Ga naar inhoud


Devrim

Lid
  • Items

    210
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Devrim

  1. Helaas hier geen Ziggo maar Delta/Zeelandnet.

    Bij mijn internetpakket krijg ik gratis het basispakket TV via streams in m'n browser en zelfs dat is hogere kwaliteit dan wat CDS aanbiedt, als er geen DRM (silverlight) op zat had ik alle streams op m'n dreambox gezet en de schotel eruit gedonderd.

    • Like 1
  2. Kan CDS nou echt niks aan de kwaliteit van de Ziggosport kanalen doen? Dit zijn toch de premium kanalen?!

     

    wDymASz.png

    ch5sjvr.png

    ZH8sBrs.png

     

    Is dit het beste wat ze kunnen aanbieden? Ik heb illegale internetstreams gezien die er beter uitzagen. 1 groot blokjesfestijn op een scherm van 27" scherm, ik durf het niet aan om te kijken hoe het er op een 42" scherm uitziet...

  3. Fog TV is per 17-01-2014 gestopt. Als reden hebben ze aangegeven dat ze het financieel al moeilijk hadden en daar bovenop kwam het feit dat de Turkse Lira flink is prijs is gedaald. 60 mensen hebben hierdoor hun baan verloren.

     

    De uitzendrechten van Fog Tv zijn in handen van de Saran Grup, het is dus wachten tot die hun rechten verkopen aan een ander Turks kanaal.

  4. Ik ben een groot voetbal liefhebber maar ik denk dat het klaar moet zijn met voetbal op de NPO. Plaats alles gewoon achter de decoder. Er gaat heel veel geld van de NOS naar voetbal terwijl dat best anders uitgegeven kan worden. Laat de NPO maar zelf tv shows produceren. Leuke quizshows etc. Moet goed te doen zijn.

  5. Stevie-v bedankt voor de info!!!

     

    Ik vraag me dan gelijk af, had het niet logisch geweest als de monopolisten van canaal digitaal hun klanten (wij dus de goed betalende afnemers van hun product) even geïnformeerd hadden per e-mail.

    Als er weer een of ander onzinnig pakket valt te verkopen wordt je dood gemaild met verkoop mailtjes, Als er wezenlijke informatie verspreid zou moeten worden zijn we, al abonnee gewoon afhankelijk van goed welwillende mede abonnee's!

    Het is toch eigenlijk te gek voor woorden zoveel arrogantie!

     

    Ik heb al eerder, op een ander onderwerp, opgeroepen om eens na te denken of het niet mogelijk is om gezamenlijk stappen tegen dit soort arrogantie te gaan ondernemen.

    Misschien moeten we het maar eens gaan invullen en ons melden bij de ombudsman en het gedrag van CD te laten toetsen aan de mededinging autoriteit!!!

     

    Ik neem aan dat je geen goedgekeurde ontvanger hebt. Zo ja dan is het in principe jouw probleem. CD kan moeilijk overal support voor geven.

  6. Hallo allemaal,

     

    Ik gebruik al een tijdje OpenPli 3.0 maar sindskort komen er totaal geen updates meer door. Als ik via software update alles laat controleren krijg ik te zien dat er geen updates zijn terwijl OpenPLi wel verder ontwikkeld word...Wat doe ik fout?

     

    Ook via SSH (opkg update/upgrade) krijg ik niks.

     

    gr

  7. Een tracking coockie is dus geen spyware.

     

    Het maakt alleen het verzamelen van surfgedrag mogelijk zodat websites op basis van jouw surfgedrag passend content aan kunnen bieden.

     

    Nergens in die informatie staat wie jij bent of waar jij woont, hooguit wat de gebruiker van die PC interesseert.

     

    Om passend content aan te kunnen bieden is het noodzakelijk om te weten waar iemand woont, welke sites een gebruiker bezoekt, welke interesses een gebruiker heeft. Dus dat tracking cookies geen spyware zijn ben ik het niet helemaal mee eens, immers beide kunnen ongevraagd op je pc komen en voor beide kan je je beschermen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...