Ga naar inhoud


PattiMan

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PattiMan

  1. Vanmorgen nog iets merkwaardigs gezien: tijdens het kijken van Eurosport kwam er opeens een rode rechthoek in beeld, waarin een melding stond dat we nog geen abonnee waren en dat we 10 minunten moesten wachten. Gelukkig was het switchen naar een andere zender en weer terug voldoende om het 'probleem' op te lossen. De uitzending zelf was storingsvrij, dus neem aan dat de signaalsterkte voldoende was.

     

    Deze melding heb ik met de oudere firmware nooit gezien...

  2. Klinkt allemaal heel bekend. Als ik de info-knop gebruik, blijven er links en rechts in beeld wel eens blauwe blokjes staan. Krijg je alleen weg door de TF uit en weer aan te zetten.

    Regelmatig zijn opnames leeg. Er staat in de opnamelijst wel bij hoe lang de opname duurt en wanneer ie is opgenomen, maar als je 'm afspeelt spoelt ie in snel tempo naar het einde.

     

    Echt betrouwbaar is ie inderdaad niet. Ik hoop dat er in januari een goede firmware uitkomt die deze problemen oplost...

  3. Origineel bericht van: iRuud
    Digitenne met een 50" Plasma scherm? Kun je niet serieus menen.


    Jawel. Je ziet uiteraard artefacten bij snelle bewegingen, maar ik kan er mee leven. Zeker voor het bedrag dat ik nu per maand kwijt ben.
  4. Origineel bericht van: genivos
    Een plasma heeft nagenoeg geen last van inbranden meer

    Helaas is dat bij mijn plasma (50" Samsung) helaas wel opgetreden. Mijn vrouw heeft zo'n beetje de hele avond RTL4 op staan. Dus nu zie ik dat logo vrijwel altijd omdat op die plek het beeld minder helder is. Erg zonde dit... Hier wil ik overigens niet mee zeggen dat alle plasma's dat hebben!!!
  5. De opname zou een uur voordat we 'm wilden kijken afgelopen moeten zijn.

     

    Digitenne zit bij mij nog in de proeftijd tot eind april, dus ik twijfel nu wat ik moet doen. 2 a 3 keer in twee weken vind ik wel een beetje veel van 't goede. Jammer dat de recorder update nog even op zich laat wachten.

     

    @Edje: hoe zeker is het dat er een update aan komt? Is dat niet een gerucht?

  6. We hebben nu al twee keer gehad dat een geprogrammeerde opname slechts 0 MB groot is. Als je die dan selecteert om te kijken krijg je, zoals verwacht, niets te zien. Normaal worden de opnames ook met witte tekst in de lijst getoond, maar toevallig zag ik dat de tekst nu een blauwe kleur had.

     

    Is dit probleem bij een van jullie bekend? (Ik kan niets vinden via de zoekfunctie)

  7. Als ik een lopende opname in de lijst selecteer op mijn TF5300K, spingt ie naar de uitzending (dat klopt) maar dan moet ik, volgens de handleiding, op een knop drukken om terug te gaan naar het begin van de opname. Dat gebeurt bij mij niet. Ik kan wel eerst de tijdbalk in beeld krijgen en dan naar het begin springen.

     

    Maar wat ik het grootste manko vind, is dat als je de lopende opname selecteert, de PVR naar het live beeld springt. Als je bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd wilt kijken (die nog steeds wordt opgenomen), zie je dus meteen de tussenstand. Beetje jammer dit. Hebben daar meer mensen last van?

  8. Ik overweeg Digitenne te nemen in combinatie met een TopField PVR. Ons hele huis hangt vol met rolluiken en ik vraag me af of we nog redelijk TV kunnen kijken als die dicht zijn.

     

    Ik ben trouwens ook benieuwd hoe het beeld is op een 50" plasma. Ik lees er niet echt goede verhalen over. Maar ik wil graag van UPC af. Dat is me wat waard ;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...