Ga naar inhoud


robinhoed

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door robinhoed

  1. Ben je er uit met je lamp? Ik heb open pli 3.0 en kan in het menu de afstandsbediening van de Xtrend ET9500 wijzigen naar die van een Dreambox afstandsbediening. Dan reageert de Xtrend niet meer op de originele afstandsbediening. Er wordt dan dus gecommuniceerd via een andere frequentie, dan zou je probleem met de lamp opgelost moeten zijn.

  2. ...Ook is het mogelijk in deze receiver een 2.5 inch harddisk te plaatsen, welke waarschijnlijk wat minder gehorig is ten opzichte van een 3.5 inch en minder warmte afgeeft.

    Van herrie tijdens het koelen door de ingebouwde fan heb ik helemaal geen last, ik hoor hem niet tot nauwelijks.

    daarbij is in het menu de mogelijkheid te kiezen voor bijv. een Dreambox afstandsbediening, in plaats van de origineel bijgeleverde. ik vind de afstandsbediening overigens prima werken, en bij bijv. de Action kosten de knoopcellen nagenoeg niks, een paar euro voor 8 stuks ofzo. Zullen wel niet zo heel lang meegaan, maar een vermogen ben je er dus helemaal niet voor kwijt! De Sd zenders vind ik er een stuk mooier op uitzien dan met mijn vorige DM 800 en ook het zappen gaat vlotter. Al met al een topper.

  3. Help! Hoe kom ik aan een plugin om op mijn DM 800 HD met Merlin Image 07-11-2010 DIVX en AVI af te kunnen spele via usb slot aan de achterkant, en hoe en waar installeer ik dat op mijn Dreambox? Ik zoek, benodigd volgens de info die de Immage geeft, GStramer plugin AVI demuxer.( Geeft de box aan als ik bestand wil afspelen, ziet wel wat er op de usb stick staat.) Vast dank en allen nog de beste wensen!

  4. Vreemd, alles goed ingesteld? Inversie Auto

    Modulatie QPSK Positie Vertikaal FEC 5/6 Orbitpos. 235

    Freq. 11739000 Symbolrate 27500000

    Succes. Net ff gechecked, doet het hier wel, in Uithoorn.

    En, 1 transponder scannen, he?

  5. Probleem is zich beginnen voor te doen nadat ik een nieuwe plasma heb gekocht, waarbij ik mijn bestaande Monster DVI niet meer kon gebruiken ivm HDMI aansluiting op de Plasma. Signaal etc. is niet verandert dus betwijfel dat het aan afstelling schotel ligt.

  6. Ik heb de Profigold ( 2 meter) voor nog geen 30 euro incl. verzendkosten in Engeland besteld, redelijke prijs voor een goede kabel. Maar hoop idd wel van het probleempje af te zijn.... Kijk met smart uit naar mijn kabel, ben benieuwd!!!

    Draai nu met verloopstekker en Silversonic HDMI kabel, denk idd dat het verloopstuk de boosdoener is. Ook op andere zenders nu heel af en toe even korte beeldstop /blokjes en geluiduitval. Wordt vervolgd!

  7. Hallo, nu ook ellende met mijn dvi-hdmi verloopstuk...Wel vreemd, alleen op de nederlandese zenders heel af en toe een beeld/geluidsonderbrekenig, heel soms heel even blokjes. Wel 14.70db signaal net als de andere zenders, waar ik geen last op heb!

    Dus ook maar de profigold besteld en hopelijk dan van "probleem"af.Draai met Newnigma 2 laatste versie en nieuwste cccam 2.1.4 ..of zal het toch met software te maken hebben???....wordt vervolgd.

  8. Hallo, Ik heb een verloopstekker gekocht bij expert. Is natuurlijk ook te bestellen op internet.Dan gewoon een HDMI kabel aansluiten en de pret kan weer beginnen!Let erop dat je de juiste verloopstekker koopt, mannetje dvi, vrouwtje hdmi.

    Suk6 en groet,

    Harm.

  9. Hey, ik heb dezelfde brander gekocht, daar mijn "oude "LG hortend en stotend beeld/geluid weergaf. Helaas, jou type doet precies hetzelfde op mijn huidige configuratie; Ik draai met Image Newnigma2 2009-07-20 en erboven staat: Enigma: Head 20 2009. Heb jij enig idee wat ik kan doen om mijn nieuwe LG goed werkend kan krijgen? Van alles geprobeerd maar zonder succes dus. Vast bedankt!

  10. ...Geen klagen over CD, zorg er eerst eens voor dat je je eigen spulletjes gewoon in orde hebt voor er afgegeven gaat worden op CD. Veelal ligt de oorzaak van niet goed functioneren in de set aan eigen onkunde. Digitenne is in mijn regio een ramp en kabel vind ik in verhouding veel te duur. Ben erg blij met CD en mijn spulletjes, Dreambox 800HD en Triax schotel met Inverto Black Ultra LNB's, en aan de muur een "oude"Philips 9966/12 Plasma van 42 Inch.

  11. ...Heb ik met mijn plasma Philips 9966/12 42 inch ook. Ik kan dan met pijltje naar boven /beneden op mijn a.b van de tv het beeld iets omhoog zetten waardoor de datalijnen niet meer zichtbaar zijn. Misschien zit deze optie ook op je Panasonic t.v?. Is is inderdaad wel storend!suk6,

     

    Harm.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...