Ga naar inhoud


stronger

Lid
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door stronger

  1. heb 2 jaar geleden van iemand een cd kaart gekregen de oranje zit al 2 jaar dus geen abbo meer op is de opnieuw te activeren want staat bij cd waarschijnlijk nog op diegene waarvan ik hem heb gekregen zijn naam.

    en daar heb ik geen contact meer mee weet alleen dat die toen is overgestapt op kpn.

    kan ik hier dus nog wat mee ?

  2. oke weer wat geleerd maar in eerste instantie was het toch altijd andersom tenminste dat had ik voreger bij de beschrijving van de duo lnb.

    en als je op de link klikt die ik heb toegevoegd dan moet jij het wel met mij eens zijn. satkijker

     

    maargoed dat kan dus ook de schotel uitrichten op astra 23.5 en dan de rechter lnb een beetje naar beneden zodat je astra 19.2 er bij hebt

  3. Origineel bericht van: dutchandrew
    Die andere ingang is bedoeld voor een tweede ontvanger. Dat moet dus niets uitmaken.
    Als je voorheen tv noord kon ontvangen moet dan nu ook nog kunnen.

    Heb je in je ontvanger niet de keuze 5.6 snel kanalen installeren?


    die andere ingang is geen ingang maar uitgang de bovenste is de ingang de onderste de uitgang voor eventueel door te lussen naar een 2e ontvanger.
  4. die lnb zit er in iedergeval goed in weet niet of de linker goed omhoog staat maar dat moet jij zelf even proberen.

     

    http://www.canaldigitaal.nl/uploadedFile...duo-lnb-los.pdf

     

    ik weet niet of dit mag maar hier staat een malletje om tegen de lnb aan te houden zodat je hem op de juiste graden zet die kan je uitknippen en ertegen aanhouden dan moet de streep horizontaal zijn.

     

    en dan moet je weer de ontvanger laten zoeken naar zenders in canaal digitaal volgorde op sateliet 2

  5. dus als je voor de schotel staat en naar de schotel kijkt dan hangt de linker lnb dus die voor astra 23.5 los en zit de rechter voor de astra 19.2 in de houder van de lnb.

    als je dan goed singaal hebt op de nedelandse zenders tussen de 3 en 4 in het groen of hoger dan de linker lnb iets omhoog heb je een mal voor en dan moet het goed zijn.

  6. ik lees dit zo eens en weet dat de ontvangers zowel de strong als de nokia plroblemen hebben met zenders zoeken.

    dit komt omdat er maar 999 zenders in het geheugen gealden kunnen worden

    de oplossing is een aantal malen zenders laten zoeken en dan wel in canaal digitaal volgorde en op 2 satelieten.

    ik heb bij mijn schoon pa wel 5 keer opnieuw moeten zoeken voor dat hij goed gezocht had zelf heb ik sattracker 4 dus die kan je er ook in schieten.

     

  7. volgens mij zit het zo. als je de ontavnger laat zoeken op canaldigitaal volgorde dan gaat het goed maar als je hem laat zoeken op willekeurige volgorde om je eigen lijst te maken daar gaat het fout. tenminste als je originele software er in hebt.

    als je sat tracker er in hebt moet het helemaal geen prbleem zijn.

    het komt daarom volgens mij omdat de originele software niet meer dan 999 zenders kan opslaan en canaal digitaal zenders begint hij pas aan het einde te vinden dus waarschijnlijk te laat om ze nog op te slaan.

    dit kan je wel zien bij zenders zoeken dan heb je eerst al 900 zenders o.i.d gevonden en nog 0 van canal digitaal ofzoiets.

  8. oke want mijn pa zat eingelijk met het probleem heeft vorige week nieuwe panasonic 37"lcd gekocht maar deze ondersteunt wat nu na een week blijkt dus geen ci+ cam en zo zeggen is het niet mogelijk om ziggo te kijken via een cam.

    gezien mijn pa daar helemaal geen verstand van heefd denkt hij gewoon een ziggo module te kunnen kopen want hij wil eingelijk niet een apparte ontvanger er bij hebben zodat alles gewoon via de tv loopt.(gelijk heeft ie)

    maar nu moet hij dus een alphacrypt cam kopen?

    i.p.v een ziggo cam ?

     

     

    en ik begrijp dus dat de alphacryptcam het dus niet meer doet op tv's met de zogenaamde ci+ sleuf deze mensen moeten dus juist wel een ziggo cam kopen?

    of zit ik er nu naast.

     

     

  9. met andere woorden je hebt nu een complete firmware.

    als jij die met edstrong hebt ge extract dan hoeef je dus nix meer te doen dan staan de pid instellingen ook goed en hoef je alleen eventueel de volgende keer of voor een andere ontvanger mischien de kanalen lijst aan te passen mocht iemand ze niet op jouw volgorde willen hebben.

     

    en hoe de grote te verklaren is weet ik eingelijk ook niet maar komt volgens mij omdat je alles gextract hebt maar dat is toch helemaal niet erg en die paar kb daar word je ook niet minder van

     

    en daar komt bij die firmware die jij aanfgeefd te hebben gedownload is niet 1700 kb maar precies 2.113 kb

  10. Origineel bericht van: theet
    Ik wil graag de firmware etc van de Strong halen, ik ben bezig geweest met EdStrong 6.3e.
    Nu heb ik bij firmware gekozen voor "alles", de file is twee keer zo groot dan normaal. Heb ik nu ook hierin de zenders en de EMU file zitten?


    ja nu heb je de complete firmware zoals jouw strong nu werkt.
    m.a.w deze bin. file kun je zo in een andere strong van het zelfde type dus of een 8000 of 8100 laden en dan staat alles zoals jij het nu hebt.
    dus makkelijk voor je 2e ontvanger.


    de rest weet ik zo 1 2 3 niet maar waarom wil je alleen de firmware (of wil je die gaan uitlezen met defiant en dan bewerken ofzo??????
  11. ja maar dat kan ook een ander epg kanaal zijn van een andere provider dan anaaldigitaal .

    ik weet niet als uberhaupt kanalen verwijderd hebt zoniet dan zou ie erin moeten staan anders even naar het zelfde menu om kanalen te instaleren en dan kanalen toevoegen.

    anders nog eens op epg drukken mischien doet hij het nu wel goed ik heb soms ook wel dat de ontvanger dan uitschiet licht er bij mij aan welke zender ik soms sta .

    maar doet het ook niet altijd op deze zenders.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...