Ga naar inhoud


yellow

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door yellow

  1. Op TVvlaanderen is helaas geen info te vinden van de nieuwe techniek die gebruikt wordt. Gelukkig vind je die wel op de webside van canaaldigitaal: Bij een aantal andere merken/typen satellietontvangers moet de nieuwe zenderlijst handmatig worden ingeladen. Om de nieuwe satellietgegevens handmatig in te laden gebruikt u de volgende ontvangstparameters: 12.722 GHz H – 22000 – 3/4 – DVB-S2 – 8PSK.

     

    http://www.canaldigitaal.nl/nieuws/zenderwijzigingen-%C3%A9%C3%A9n,-canvas,-bnr/

  2. Ik heb een dreambox 7000 met PLI software deze heeft jaren goed gewerkt met de kaart van TVvlaanderen. Maar de laatste tijd is er slechte ontvangst (blokken en daarna niks meer) op sommige zenders van tv vlaanderen. Dit doet zich voor op de vlaamse zenders één, canvas, vtm, 2Be... niet op NGC, animal planet, discovery. Het probleem doet zich heel intermiterend voor. Kan soms een ganse avond goed blijven. Als het probleem zich voor doet moet je het toestel uitschakelen en 10 talen minuten wachten.

     

    Ik heb al geprobeerd met de laatste soft van PLI erin te laden. Is daarna 14 goed geweest. Maar het toestel krijgt het terug.

    De schotel staat perfekt gericht. heb namelijk nog een andere ontvanger op zelfde schotel en die werkt goed.

    Ik weet me geen raad meer.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...