Ga naar inhoud


De Anjer

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door De Anjer

  1. Ik heb een ongebruikte Philips DSR 8121 staan en die wil ik gebruiken om alleen naar vrije kanalen te kijken. Het toestel is aangekocht en dus zouer geen beperking mogen zijn, maar het toestel vraagt steeds naar een smartcard, ook om naar BVN te kijken of CNN.

    Kan ik daar iets tegen doen. Heeft iemand een oplossing.

    Een smartcard kopen heeft geen zin want voor 50 euro koop in een goedkope sateliet ontvanger die voldoende isvoor wat ik wil doen.

  2. Dit was een mooie open rondvraag. Ik ben geen expert. Maar in Spamje wil ik wel iets beter dan de standaard box van TV-Vlaanderen. En ik heb interesse om te weten of er geen betere box op de markt is en wat dan te kiezen.

    Dus een dikke 5 op 5 voor Sat4All en ik hoop dat jullie het nog lang volhouden.

     

    Waarom geen Podium voor de drie beste vragen iedere maand, interessant om de keuze van de redactie te kennen, want dit zal zeker de moeite zijn om te lezen. Een schandpaal ... Nee, laat die in het muzeum en op de markten voor middeleeuwse miskleumen. In deze eeuw werkt dat niet denk ik, tenzij de moderatoren er behoefte aan hebben om, als ze iets spuug zat zijn, ook hun hart eens te kunnen luchten. Maar met humor kan je meer bereiken.

  3. Misschien is ook dit interessant. Ik heb in Orihuela Costa twee schotels moeten latan plaatsen omdat de signaalsterkte te zwak was. Een van de schotels moest een meter zijn. De schotels zijn triax. Twee verschillende installateurs hebben het eerst met een LNB proberen te doen, maar dat lukte niet. Op andere plaatsen in Orihuela Costa lukte het voor beide installateurs wel, maar veel van mijn vrieden hebben problemen met een schotel van 88 cm.

  4. Mijn Reebox 8500 HD pvr heeft het tot nogtoe goed gedaan. Recent krijg ik problemen met service niet beschikbaar en an dere vreemde gedragingen. Dus ben ik gaan kijken of er geen recentere software versie is en ja, die is er,. Maar Er staan wel twee verisies. RE8500HDPVRv2-11-16-DVB-S.ird en RE8500HDPVRv2-11-16-DVB-T.ird.

     

    Ik gebruik de 8500 met sateliet schotel, dus ik vermoed dat ik de S versie moet nemen. Alleen kreeg ink van een vriend het advies de T versie te installeren. Staat het ergens gedocumenteerd? En welke is de juiste versie?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...