Ga naar inhoud


KlmYYZ

Lid
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door KlmYYZ

  1. Zo man, iedereen bedankt voor de reacties, het gaat hierom, ik heb enige tijd geleden een MaxDigital XP 1000 gekocht en merkte dat bij het aanzetten van mijn Sony tv rechtsboven 1080p verschijnt en het beeld wat ik dan krijg is subliem, DM 8000 verschijnt 1080i en is het beeld van minder kwaliteit, ik heb nagevraagd bij een groot electronica winkelketen en daar zeggen ze dat ik nooit met mijn dm niet die 10180p haal omdat de hdmi kabel niet van hdmi naar hdmi is.......mijn dm is prima ik heb dat ding een aantal jaren hij staat vaak aan en werkt nog prima,alleen wil ik die 1018p halen op de 8000, trouwens een nadeel is dat de XP1000 een single is .

  2. Ik wil mijn huidige DM 8000 verkopen en een full HD ontvanger kopen, ik zie vaak VU+ voorbij schieten,maar ik twijfel vandaar mijn volgende vraag,welke receiver kan het beste bij de DM vervangen,de DM 8000 is in mijn ogen een staaltje van perfectie enkel die 1080i is moeilijk mee te leven.

     

    Thx.

  3. Ik heb onlangs een HD tv gekocht, maar zie als ik mijn 8000 aansluit dat hij 1080i aangeeft,is er een mogelijkheid het op te waarderen naar 1080p dmv een speciale kabel of iets dergelijks?

     

    Thx!

  4.  

    Ik probeer een aangemaakte map met inhoud te verplaatsen van de db naar een externe harde schijf, maar krijg steeds foutmeldingen, en via iDreamX op mijn Mac lukt het voor een tijdje en dan loopt het hele zaakje vast zowel op de Mac als mijn Dreambox , zou iemand mij kunnen helpen hiermee?

     

    Bedankt

  5. Sinds enige tijd heb ik als mijn DM op stby staat ik het niet meer aan krijg, ik moet dan stekker uit enz en dan doet ie het weet, ook als ik hem helemaal uitzet en de timer zet hem weer aan voor een opname blijft ie staan op : een prog sta op het punt ......, ook hierbij moet ik app uit aan doen.

    Weet iemand hoe dit komt, ik heb gisteren een flash gedaan maar het probleem blijft.

     

    Thx

  6. Gelukt!!! vele malen sneller :-)) alleen heb ik ook met filezilla hetzelfde probleem als met de iDream, het enige verschil is dat nu een file gedownload is, maar daarna geeft filezilla een melding dat de verbinding verbroken is en moet ik het app uit en aan zetten, kan het temaken hebben met het flashen van OpenPli?

     

    ---- inmiddels een paar pogingen verder en nu komt het niet eens meer tot een volledige download, halverwege zie ik bij filezilla "verbinding verbroken" staan en is de 8000 vastgelopen---

  7. Ik probeer een film te downloaden naar mijn dm8000 via de iDreamX op mijn Mac, het gaat een tijdje goed waarna het stopt en ook op mijn dm kan ik niets meer, ik moet steeds mijn dm resetten, raar is het dat ik na het flashen last van ben gaan ondervinden, voorheen verliep het downloaden feilloos.....

  8. Ik probeer een film te downloaden naar mijn dm8000 via de iDreamX op mijn Mac, het gaat een tijdje goed waarna het stopt en ook op mijn dm kan ik niets meer, ik moet steeds mijn dm resetten, raar is het dat ik na het flashen last van ben gaan ondervinden, voorheen verliep het downloaden feilloos.....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...