 Watt, afhankelijk van LNB-type en aangesloten USB-apparatuur

    Energie standby Na 30 minuten 0,8 Watt

     

    Ik was ook benieuwd naar het verbruik omdat hij na een opname blijft aanstaan. ;)

  11. Hier ook geen ketnet meer. Ook via de link aangegeven dat ik hd ontvanger heb. Als ik nu via de link nog eens probeer geeft hij ook aan dat ik al hd ready ben. Heeft een tijd gewerkt en nu dus geen rechten meer. Dit op de extra kaart met een m7 sat801. Trouwens waarom zo moeilijk doen. Bij telenet ,belgacom en via dvb-t moet je niets extra doen om ketnet te ontvangen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...