Ga naar inhoud


Richi_85

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Richi_85

  1. Goede avond,

     

    Ik heb een DM800 HD en had daarop OpenPli. Ik baal er echter van dat het geluid steeds wegvalt. Nu heb ik dus Gemini 5.10 geïnstalleerd. Maar hoe kan ik nu de zenders vinden? Als ik automatisch zoek dan krijg ik niet alle zenders.

     

    Alvast bedankt.

  2. Ik ben zojuist overgestapt van de schotel naar de kabel (ziggo). Dus ik heb de tuners van mijn 7025 verwisseld met kabels tuners. Hij vind netjes alle zenders maar de nieuwe (Irdeto) smardcard wil niet activeren.

     

    Hoe moet ik de smartcard activeren? ik gebruik Cccam.

     

    Alvast bedankt.

  3. Waar kan ik die satellites.xml vinden?

     

    Ik heb de gegevens van de transponder bekeken bij geen signaal van Film 1.3 24h. Hij geeft dan aan dat hij op frequentie 11737 Mhz zit terwijl dit volgens de zenderlijst van canal digitaal 11739 Mhz moet zijn. Alle zenders die op deze frequentie (of mag ik transponder zeggen?) zitten geven dit probleem.

     

    Als ik dus naar een zender van een andere frequentie ga (b.v. TV oost / sport 1.2 en weer terug gaat doet film 1.3 24h en alle andere zenders op deze frequentie het wel. Bij informatie staat bij een werkende zender wel 11737 MHZ.

  4. Helaas, Gemini 4.70 geeft dezelfde problemen. Zou het aan CCcam 2.4.1 kunnen liggen? Ik ga strax ook ff mijn oude ontvanger aansluiten om te kijken of die dezelfde problemen heeft.

     

    Het vreemde is dat hij dit alleen doet met betaalde zender. Ik krijg dan de melding dat deze zender geen signaal geeft. Als ik dan naar TV Oost zap en weer terug doet hij het wel crazy

  5. Hallo,

     

    Mijn dreambox DM 500-s doet iets raars: namelijk als ik de box uit standby haal en ik wil b.v. film 1.3 24h (astra 23,5) zien dan geeft hij in eerste instantie zwart beeld. Als ik echter eerst naar een regionale zender zap (ook astra 23,5) en daarna naar film 1.3 24 h dan doet hij het wel.

     

    Het lijkt erop of hij dit bij alle betaalde zenders op de astra 23,5 doet. Bij astra 19,2 heb ik geen problemen.

     

    Ik gebruik pli Jade3 Enigma1 i.c.m. CCcam 2.1.4. Ik heb al geprobeerd om de box opnieuw te flashen maar dit hielp niet.

     

    Mijn zwager heeft dezelfde box met dezelfde image en CCcam en hij heeft nergens last van.

     

    Weet iemand wat ik hieraan kan doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...