Ga naar inhoud


TLR-rider

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TLR-rider

  1. Goed nieuws voor mensen met een Panasonic TX-P42V10E er is nieuwe software versie 2.016 die het probleem met Eurosport HD en History HD oplost. Helaas is deze niet via de menuoptie update binnen te halen, maar kan via de duitse site Duits Hifi forum worden gedownload. Je moet de file dan op een lege SD-kaart zetten en vervolgens in het SD-slot steken. De TV zal dan automatisch starten met de updateprocedure, je hoeft alleen de aanwijzingen op het scherm te volgen.

    Bij mij heeft dit in ieder geval geholpen en heb nu permanent beeld op beide zenders.

    Veel succes ermee.

  2. Ik heb onlangs nog een startpakket(kaart, module, antenne + powerinserter) van KPN geïnstalleerd op een Samsung UE40C6000. Dit werkt uitstekend en geen last van bevriezend beeld of iets dergelijks.

    Denk er wel aan om de powerinserter tussen de TV en de antenne aan te sluiten, en natuurlijk de antenne op een plaats te zetten met het beste ontvangst.

     

  3. Kun je wel de gegevens van de smartkaart uitlezen en staan beide data wel in de nabije toekomst ? Indien hier bij 1 van de 2 data een datum van vandaag of ouder staat, dien je de kaart te heractiveren via de website van TV-Vlaanderen. Dit kan in de praktijk even duren voordat je beeld krijgt in DVBviewer.

    Soms helpt het ook om de kaart in een andere ontvanger te stoppen om te heractiveren, hiermee sluit je ook gelijk een probleem met de kaart uit.

  4. Voor dvbviewer te laten werken met een phoenix compatible reader zoals de smargo usb of infinity usb reader heb je een aantal zaken nodig:

     

    • programma van fabrikant om een virtuele compoort aan te maken voor de usb reader
    • SoftCSA (2.4 of 3.0)
    • Poormans cam

     

    Gebruik google om deze te vinden en te downloaden

     

    Vervolgens plaats je van het SoftCSA pakket de files die in de root van de zipfile zitten, bijv. softcsa.dll of csa.dll-FFDecsa.dll-macroCSA.dll, in de root van de programmadirectory van DVBviewer.

    De overige files van SoftCSA volgens de mapstructuur ..DVBVIEWER\MDPlugins en ..DVBVIEWER\Plugins in de juiste directory.

    (MDplugins moet je waarschijnlijk nieuw aanmaken)

     

    Van de poormanscam files plaats je pmcam2.dll en "pmcam languages" in de map ..DVBVIEWER\MDPlugins.

     

    Zorg dat in de virtuele compoort applicatie 3,57 MHz is geselecteerd en phoenix mode actief is met een compoort.

     

    Bij het opstarten van DVBviewer wordt nu in het menu plugins de poormanscam aangegeven en kun je hier de instellingen voor de compoort, phoenix mode+ 3,57 MHz instellen + receive EMM data activeren.

     

    Activeer ook bij DVBviewer-options-hardware "has CI Module", want anders werkt jet niet voor gecodeerde zenders.

     

    Volgens mij moet dit zo werken voor voor TV-Vlaanderen, ik zelf gebruik dit voor CD met een Infinity USB Unlimited.

     

    Succes ermee

  5. Origineel bericht van: Albert_H
    Ik gebruik de GEMPC410.
    Dit is een smartcardreader die PTT POST destijds voor zijn EasyStamp systeem gebruikte. Het is een seriële reader voor gebruik op een COM poort. Aan de plug zit een tussenstukje voor een PS2 keyboard- of muisplug om de voedingspanning af te takken. Ik heb hem ook via een USB - Serieel convertor getest en dat werkte ook goed. Ik heb ook met de Infinity USB Phoenix en de Infinity Unlimited getest en met beide werkte het goed. De USB Phoenix is, in tegenstelling tot wat de naam verondersteld, geen USB reader maar een seriéle die zijn voeding uit een USB aansluiting betrekt. De Unlimited is een volledige USB reader waar een driver bijgeleverd wordt die een COM poort simuleerd om met de PoormansCam te kunnen koppelen. Ook heb ik nog met een Mastera IV programmer gewerkt en ook dat ging goed.
    Mocht je nodig hebben ik heb nog wel een GEMPC410 liggen.

    Albert_H.


    Albert_H

    Bedankt voor het aanbod, maar mijn pc heeft geen com-poort meer. En een USB naar serieel conversie er tussen in zetten, zie ik niet zo zitten.
    Helaas heeft mijn vraag bij een Nederlandse distributeur ook geen oplossing opgeleverd. Het wordt dus wachten op een nieuwe driver of gaan testen met een Infinity Unlimited.
  6. Origineel bericht van: andre123
    Bij dvbviewer moet je wel bij opties aanvinken (gebruik ci module)
    _________________________
    HTPC met DvbViewer en flycccam op windows vista ultimate 64bit
    Visiosat Big BiSat - vantage 8/1 - 8 x Alps lnb


    Klopt, dit staat aangevinkt. Ik zie ook in het cam menu de module en kan de gegevens uitlezen van module en de CD-kaart, maar geen beeld op de CD-zenders met de Mediaguard cam. (zowel bij DVBviewerTE2 als de Pro versie)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...