Ga naar inhoud


markfrencken

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door markfrencken

  1. Hoi tomajo, bedankt voor het advies.

    Ik denk dat ik iets duidelijker moet zijn, of een eigen draadje moet starten.

    Mijn probleem treedt ook op als ik juist daarvoor op de Nederlandse zenders wel beeld heb.

    Wat echter bij mijn set het geval is,is dat 'opeens' mijn beeld en sluit bevriezen. Het helpt dan om de ontvanger een keer te resetten maar het fenomeen zal vanaf dat moment blijven terug keren, steeds ernstiger en in een week tijd ontaarden in freezes op alle cd zenders.

    Het is dan tijd om een reactivatiepuls aan te vragen, maar dat is nog niet een keer goed gegaan. De eerste twee keer (januari em februari) heb ik cd gebeld en hebben zij uiteindelijk een puls gestuurd die wel de zaak aan de praat bracht. Gisteravond kon ik ze niet telefonisch bereiken en heb ik meerdere pulsen moeten aanvragen waarbij iedere keer een gedeelte van de zenders ontfreezde. Ik weet dat dit bizar klinkt, maar das ook de reden dat ik hier hulp vraag. Cd komt niet verder als blijven resetten en hopen op beterschap....

  2. Hoi,

     

    Merk ik hier ook.

    Wellicht kan dit ook verband houden met het in de war schoppen van mijn smartcard, als ik afstem op comedy central gaat mijn beeld eens in de zoveel dagen op zwart, daarna afstemmen op een van de Nederlandse zenders helpt maar ik kan dan enkeleuren een comedy central zien.

     

    I zal morgen eens bellen met canal digitaal en kijken of zij deze link ook zien.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...