Ga naar inhoud


hhh

Lid
  • Items

    207
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hhh

  1. Ok dank je komende week even kjken hoe het gaat. Ontvanger uit doe ik ook altijd! Had begrepen van degene die aantal jaren terug maximum block verkocht dat die minder scheef hoefde te staan. Ga binnenkort even weer het dak op om stand te controleren. Schotel was ook helemaal niet te verdraaien dus kan me niet voorstellen dat die verdraaid is

  2. Nee schotel hoefde ik niet opnieuw af te stellen. Kop van astra 3 zit in de klem. Die 15 graden heb ik niet afgemeten 1 op het dak de andere bij de tv en dan kijken hoe het signaal is. Ben hier nog 3 weken dus nog tijd om fine te tunen. Vind het verschil in signaal ook erg groot. Had voor de zekerheid ook nog sab titan ontvanger meegenomen. Als ik die verbind met de homecast moet ik dan loop uit van homecast verbinden met de lnb in van de sab en is het dan zo dat je dezelfde zenders op de sab kunt zien als waar de homecast op dat moment op staat. Op die manier zou ik dan ook problemen met de ontvanger kunnen uitsluiten. Komende dagen monitoren en ik laat het weten hoe het gaat

  3. Mono block  vanaf het begin. Op NPO 1 is signaal 65% en kwaliteit 71%. Weet zelf niet meer hoe hoog dat vorig jaar was. Dacht niet veel hoger. Ontvanger is homecast 2100. Is het mogelijk dat ontvangst verticaal geen signaal aangeeft en de horizontale zenders wel beeld en dus signaal en kwaliteit aangeven door kleine verschuiving van schotel. Denk sowieso verstandig om andere lnb mee te nemen? Kan kabel ook zulke problemen geven?

  4. Satellietontvangst heeft aanntal jaren prima gefunctioneerd. Heb alleen een maximum mono bloc xo-31 gebruikt. Mijn dochter is nu op Corsica en geeft aan dat ze een aantal zenders niet kan ontvangen op Astra 3. Gaat volgens mij om de zenders met verticale polarisatie. Op Astra 1 is verticaal en horizontaal wel te ontvangen. Zou de lnb stuk kunnen zijn? Ga over twee weken zelf die kant op kan dan nieuwe lnb meenemen. Zijn wel bij de buren op dak bezig geweest kan ook zijn dat schotel iets verschoven is maar npo 1 en npo 3 bijvoorbeeld en zenders op astra 1 goed te ontvangen.

     

  5. Blijf het merkwaardig vinden dat men op de site van Canal digitaal niet aangeeft waaruit die pakketten bestaan. Meer duidelijkheid naar eventuele toekomstige klanten geeft veel meer vertrouwen. Blijf dit maar een rare manier van aanbieden vinden. Roept wantrouwen op. Als je wel informatie via chatten kunt verkrijgen zou dit ook via de website mogelijk moeten zijn

  6. Heb vandaag ook een mail van canal digitaal ontvangen dat ze alle klanten gunnen om iets nieuws te ontvangen en dat ik daarom tot en met 28 februari 2018 foxsports 1 kan ontvangen. Ben ook een tien euro abonnee maar er staat in de mail niets over een verdere verandering of verhoging van mijn abonnement.

  7. Het wordt er allemaal niet duidelijker op. Een pakket aanbieden aan overstapklanten en daarbij zeggen dat het niet op de website komt te staan als”officieel”pakket vind ik ook een vreemde zaak geeft weer meer onduidelijkheid. Wordt tijd dat canal digitaal eens duidelijk communiceert naar zijn klanten zodat men een goed afgewogen besluit kan nemen.

  8. Sowieso raar dat nieuwe pakket nog niet bekend wordt gemaakt. Ik zou zelf van 10 euro per maand naar ongeveer 20 euro gaan. Als het nieuwe pakket bekend was kun je nog overwegen om daar naar over te stappen. Alternatief opzeggen en later weer aanmelden? Of over naar Joyne nu zeker niet duurder dan Canal digitaal. En hoe lan zit je weer vast aan nieuw abonnement canal digitaal 2 jaar?

  9. Heb hetzelfde probleem met Samsung TV uit 2010. Vorige week omschakelen van Ned 1 hd naar RTL 4 hd melding dat cam niet goed functioneert en na een halve minuut schakelt de tv wel naar rtl 4. Vanmorgen nog een keer geprobeerd en melding van cam komt niet en omschakeling gaat nu met lichte storing wel vlot. Voor mij geen probleem want gebruik tv tuner eigenlijk niet want heb ook een xtrend aangesloten en daar geen problemen mee.

    Op ander satellietforum wordt ook gesproken over zelfde probleem lijkt me dan ook niet aan de bekabeling te liggen wel erg toevallig als meerdere mensen plotseling bekabeling probleem hebben.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...