Ga naar inhoud


duocams

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door duocams

  1. De benodigde poorten forwarden voor webif op duo en vlc player op laptop is al gedaan en dat werkt gewoon. Maar dat truukje werkt niet vanaf een duo naar een duo2. Wat lokaal wel eenvoudig kan is via menu netwerk de duo2 hdd mounten op de duo, dan heb je de duo2 hdd in je movielijst op de duo, bv als \\duo2\media\hdd. Dat werkt hier ook, maar dat truukje werkt niet via internet, alleen lokaal, tenminste ik krijg het niet voor elkaar.

  2. Hallo Jürgen,

    Ja, nu ik een duo2 heb wil ik de duo op een ander adres gebruiken. Maar zonder card en schotel, alleen maar om via internet verbinding te maken met mijn duo2 thuis en de opgenomen movies bekijken. Dit deed ik eerst via de laptop met webif, dus ervaring heb ik hier al mee, alleen niet om dit met een duo te doen.

    Dus inderdaad via internet met lan vanaf ip adres1 verbinding maken naar ip adres thuis.

    Gr. Ruud

  3. Gebruik hiervoor Notepad++

    Succes

     

    Notepad++ official site :

    http://notepad-plus.sourceforge.net/

     

    Here you can find all the informations about Notepad++, such as FAQ/tutorial, plugins/extension download, news, shops, etc...

     

    Notepad++ project site :

    http://sourceforge.net/projects/notepad-plus/

     

    It is Notepad++ project site. The source codes and binaries are distributed here. You can do your feature requests or bug reports by using the trackers, you can ask your question regarding Notepad++ in the divers forums as well.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...