Ga naar inhoud


uncleee

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door uncleee

  1. mijn computer monitor beeld was niet stabiel en kwam een vieze lucht vanaf uitgezet .weer aan gezet even trilend beeld toen op zwart,ik heb hem uit elkaar gehaald naar voeding gekeken was een kleine beetje prut uit pootje van condensater 180uf 450volt voor de rest leek alles okay.Ik heb geen schema of zo heb iemand hier meer verstand van tis een Dell2007WFPB monitor     

  2. Te koop multi tuner Zgemma h2h koopdatum 12-2017 nieuw met garantie enkel gebruikt om schotel te testen €55,00 +verzend kosten kan ook opgehaald worden.Info

    In tegenstelling tot zijn voorganger beschikt de Zgemma H2H over een supersnelle processor. Een 2000 DMIPS CPU. Door deze nieuwe krachtige Dual Core CPU is de digitale ontvanger meer dan geschikt voor multitasking. Zo kan je met gemak verschillende applicaties en toepassingen gelijker tijd gebruiken.
    De zgemma Star H2H is uitgerust met 256MB flashgeheugen en 512MB DDR3 werkgeheugen. Ook is er voldoende ondersteuning voor verschillende software, zoals onder andere OpenPLI, OpenATV en OpenVIX. De Zgemma Star H2H heeft verder nog ruimte voor een SD kaart voor opnames, een Full-HD (1080p) HDMI ingang, AV ingang, 2 USB 2.0 poorten en een Smartcard lezer (MultiCAS)
    Snelheid van de Zgemma Star H.2H
    De Zgemma Star H.2H is snel. Een stuk sneller dan zijn voorgangers. De 2000 DMIPS Dual Core processor en DDR3 werk geheugen zijn ideaal voor IPTV, het ontvangen via internet en bekijken van streams. Geniet van vele kanalen, films en TV series zonder enkel probleem. De Zgemma H.2H is uitgerust 512MB werk geheugen en 265MB NAND Flash geheugen.
    Zgemma Star H2H software mogelijkheden
    Met de Zgemma Star H.2H heeft u alle mogelijkheden die u van een volwaardige satelliet ontvanger mag verwachten. De interne flash geheugen van de Zgemma Star H2H geeft de mogelijkheid voor het uploaden van verschillende firmware images. OpenATV, OpenPLI, Italysat etc. Er zijn ook meerdere plugins beschikbaar om te installeren zoals onder andere voor IPTV, Youtube, Media player (door middel van USB) en meer. Als u ruimte te kort komt biedt deze HD ontvanger nog de mogelijkheid tot uitbreiden via een 8GB, 64GB of 128GB SD kaart.
    Waardige HD satelliet ontvanger
    De Zgemma Star H.2H is kortom een veelzijdige HD ontvanger. Uitermate geschikt voor ontvangst van uw favoriete programmas en zenders via satelliet (DVB-S2), Kabel CAI (DVB-C), Digitenne (DVB-T/T2) en IPTV/OTT. De Zgemma Star H2H is een ideale HD ontvanger voor alle satelliet en kabel providers. Sla uw favoriete uitzendingen op en kijk ze later terug in Full HD. Wanneer het u uitkomt natuurlijk.
    Eigenschappen en specificaties:
    Enigma 2 Linux Operating System
    2000 DMIPS CPU processor
    BCM7363 Dual thread, met 256MB Flash / 512MB DDR3 RAM
    OpenPLI ondersteuning
    OpenATV ondersteuning
    Multimedia plug-in ondersteuning
    Dolby Digital geluidskwaliteit
    DVB-S2/C/T/T2 geschikt.
    Micro SD kaart (TF kaart) voor opnames 8GB, 64GB of 128GB (optioneel)
    HDMI (1080p) ingang
    AV ingang
    2x USB 2.0
    1x Smartcard lezer (MultiCAS)
    10/100 Base Tx Ethernet poort
    Timeshift
    EPG ondersteuning
    Fast scan (SAT)
    Kabel scan (Ziggo CAI)
    OSD in verschillende talen
    DISEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 22Khz en usals
    12 volt aansluiting

    $_86.jpg

  3. Ik heb een Pioneer Blueray speler type BDP-140 ,Doet totaal niets geen licht of zo ik hem open gemaakt en naar voeding gekeken Type P10179 stond een condensater een beetje boll C509 2200uf 16 volt ik heb geen schema of zo maar mischien iemand zelfde ervaring gehad alle hulp is welkom

×
×
  • Nieuwe aanmaken...