Ga naar inhoud


lana

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lana

  1. Hallo medesatters,

    Volg nu al geruime tijd de discussie die hier aan de gang is ,veel verschillende meningen en veel verschillende oplossingen al dan niet effectief.

    FEIT blijft ,M7 group wijzigt zijn product zonder ook maar enige vorm van communicatie naar zijn klienteel toe. CONCLUSIE totale minachting voor de klanten.

    Verder kunnen we hier eindeloos doorgaan over allerhande acties,kort in tijd of op lange termijn, Ben er van overtuigd dat de enige manier om resultaat op zeer korte termijn te behalen , het massaal stopzetten van onze bestaande abbo,s is.

    ALTERNATIEF het masaal beginnen sharen voor korte tijd ,al dan niet free of via payserver.

    Indien M7 een noemenswaardige en effectieve terugval van abbonees krijgt zullen ze deze maatregel wel vlug aanpassen.

    O ja ben zelf tot op 31-12-11 in het bezit van 3 kaarten en abbo,s ,eentje blijft behouden om mijn medemens te helpen;)

    de andere 2 , by by tv vlaanderen en consoorten.

  2. Hallo ,ben reeds in het bezit van een ipad2 en heb ook een vu duo,tot op heden heb ik op verplaatsing gewerkt met een laptop en een slingplayer.

    Nu om dit werkend te krijgen moest je een bepaalde file aanpassen op je pc in het programma van slingplayer.

    vermits dit niet mogelijk is om aan te passen in de slingplayer mobile versie,ben ook ik op zoek naar alternatieven,schijnt er te zijn in de vorm van een app die XBMC heet .

    heb hem geinstalleerd maar nog niet werkend,deze schijnt ook met HD geen problemen te hebben.

    laat het weten als ik het werkend heb.

  3. Bedankt voor je reactie tonskidutch,ga het even proberen via dcc,wist echter niet in welke map ik het bestand moest plaatsen.

    indien ik hem wil downloaden via saftwarebeheer,zegt hij dat het een foutief downloadadres is,denk dat het een buge in de nigtly bild is.

    laat nog ff weten of het is gelukt

  4. Hallo,net men nieuwe vu+ solo geflashtmet de nightly bild open pli van vandaag..... so far so good

    Ik heb cc cam via ipk bestand op usb stick handmatig geinstaleerd,,de box instaleerthem ,maar als ik nadien ga kijken bij restart cam vind hij hem niet terug??

    in welke map komen geinstaleerde ipk files terecht?

    weet hier iemand raad mee aub??

    dank bij voorbaat

  5. Hallo,probeer al geruime tijd om met men vu duo te streamen via het net.Ben beroepshalve veel op hotel in het buitenland ,en had hiermee graag via de laptop mijn box kunnen kijken. heb al acount bij dyndns en no-ip .org kan thuis intern kijken via men eigen netwerk en webinterface.maar denk dus dat ik nog iets over het hoofd zie.

    Heeft iemand dit werkend? graag een evt stap voor stap begeleiding als het even kan ,veel lezen en zoeken heeft tot vele stukjes geleid maar krijg het niet in elkaar gepuzzeld .

  6. Hallo,graag hulp bij het volgende probleem,ik beschik over dreambox en laptop in vrachtwagen,de laptop is echter zonder video ingang.

    dacht om ergens een netwerk op te zetten met een crossover kabel en dan te kijken via vlc player,is dit mogelijk?beschik niet over internet in de auto.

    graag stap voor stap uitleg aub,dank bij voorbaat.

  7. Graag hulp bij het volgende vraagstukje,na manuelle instalatie met Dcc blijft dreambox hangen bij instalatie van de nieuwe image,bij het eerste beeld moet je pal selecteren ,bij het tweede de tijdzone dit doet hij steeds opnieuw.

    nu wil ik een nieuwe image erin plaatsen, via crossover,kan echter geen verbinding maken aangezien ik het ip adres van dreambox niet weet ,iemand hulp graag?

  8. Peter,bedankt voor je snelle reactie alvast,het is een klein draagbaar lcd toestel van het merk Optimag CT-DVB861.

    hij werkt op DC 13,8V 18W en daar is het fout gelopen,was zo een stroomsnoer met blok tussenin vermoed dat het 20w was,heeft een tiental minuutjes gespeeld en toen gedaan,toestel koste vorig jaar 250 euro,en zou het zonde vinden omdit te moeten weggooien,garantie lukt niet want is gekocht op autosnelweg in frankrijk,

    mvg Jurgen

  9. Graag jullie evt hulp met het volgende probleem,door het gebruik van de verkeerde omvormer op men draagbaar tv toestelletje,denkik de voeding verknoeid te hebben? toestel is dood en heeft geen zekering.zou dit de enige schade zijn?

    Zou het mogelijk zijn om voeding te vervangen?

    Is dit uit te voeren door een leek op het vlak van electronica?

    alvast bedankt voor jullie hulp?

  10. Graag hulp om een dvd recorder te integreren tussen men tv en dreambox.

    bedoeling is om rechtstreeks op te nemen op dvd of evt harde schijf van dvd recorder,heeft iemand zulke configuratie?

    weet niet of dit mogelijk is ivm gecodeerde uitzendingen?

    werk met DM 500 en cc cam 2.1.2.

    Is het evt mogelijk om externe harde schijf aan dm te verbinden?

    mvg Jurgen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...