Ga naar inhoud


maximus288

Lid
  • Items

    159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maximus288

  1. hallo sprietje

    ja heb ik zo kreeg ik op de duo2 onder beeld behalve op 23,5 oost, toen ik de kabels van de lnb en de lnb zelf wisselde leek het probleem opgelost tot dat ik alles weer normaal aansloot en boven weer niets.... dus ik dacht de kabel van het huis naar de switch, nu kreeg ik vandaag een nieuwe kabel en die heb ik ertussen gezet maar weer niets. ik heb een keer boven alleen channel 4hd gehad en verder niets?

    ik heb hem boven al een keer aan de praat gehad met een andere kabel op die 23.5 naar de switch, toen deed alles het maar ik zetten er een ''waterdicht'' gemaakte nieuwe kabel op en niets meer. daarna weer de zelfde ''probeer'' kabel erop en ook niets meer. de lnb van 23.5 oost heb ik gewisseld.

    de dreambox800hd die boven staat krijgt onder wel beeld en ik heb ook al eens een nieuwe zender zoekloop onder gedaan op de dreambox alles normaal tot ik hem boven aansluit; geen ontvangst

  2. een paar maanden geleden heb ik blikseminslag gehad in een lantaarnpaal dicht bij mijn schotel die aan de garage hangt en sindsdien werkt mijn setup boven niet meer.

    na verschillende kabels, switch en lnb te hebben vervangen weet ik het niet meer. 

    de dreambox die ik boven heb staan doet het onder gewoon maar boven niet, de duo2 doet het boven niet en onder wel, ik krijg boven gewoon geen signaal.

    ik heb een bisat met 4 duo lnbs en 2 spaun switches een voor onder en een voor boven, helaas beschik ik niet over meettoestellen en ik zie door de bomen het bos niet meer.

    is er iemand omgeving landgraaf die mij tegen een kleine vergoeding en een groot stuk rijstevlaai uit de brand kan helpen?

     

    alvast bedankt peter wolfs

  3. ik heb pli geprobeerd maar ik vond het geen mooie image op mijn oude dreambox trouwens ook al niet, de laatste blackhole ziet er wel leuk uit en massas plugins en addons, even ts panel erop dan kun je kiezen uit de nodige softcams

  4. hallo allemaal

    ik ben mij aan het oriënteren op een nieuwe satbox met name de dreambox 7020hd of een vu+ duo2.

    momenteel bezit ik een dreambox 800hd die ik naar boven wil verhuizen, ik vraag mij af of ik deze boxen kan koppelen aan mijn dm800hd d.m.v. cardsharing zodat ik mijn 2e kaart cd kan opzeggen want de huidige box boven heeft geen internet aansluiting.

    alvast bedankt voor jullie reacties, peter

  5. ik ben van die usbsticks afgestapt want altijd gezeik na updates [ook niet pli image]. nu heb ik een netgear WNCE2001; draadloos internet maar de box denkt dat je met een kabel verbonden bent dus gewoon via lan menu en je hebt een usb poort over als je hem met de netspanningsadapter voed.

  6. ik heb idd die visiosat bisat, ik heb al op alle mogelijke manieren aan het ding liggen stellen maar ik kom niet hoger dan 70/80% signaalsterkte. opstakels zijn er niet en de mast staat waterpas, ik dacht dat het mischien aan die 10- graden lag want verder heb ik alles gedaan volgens het boekje; uitgericht op 19.2 etc. ik hoopte dat die schotel beter kon. [toen hij met 3 lnbs op 23.5 uitgericht stond had ik zeker 87%]

    grt peter

  7. volgens de uitricht software moet ik de schotel 10 graden tegen de klok in draaien als ik er achter sta, maar ik kan mijn schotel alleen naar links of rechts draaien of naar boven en beneden. is er iets wat ik tussen de paal en de schotel kan monteren waardoor ik hem als een ''stuurwiel'' kan draaien?

    grt peter

  8. die gekleurde knoppen kun je toch zelf toewijzen in bleupanel-quickbuttons? een kleur kun je 2 functies geven;lang of kort indrukken. en ja gp3 is wat uitgebreider in menus maar dat maakt het net wat leuker, het is even wennen.

    ps voor de ts die van gp2 hield; er is ook een gemini skin lijkend op gp2.

  9. hier ook iCVS en GP3 met de laatste zombie skin, het mooiste en loopt prima. wel je hd of usb gebruiken voor picons ed want die image vreet flashgeheugen. zelf heb ik een usb stick ter onder steuning van het flashgeheugen inc met een flashexpander. een leuke spinner en bootlogo erbij voor een persoonlijke touch en je lacht om andere images :D

  10. hallo

    bij mijn tunerconfiguratie krijg ik standaard na een flash; 23 13 19 graden te staan terwijl dit moet zijn 23 28 19 graden. nadat ik de 13 hotbird voor de 28 graden astra verwisselt heb ook voor of na een backup komen die engelse zenders nog niet door. bij sommige images kiest hij wel voor de juiste tuner config,zoals peter pan. nu draai ik gp3 met icvs 27-03.

    staat dat ergens standaard in mijn dreambox en kan ik dat veranderen. ik heb ooit een multytenne gehad met 4 lnbs waaronder hotbird 13 graden.

  11. dat kan prima je moet alleen een dubbele usb kabel gebruiken, zo eentje met 1 kleine naar 2 grote stekkers. een van die grote stekkers steek je in de dreambox en de ander ook maar via een hub met extra stroomvoeding. alleen met de voeding via de usb van de dreambox werkt het niet te weinig stroom.

    grt peter

  12. bij mij werkt het perfect, maar de epgs beter niet in je flash geheugen weg laten schrijven maar op harddisk of usb stick. aanvinken wat je wilt hebben [ik pak xlmtv diverse rytec en opentv 28.2 voor bbc] duurt idd even maar dan heb je ook wat, crashes heb ik btw nooit gehad.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...