Ga naar inhoud


Appelflap

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Appelflap

  1. Een officiële Suzuki-dealer kan de papierwinkel regelen.

    Er moet een 50 kW CDI in, en de dealer stuurt het kentekenbewijs samen met een certificaat naar het RDW met de mededeling dat het kenteken veranderd mag worden van 25 naar 50 kW. Na enkele dagen/weken krijg je je nieuwe kenteken opgestuurd. Let er wel op dat dit je enkele honderden euro's kan kosten voor de CDI.

     

    Snor je ergens tweedehands een CDI op dan zal je even moeten zoeken naar een dealer die de papieren wil regelen. Geen idee of dat wel mogelijk is. Anders blijft je kenteken 25 kW en wat de gevolgen daarvan zijn bij schade durf ik niet te zeggen. De één zegt dat verzekeraars gewoon uitbetalen, de ander denk dat verzekeraars alles aanpakken om niet te betalen. Feit blijft dat de papieren niet overeenkomen met de motor en dus eigenlijk ongeldig zijn.

  2. Enkele maanden geleden hier ook last van uitval van de verbinding (Het Net, 1.5 Mb). Bij ons lag het aan de splitter die defect was. Nieuwe splitter ertussen en geen last meer van gehad. Probeer het modem rechtstreeks op het ISRA-punt aan te sluiten om te testen(dan heb je dus tijdelijk geen telefoon). Is het dan goed dan ligt het dus aan de splitter. Je kunt gewoon met kpn bellen en vragen om een nieuwe splitter, kost niks.

  3. Opgelost, ik heb de PC-suite ervoor gebruikt, bedankt voor de tip van Setedit en die zal vast wel meer mogelijkheden hebben maar die gebruik ik waarschijnlijk toch niet. Bovenstaande PIDs waren trouwens al verouderd, maar dat terzijde. Maar stel nu dat de PIDs weer veranderen, en ik de PID op automatisch zet, zou de Inverto de nieuwe PIDs dan zelf opzoeken?

  4. Hallo,

     

    Ik ben nieuw hier en heb al even gezocht maar ik kan niks vinden met de zoekfunctie.

     

    Bij het handmatig instellen van de BBCi kanalen op onze IDL7000 kan ik nooit meer dan 1 kanaal opslaan. Als ik de eerste heb ingesteld dan krijgt die de naam USER PCSC 1234. Prima tot zover. Als ik dan de tweede wil instellen, dus PID invullen,zoeken en opslaan dan wordt die opgeslagen onder de naam USER PCSC 2345. Maar als ik dan in de zenderlijst kijk dan is de eerste dus overschreven door de tweede. Beetje lastig dus. Is hier een oplossing voor?

     

    Is het trouwens ook mogelijk om de zendernaam te wijzigen? Ik vind het wel makkelijk om een duidelijke naam aan een zender te geven, indien die er niet van voorzien is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...