Ga naar inhoud


petwin

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door petwin

  1. Hallo,

     

    Ik heb sinds een paar weken een DM800HD met Enigma 2, tevens heb ik een kaart van CD med een HD abo. tot zover geen problemen.

     

    Ik woon net buiten Stockholm in Zweden en heb daarom ook een abonoment op Viasat met het HD pakket maar om Viasat op de Dreambox te laten draaien heb ik een Box id nodig.

     

    Weet iemand hoe en wat werkt ik draai nu met CD op de Dreambox en Viasat op Viasats eigen box maar ik wil eigenlijk alles in mijn DM800HD draaien.

     

    // Peter

  2. Hallo, ik heb nu een jaartje mijn Icord met 2 verschillende cams (een van CD met de wereldbol en een Aston) maar de Nederlandse HD kanalen werken nog steeds niet, nu ben ik aan kijken naar powercam maar er schijnen er 2 te zijn een powercam pro en een one cam welke moet ik nemen om de Nederlanse HD-kanalen aan de praat te kijgen.

     

    Bij voorbaat dank, Peter

  3. Ik denk dat we elkaar niet begrijpen frown

     

    mijn vraag is of het mogelijk is om een extra ontvanger door de loopen en dan tegelijk te kijken, dus 2 verschillende in de icord en een vanuit de icord naar een extra ontvanger.

     

    Normaal met een kabel is het de een of de ander maar hoe zit dat met 2 verschillende kabels in de icord.

     

    //Peter

  4. ik ben een leek als het om techniek gaat maar met proberen en gedult ben ik toch een eind gekomen maar nu heb ik de volgende vraag.

     

    ik woon in Zweden en heb mijn Humax i-cord op 3 sateliten aagesloten Astra 19,2 & 23,5 op een schotel en de Thor dit alles op 2 verschillende kabbels en alles werkt prima.

     

    Nu wil ik een 2e ontvanger aansluiten op de Sirius via mijn icord (loop though) weet iemand of dat mogelijk is of moet ik een 3e kabel trekken om via de icord te kijken en via de andere ontvanger op te nemen.

     

    //Peter

  5. Ik ben een leek als het gaat om dit soort dingen, ik heb een Humax icord HD met een kaart van canaldigitaal verder heb ik een aston ik weet niet welke maar ik denk een 1.07 (die wat openklapbaar is en met een groen lampje) het volgende staat er in de module info.

    Application version 2.0200T

    Hardwareversion 1.0000

    Cicas version 1.0002

    Boot version 1.0300

     

    het boven staande zegt mij dus niets maar wat ik heb gelezen is dat een aston 1.07 met de nieuwste software of een powercam mijn Nederlandse HD kanalen aan de praat krijgt,

     

    Ik beb verder gelezen op de site van Aston dat de update te downloaden is op het kanaal STB Comag en verder heb ik de instelling voor de message op unlimmed gezet maar het kanaal lijkt me niet aktief

     

    Groetjes,

     

    Peter (stockholm/Zeden)

  6. zenden ze de updates tussen bepaalde tijden uit ik krijg een fout 13 dat er geen zending is, ik heb ook de time length of message op unlimited gezet maar er gebeurt niets er zit nu momenteel hardware 1.00.00 dus een update zou lekker zijn.en mischien het HD probleem verhelpen.

     

    //Peter

  7. Hallo,

     

    Ik zal proberen wat specifieker te wezen ik heb een Humax Icord HD, een Triax Quad LNB, en de DiSEqC heb ik tussenuit gehaalt, dus de LNB gericht op de 23,5 is nu direct op de Icord aangesloten.en ik heb goed beeld op

    de regionale zenders, veder heb ik de Aston 1,07 med de aston met de 2.0200 software, en de filmware 1.00.19.

    Bij de instellingen gebruik ik "eigen" positie 23,5 / freq 11856 /pol V / symb 27500 fec auto

    maar hij kan de zenders niet vinden, weet iemand wat er fout gaat

     

    Groetjes Peter uit Stockholm, zweden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...