Ga naar inhoud


kyddil

Lid
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kyddil

  1. Ik zoek voor mijn ouders een (vrij goedkope) dvb-c + s2 oplossing.. Nu heb ik de gigablue HD 800 SE gezien met een s en C/T tuner erin. Mijn vraag is of mijn Ziggo kaart in de kaartlezer van deze receiver kan? Ik kan nergens teruglezen hoe dat in zijn werking gaat. Ik wil deze receiver namelijk ziggo icm FTA schotel zenders gebruiken.

  2. Ik ben aan het denken om uit Turkije een Digiturk abonnement af te sluiten, voor 1 jaar te betalen en de decoder met kaart hierheen te brengen. Dit wil ik doen omdat Digiturk Euro niet alle kanalen heeft.

     

    Ik heb mijn oom een beetje research laten doen en hem is verteld dat als er problemen met je Digiturk zijn dat het moeilijk wordt om hierover Digiturk te bellen.

     

    Iemand hier toevallig ervaringen met dit?

  3.  

    er is toch niks illegaals aan streamen. wat je uiteindelijk streamt is natuurlijk een andere discussie.

    het vragen van hoe je moet streamen is in mijn ogen net zo gewoon als dat iemand vraagt hoe hij op afstand vanaf een vakantie bestemming zijn dreambox kan bekijken. ten slotte stream je dan ook.

    deze onderwerpen zijn dan wel toegestaan. of zie ik het soms verkeerd. ;)

     

    Dan is een slingbox ook idd illegaal en moet het verboden worden!

  4.  

    DT heeft gigantisch veel geld neergelegd voor het Turkse voetbal. Ze kunnen dus doen wat ze willen (Op niet uitzenden na dan). Ik denk dat DT gewoon ziek is van de hoeveelheid payservers. Begrijpbaar :Y

     

    Tis begrijpbaar qua payservers.. maar bedoel zo komen nu in een positie waar ze alles kunnen doen.. Met alles bedoel ik ook prijzen omhoog gooien, ervoor zorgen dat t alleen te bekijken is via hun apparatuur (kost ook weer geld) etc.

     

    Kan niet wachten totdat aljazeerasports oid de rechten ook krijgt van de Turkse league.. Daar waren ook geruchten over is er al iets over bekend?

  5. Update, heb binnen PLI automatische transponder scan uitgezet.. en heb het nog steeds. Ik snap het niet, als ik Turksat rescan werkt het (er veranderd helemaal niks aan de kanaalinstellingen van YolTV). Als ik de DM600 restart dmv kabel eruit en weer erin werkt het ook.. maar een of andere reden gaat het op zwart en is de ber niet meer op 0.

     

    Mijn VU+ heeft dit niet, een no name receiver van 20 euro heeft dit niet, de DM100 dreambox heeft dit ook niet maar de DM600 wel.. wat kan ik hieraan doen?

  6. Ik heb een Dm600 met pli image erop, had hiervoor de gemini..

     

    Probleem wat ik heb is dat YolTV op Turksat na het scannen van Turksat werkt, maar na een uur of 1-2 niet meer.. Dit had ik op de gemini ook dus ik probeerde de pli image en heb het weer.. Het grappige is dat een oude (niet zo een uitgebreide) receiver geen last van dit heeft. Ik denk dat het te maken heeft met dat de dm600 steeds naar nieuwe kanalen gaat scannen en zo YolTV van waardes veranderd.. Kan ik dit uitzetten?

  7. Ik heb veel kanalen waar je geen naam ziet maar cijfers, bijv "12363V SID 0x024F".. Ik gebruik op de Mac iDreamX om de bouquets op de VU+ te maken en dat lukt ook goed, alleen als ik die gecijferde kanalen in een bouquet plaats.. dan worden ze verwijderd in die bouquet.. N/A gaat er staan en kan ik niet naar zappen..

     

    Hetzelfde heb ik ook op mijn DM600 met DBEDIT op de Windows, Ik heb geprobeerd de namen te veranderen en zo in een bouquet te plaatsen.. ze worden weer automatisch verwijderd!

     

    Hoe los ik dit op??

  8. Origineel bericht van: Ventura
    Ik heb eerst de astra 2 gemonteerd. Deze zat op -9,xx. Daarna heb ik de astra 3 tegen de lnb van de astra 2 en enz. Het enige waar u moet opletten is dat hotbird niet overeenkomt met de gegevens van de visiosat. Deze zat iets meer naar de recht worden geschoven.


    Ik maak geen gebruik van Astra 2.. alleen Astra 1, 3, Eutelsat W3a & Turksat
  9. Origineel bericht van: Ventura
    Origineel bericht van: kyddil
    Oke.. ben er een beetje uit.. wordt sowieso ALPS Twin LNB... over de switch zit ik nog te denken.. om nou rond de 40 euro aan spaun switch te geven of voor een Vantage 4x1 DiSEqC OF BAFF 4x1 DSW-41 DiSEqC te gaan die toch goedkoper is en mij bespaart...

    Ik heb bij de leden installaties Vantage switches gezien dus lijkt mij goed genoeg?


    U kunt ook bijv. een SAB 4/1 diseqc switch aanschaffen (kost ong. 10 euro). Of dit goed werkt icm uw ontvanger is nog een tweede verhaal. Zie mij vorige antwoord op uw vraag. Ik vind het wel raar dat u voor een Alps twin lnb gaat ipv Inverto Black Ultra twin lnb. Terwijl de Inverto Black Ultra twin lnb ong. 5 euro goedkoper is dan de Alps twin lnb. Ook is Inverto Black Ultra twin lnb een stuk gevoeliger dan de Alps twin lnb (gemeten met mijn Satlook Digital NIT). En voor alle duidelijkheid. Als men alleen de astra 1,2,3 en hotbird wilt ontvangen icm visiosat big bisat. Dan hoeft er perse geen smalle alps lnb te plaatsen. Zie plaatje: http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showpic&id=70364 De keuze is aan u.


    Ik probeer de LNB voor Astra 1 en 3 te plaatsen..

    Dus op 0 plaats je de lnb voor Astra 3
    op -4,68 plaats je de Astra 1

    nu doe ik dat precies maar het lukt niet met de LNB's van Inverto? De koppen komen tegen elkaar waardoor de astra 1 lnb beetje schuin gaat staan? Ik snap niet hoe diegene van de plaatje het wel heeft kunnen doen :S
×
×
  • Nieuwe aanmaken...