Ga naar inhoud


Vandepotgerukt

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vandepotgerukt

  1. Dag Johan,

     

    Bedankt voor de tip. Ik deed wat je zei en dat bracht blijkbaar toch verbetering. Moest wel lachen met: ...absoluut niet moet gebruiken is een schuurmiddel...

    Misschien ben ik wel van de pot gerukt maar helemaal gek ben ik vooralsnog niet! ;)

     

    Vriendelijke groet

  2. Na het flashen met OsLink van de 6071RayhTecV3.12gbuild3 firmware met kanalenlijst van Johan45 werkte alles perfect. Maar een heel vervelend iets gebeurt met de regelmaat van de klok: Als ik de decoder inschakel kan hij de kaart niet lezen (TVV). Alles uitzetten even wachten en nogmaals proberen is geen zekere oplossing. Soms moet ik het tot 5 maal doen. Ik vraag mij af of er nog meerdere mensen zijn die met dit euvel te kampen hebben. Eens het toch werkt heb ik regelmatig beelduitval met hetzelfde resultaat: Hij leest de kaart niet als ik naar het menu 6: geldigheidsduur abonnement ga.

     

    Heeft nog iemand te kampen met dit euvel(tje)?

     

    Vriendelijke groet

  3. Ik heb in de oude Philips dec DST5816/23 deze soft gezet maar krijg in het menu waar firm staat de boodschap dat het om een 11g versie gaat. Is dat normaal? De Eeprom zit er niet bij dus heb ik hem de kanalen laten scannen. Ik plaatste deze soft omdat mijn dec alleen nog Discovery liet werken met tvv pakket. Het euvel is nog steeds daar. FTA alles te bekijken. Op de tvv kanalen alleen teletekst. Enig idee wat er aan de hand zou kunnen zijn?

     

    DST5816/23 geprogd met OS Link.

  4. Ondanks ik schreef dat het onderwerp dichtkan zou ik toch graag nog iets vragen.

    Teneinde raad heb ik de soft van RayhTec geupdate naar 12c versie. Er zat geen eeprom bij dus startte de ontvanger op en moesten er kanalen gezocht worden. Dat heb ik gedaan en het resultaat was identiek: Discovery werkt al de andere tvv zenders niet. Wat mij wel opviel is dat de sat mij verteld dat de firm versie 11g is en niet 12c.

    Heeft iemand een idee wat ik kan testen of veranderen?

     

    Vriendelijke groet.

  5. Mijn kaart is geactiveerd tot 21 Maart en deze avond geen beeld. Alleen Discovery werkt. Alle Vlaamse zenders liggen eruit. Herhaalde malen een pidscan uitvoeren bracht niets op.

    Mocht ik de enige zijn, kan iemand mij confirmeren of hij/zij al dan niet beeld heeft. Op die manier weet ik of het aan mijn firm of ontvanger ligt of het een algemeen probleem is.

     

    Philips met 6071 firm Rayhtec 11b.

     

    Vriendelijke groet

×
×
  • Nieuwe aanmaken...