Ga naar inhoud


klexa67

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door klexa67

  1. Deze eMail was het idd druppeltje wat de emmer liet overlopen bij mij!

    Ik heb vandaag na 7-8 jaar mijn abonnementen (STB + HDTV pakket) opgezegd bij Canaldigitaal.  

    Ze hebben wel meteen geprobeerd aan de telefoon om mij het laatste jaar SetTopBox voor 70€ ipv 90€ als lokkertje aan te bieden om te blijven to 2016.  Echter ben ik er nu volledig klaar mee en hun abonnementsprijzen zijn volledig buiten proportie inmiddels.

  2. Dit klopt, Technisat.de is de "premium-line" en er worden Technisat ontvangers met de zelfde techniek binnen gewoon onder andere merknamen verkocht!

     

    Ze hebben zelfs de zelfde webdesigner ;-) !

    http://www.technisat.de/indexf8eb.html?nav=Sat_DVB_S_,de,64-15159

    http://orbitech.de/indexa945.html?nav=DVB_S,de,5-276

     

    Deze Telestar Diginova HD+ heb ik sinds enkele dagen zelf hier in gebruik en kan alleen zeggen dat ik zeer tevreden ben:

    http://www.telestar.de/index3079.html?nav=DVB_S,de,9-279-452

  3. Dank je wel voor je tip en ik heb even rondgekeken daar. Echter is dit meer voor specialisten en niet echt voor beginners als ik er eentje ben. Software, firmware, tools , cccam, scam,..... Ik zie helaas het bos niet meer tussen al die bomen moet ik zeggen en moet nog veel leren vermoedelijk. ;-)

     

    Ik hoop een step-by-step tutorial te mogen krijgen om te weten wat ik precies moet hebben (hardware) en dan moet doen (software) om samen HD+ uit Duitsland en CanalDigitaal uit Nederland te kunnen kijken.

     

  4. De Opticum Globo 9600HD is uiteraard een interessante optie - echter ben ik ook geen rocket scientist maar zal wel gaarne iets meer komen te weten over wie/wat/waar/hoe dit met "Softcam" zou werken om HD+ te kijken. Ik moet een lossen HD+ card hebben en dan.....???

     

    De Technisat Digit HD8+ had ik ook al gezien op internet maar die is met toch ruim 300€ ietsje duur en tevens bijna nergens te krijgen op dit moment.

  5.  

    Ik heb een HD abonnement van CanalDigitaal maar ik denk ook erover na om de duitse comerciele zenders (RTL/Pro7/Sat1/etc..) in HD+ te willen ontvangen.

     

    Wie heeft er een goed tip welke HD+/HDplus receiver geschikt is om tegelijk ook een CI-module van CanalDigitaal te gebruiken? Welke receiver werkt goed met beide systemen?

     

    Ik bedoel in een slot de HD+ smartcard stoppen en in een ander slot de CanalDigitaal smartcard stoppen zonder rompslomp....

     

     

  6. Origineel bericht van: aart44

    Je kunt je dan beter afvragen waarom het de softwareingenieurs van Mvision niet lukt.Als nu alles beeld en geluid heeft lijkt het me toch dat je daar moet zijn.


    Vandaag kreeg ik deze nieuwe type smartcard (wit/oranje) opgestuurd van CD en nu kan ik ook EurosporHD zien eindelijk!

    Eerdere mails aan hun klantenservice bleven onbeantwoord (zoals gebruikelijk) en op de websites alleen gelul over "gecertificeerde" blablabla.

    Dus is blijkbar toch iets niet kosher met hun coderingen/signaal of zo en echt niets met mijn MVision... ;-) Maar goed - voor dit moment opgelost. :-)

  7. Origineel bericht van: aart44

    Het probleem is dat alle goedgekeurde ontvangers het geluid wel goed doorgeven.

    Als je geen Eurosport HD kan zien ja heb je het juiste abo kijk je op de juiste satelliet dus de Astra3 op 23.5 oost en heb je een HD ontvanger dus graag iets meer info. laugh


    "goedgekeurde ontvanger" - wat een onzin dit hele verhaal want andere HD programmas kan ik ook zien met mijn MVision HD-200 (b.v. NL1. BBC, ARD, ZDF...)

    ik heb nu mijn basisabonnement weer opgezegd omdat ik geen Eurosport HD kan zien (wel geluid in het Engels en geen beeld)

    er komt bij mijn receiver ook geen foutmelding (zoals bij andere gecoordeerde canalen) dat mijn abonnement niet geldig is of er iets gecoodeerd is! Gewoon geen beeld en slecht engels geluid...

    Daarom vaag ik me af waarom dat bij CD niet lukt

  8. Origineel bericht van: vlaamse
    Sprich PCR passt nicht zu den PTS werten. Sowas kann nicht ordentlich funktionieren.


    Kan je dat ietsje duidelijker uitleggen svp om dit hard te kunnen maken bij CD?!? Ik kan namelijk ook geen Eurosport HD zien (staat op zwart) en hoor slechts de engelse audiospoor....
  9. Ook ik heb geen beeld (gewoon zwart) en alleen de engelse toon bij Eurosport HD?! Als ik de andere audio-kanaal kies hoor ik ook niets. :-(

     

    Ik gebruik de orginele CD CI-module in een MVision HD200 receiver.

     

    Wie kan helpen aub? Is er misschien een andere instelling/frequentie/etc...??

  10. zeer irritat uiteraard CD met hun prijzen als monopolist. ik ben ook al terug gestapt naar het settopboxpakket nadat ik vroeger een basisabonnement had... en nu dit geintje weer met de administratiekosten voor iets wat ik niet heb besteld.

     

    Maar goed, wie heeft er toevallig deze dagen een kapotte smatcard gemeld bei de klantenservice??

     

    Website CanalDigitaal:

    "Wat moet ik doen als mijn smartcard defect, gestolen of verloren is?

     

    LET OP ! Heeft u minimaal het Set Top Box-pakket, dan wordt via de Klantenservice uw smartcard kosteloos vervangen."

     

    Dus krijgt men al de nieuwe mediaguard3 als dit toevallig nu gebeurd??;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...