Ga naar inhoud


tayram

Lid
  • Items

    333
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door tayram

  1. Ik krijg mijn ziggo kaart bij deze ontvanger niet werkend met oscam. Zelfde kaart werkt prima in mijn dreambox. Weet iemand toevallig wat de probleem kan zijn? Alvast bedankt.

     

    • 2017/02/22 22:38:46 r (reader) Ziggo [internal] Error:Sci_Reset ioctl(IOCTL_SET_RESET) failed.(999:Unknown error 999)
    • 2017/02/22 22:38:46 r (reader) Ziggo [internal] Deactivating card
  2. Ik heb hier big bisat schotel met 4X Alps quad lnb's en een Xtrend et10000 met 4x DVBS2 tuners. Kabels gaan naar spaun diseqc switch.

    Combinatie is

    port1 - 7

    port2 - 19.2

    port3 - 23.5

    port4 - 28.2

     

    Als ik gewoon vier fta kanalen tegelijk streamt naar mijn computer of dreambox heb ik meestal problemen met 28.2 graden. Ik krijg gewoon geen beeld. De rest werkt gewoon prima. Wat kan de probleem zijn? Ik gebruik OpenPli als image.

     

     

  3. Ja natuurlijk. Heel simpel. Ik heb een kastje met voetbal kanaal. Vanuit dat kastje heb ik hdmi kabel lopen naar de xtrend hdmi in. En dan heb ik gewoon beeld via Xtrend op mijn tv. Ik wil dan graag deze kunnen streamen naar andere pc of enigma2 kastje. Normale zenders werkt gewoon. Maar het gaat om hdmi in gebeuren.

  4. Ik heb hem hier (Xtrend ET100000) binnen. Eindelijk toch gekocht. Maar ik krijg niet voor elkaar wat ik wil doen. Ik heb gewoon beeld via HDMI IN op mijn tv. Maar hoe kan ik opnemen en streamen. Dat zal me niet lukken. Ik heb laatste Open Pli geinstalleerd. Kan iemand misschien mij helpen a.u.b.?

  5. Wat bedoel je met ''het kanaal dat je kijkt niet werkt op een enigma2 kastje'' ? Je kunt toch naar dat (voetbal?) kanaal kijken en tegelijkertijd streamen over het internet. :/ Via je Webif kun je het kanaal zelfs veranderen, mits je de nodige poorten in je router thuis open zet. :)

    Dat bedoel ik ook. Dus hdmi out ontvanger van (voetbal) provider en hdmi in Xtrend ET10000. En dan kan ik gewoon kijken via Xtrend en eventueel streamen met lagere bitrate. Toch??

  6. welke schotel heb je 

    en welke afmeting

    Een Triax 78cm. Maar nieuwe schotel aanschaffen geen probleem als dat echt nodig is.

     

     

    Je hebt twee voor de hand liggende mogelijkheden;

    1e:

    Met een Triax 88 met rail en vier Inverto Black Premium Quad-lnb's.

    Je moet de lnb-arm dan wel schoren vanwege het gewicht.

    2e:

    Met een Maximum E85. Maar dan moeten er wel twee ALPS-lnb's genomen worden en wel voor de Astra 19,2 en voor de Hotbird 13. Voor de Astra 23,5 en de Eutelsat 9e kun je Inverto Black Premium Quad-lnb's nemen.

     

    Vier ALPS/lnb´s ook goed misschien. 

  7. Ik doe nou elke dag updaten en 1 keer oscam herstarten. Op deze manier blijft de kaart gewoon normaal werken. Probleem ligt toch niet aan oscam denk ik. In de slaapkamer van mijn dochter tv met de ci+ module van Ziggo. Zij heeft twee dagen geen tv gekeken. Vandaag wou zij even rtl telekids opzetten. Maar helaas geen beeld. Ik blijf zappen naar andere zenders, geen beeld. Uitendelijk zapte ik naar NPO1. ongeveer minuuut later zapte ik terug naar NPO2 en had ik binnen 15 seconden weer beeld. Ik vind dit echt raar dat zelfs hun officieel materiaal nog niet eens probleemloos werkt. Zo te zien moet je elke dag tv kijken en even zappen. Anders binnen drie dagen heb je geen beeld meer. Ook niet met gecertificeerde kastjes of modules.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...