Ga naar inhoud


emilep

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door emilep

  1. Beste Ed,

     

    ook dank, maar ik heb bij bepaalde (de meeste) zenders dus wel prima beeld en geluid en bij de genoemde niet. Inmiddels CD gesproken, de zaak uitgebreid uitgelegd en deze gaan geheel zonder discussie een nieuwe kaart opsturen. Ben benieuwd of het hier aan ligt.... Zou best wel eens kunnen want het probleem is na een heractivatie ontstaan. De Rebox werkte en werkt verder altijd 100% Kan hem bij eenieder die verder probleemloos eenvoudig kwalitatief goed (zowel beeld en geluid) wil kijken aanbevelen.

    Zie dit probleem nu dan ook als gewoon pech.

  2. Beste Cees, dank weer voor 'het draadje', had ik nog niet ontdekt. Is ook wel zoeken geblazen. Vooral dat zonder CAM proberen spreekt mij wel aan omdat ik dus ook geen signaal heb zonder die cam. Ben nu aan het heractiveren en bel morgen nog eens CD en daarna alle instellingen maar weer eens opnieuw eruit en erin zetten en wel of niet combineren. En tot slot de allernieuwste software die ik net ontdekt heb voor de 9000HD de 8.94 van 11-04-2011 erop zetten. Ga alles maar weer eens proberen. Weer met dank.

     

    Groet,

     

    Emile

  3. Beste Cees, is inderdaad aangesloten via een home cinema systeem, maar dit (werkte en werkt goed) ook daar andere instellingen geprobeerd met hetzelfde resultaat. Prima geluid en HD beeld op (Astra 23.5) SBS 6, net 5, de regionalen, de belgen en alle Free to air's, o.a. ZDF etc. Alleen dus geen geluid bij het prima HD beeld (Astra 23.5)van Ned 1,2,3, RTL 4,5 en 7.

    Ik zelf denk dat het toch meer aan de combinatie van iets met de kaart en/of het HD gebeuren - signaal heeft te maken omdat het optrad na het heractiveren en de kaart nu ook bijna (Free to air en geen HD wel ook de genoemde Ned 1,2,3, en de RTL 4,5, en 7!!!!), niet meer werkt zonder cam dus op zijn kop in de onderste sleuf. Werk nu dus met cam.

     

    Bellen van CD nog niet van gekomen

     

    Wie heeft er een suggestie.

     

    Groet,

     

    Emile

  4. Beste Cees, inmiddels alles al eens eraf gehaald en met de vorige versie opgestart: werkte niet. Nu met de laatste versie .75 ook niet. Ik werk met de juiste 'nieuwe'Bruin/Oranje kaart met een CD set top + HD pakket.

     

    Het probleem is gestart na het heractiveren van de CD kaart, misschien moet ik ze maandag toch maar eens gaan bellen alhoewel als ze horen dat ik geen gecertificeerde ontvanger heb dan wordt het al snel daar op gegooid.

     

    Hebben de genoemde zenders ned 1,2,3, en rtl 4, 5, en 7 niet toevallig iets gemeenschappelijks waardoor het te verklaren zou zijn?

     

    En de kaart zit in de onderste 'sleuf' zoals hij er altijd al in gezeten heeft met de chip naar beneden. En daar doet hij het nu dus ook niet. Alleen maar in de Aston met de chip naar boven in zowel de bovenste als de onderste 'sleuf'.

     

    Ik zie denk ik iets over het hoofd maar weet niet wat.

     

    (Werk overigens met een draaibare schotel, maar dat zal er niets mee te maken hebben verwacht ik).

     

    SBS 6, regionale zenders, etc. werkt allemaal priam, zowel beeld als geluid.

     

    Groet,

     

    Emile

  5. Beste Cees, dank voor snelle reactie. Ook daar had ik al naar gekeken want eerder iets op de site over gelezen. Ook daar veranderingen in aanbrengen heeft geen effect. Het gekke is dat het alleen de genoemde zenders zijn waardoor je haast zou zeggen dat het misschien iets met een gezamenlijk frequentie of zo iets is ????

     

    Wat me nu ook opvalt is dat ik alleen ontvangst heb via de Aston 'cam'kaart en niet meer als ik alleen de CD kaart ondersteboven in de onderste gleuf doe. Mogelijk dat dat er ook iets mee te maken heeft?!?

     

    Groet,

     

    Emile

     

  6. Geluid weg op ned1,2,3,RTL4,5,7. Rest wel geluid en beeld! Wie weet een oorzaak

     

    Beste clubleden.

     

    Mijn CD kaart geheractiveerd en nu opeens geen geluid op de zenders Ned 1, 2, 3 en RTL 4, 5 en 7. Wel beeld en alle andere zenders ook beeld en geluid (ook HD)

     

    Nogmaals geheractiveerd maar zelfde resultaat. Terug naar fabrieksinstellingen en alles opnieuw geinstalleerd, ook de nieuwste update 8.75: hetzelfde resultaat. (terugzetten geeft ook geen oplossing)

     

    Iemand een idee wat nu nog de oorzaak kan zijn? Wat doe ik fout of zie ik over het hoofd?

     

    Hoor graag,

     

     

    Emile

    Rebox 9000HD en hier verder zeer tevreden mee!

    Fijne ontvanger.

  7. Wie kan mij hier ter plekke helpen met het instellen van mijn 7025 met gebruik van USALS op de Motecq 2100A. Het lukt me steeds niet. Ben beginner en heb gewoon iemand nodig die me rustig alles uitlegt. Via mail lukt het niet dus ik zoek iemand die bereid is af te reizen naar het mooie 's-Hertogenbosch (reiskostenvergoeding vanzelfsprekend).

    Wie kan me verder helpen?

    Emile

×
×
  • Nieuwe aanmaken...