Ga naar inhoud


michmelis

Lid
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door michmelis

  1. Maar goed ik denk toch dat ik een 88 haal. Even wat anders nu dat de schotel een slag groter is kan er een andere opstelling beschikbaar zijn wat de satellieten betreft? Dus geen 3 satellieten op de rail naar misschien 4? Sirius erbij of wat dan ook. Als de Thor maar blijft dat vind ik een mooie sat. Peter.

  2. Eindelijk te pakken. Maar het signaal is heel matig. Het ligt rond de 58% en ik krijg geen beeld met het moment van overschakelen. Dan maar voor de 88cm gaan. Sprietjes kan jij voor mij de juiste afstanden berekenen maar dan met een 88 Triax.

  3. Bizar ik krijg de 16e niet te pakken. Ik heb geen sat Finder maar ik probeer het te vinden in het menu van PLI. 7e en Thor geen probleem maar die 16e ik word er dol van. Vandaar dat ik vroeg dat het met een 88cm beter gaat? Maar ik vind 64% wel heel er zwak op de Thor.

  4. Op de Thor en de 7E heb ik signaal maar niet al te sterk. Maar klopt het dat de schotel een stuk schuiner staat naar links als je het vergelijkt met de 19,23,28,horbird? Die schotel heb ik er boven staan maar dan 88 cm.

  5. Ik had geen idee dat de schotel toch nog een flinke slag gedraaid moest worden naar links als je ervoor staat. Alleen de signaalsterkte is matig en zeker bij de 7e. De Thor is wat beter. Maar de 16e is een stuk moeilijker maar straks weer proberen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...