Ga naar inhoud


postduif

Lid
  • Items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door postduif

  1. Die smartcard vind je ook niet zomaar.

    Na het inloggen moet je de optie 'Zenderpakket uitbreiden' aanklikken waarna na enkele tellen het overzicht van jouw in gebruik zijnde smartcard's met de bijbehorende contracten in beeld komt.

     

    Niet erg duidelijk om daar te zoeken, maar na een paar keer laten zoeken is er niets bekend, scherm blijft blanco. hahah

    Het uitloggen blijft ook een ramp.

  2. Op de Homecast ontvanger deze kanalen ontgrendelen. Hoe staat ongetwijfeld in de gebruiksaanwijzing.

     

    Kan niets in het boekje daarover vinden. Waarom alleen NPO 123 HD  ??? Was buiten niet goed zichtbaar door de zon met instellen.  Nu binnen aangesloten en krijg nu wel NPO 2,3, met dollar teken ervoor.  NPO 1 staat een slotje voor, is nog vergrendeld, moet de fabriekscode invoeren voor ik beeld krijg.

  3. Ben nu bezig om 4 lnb te plaatsen en af te stellen, op Astra 28 bij selecteren npo 1 2 3 komt een venster in beeld (vergrendeld kanaal voer code in.) Ik doe dan de ontvanger code en ik heb beeld, maar dat moet toch ook zonder kunnen.??. Heb het basis pakket van 17,95 waar dus NPO inzit. Wat kan ik daar aan doen. ???

  4. En als je op stop drukt, en vraagt hij wil je stoppen na opname zeg dan JA dan gaat hij na de opname in standby en gaat dan decoderen.

    Anders stoppen en en de schakelaar aan de achterkant 5 min. uitzetten, en dan weer opstarten.

    is te proberen. Of een fabrieks reset ??????

  5. Ik denk ,alleen al het idee dat die schotel daar hangt. Ik had hier het zelfde met 5.1 speakers met woofer. dat grote ding!!!

    Heb nu een redelijke smalle woofer met kleine boxen, die goed bij de tv passen, heeft ze zelf uitgezocht. :P

    Ik ook tevreden. O ja wij zijn ook al 47 jaar getrouwd. :D

    gr. ger

  6. Bij de oude software als ik alles gelezen had, aan vinken alles gelezen!! Bij de volgende opstart van sat4all kon ik de berichten doorlezen waar het gestopt was. Nu begin ik aldoor weer bij de eerste brief, en moet dan de pag. doorbladeren tot het vervolg waar ik eerder gestopt was/ afgesloten had. Moet ik iets instellen ??? Heb al gezocht maar kan niets vinden waar.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...