Ga naar inhoud


snelle willie

Lid
  • Items

    79
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door snelle willie

  1. Na lange tijd weer eens een berichtje, ik draai met de nieuwe software ( 57 ) al weer een tijdje. Wat betreft het geluid , dit loopt bij mij prima. Alleen het plotseling

     

    versnellen ( hikken ) is bij mij nog niet weggeweest, gaat een hele tijd goed maar dan begint het weer een paar seconden.Dit heb ik al sinds ik de rebox 9000 heb aangeschaft. Ben ik de enige die dit heeft?? Het zal wel een keer tijd worden om dit probleem na een aantal jaren te verhelpen.

    De rest heb ik geen problemen.

  2. Zowel 1.09.90 en 1.10.05 werken bij mij eigenlijk bijna probleemloos. Geen enkele vastloper gehad terwijl de ontvanger toch behoorlijk intensief wordt gebruikt aangezien ik alle programma's die ik wil zien eerst opneem. Bij de installatie van de vorige FW heb ik wel de schijf opnieuw geformateerd. Het probleem met niet aansluiten op het netwerk had ook de vorige versie al. De ontvanger krijgt geen IP-adres van de router maar even DHCP uit/aan zetten lost dit op.

    De onderbrekingen in het geluid zijn ook bij mij nog steeds aanwezig en vreselijk irritant. Volgens mij is dit niet het geval bij FTA zenders

    PIP (voorzover handig) is volkomen onbruikbaar vanwege de afwezige synchronisatie tussen beeld en geluid.

     

     

     

    Ook bij mij het bovenstaande,het wordt knap irritant.Terug gegaan naar de vorige update.

  3. Ik heb een strong 6850, deze is gecertificeerd door cd.

     

    Het beeld bevriest zeer regelmatig na een aantal sec daarna niet meer.Dit gebeurd bij alle zenders.

     

    Regelmatig contact gehad met cd, maar helaas geen oplossing. Bij strong zijn ze ook niet thuis. Ook zijn deze ontvangers nog steeds te koop.

     

    Nieuwe smartcard ontvangen van cd, maar het probleem is nog steeds niet opgelost.Er zou een nieuwe software moeten komen??

     

    Ook kreeg ik de raad om de nieuwste software te downloaden ( Hij stond bij cd ) maar deze bestond geen eens ook niet bij diverse sat dealers.

     

    Zijn er meerdere personen die hier last van hebben?? En zou hier iets aan gedaan kunnen worden??

  4. Wat zou de nieuwe release zijn van de software 72? Staat al een hele tijd op de webside van de rebox maar nog steeds niets te zien.

     

    Hoe zit het met het schokken van het beeld ( hikjes ) en het geluid in de versie 72, daar heb ik veel last mee daarom overgegaan op de 75 versie.Heb iemand hier ook last van of ben ik de enige???

  5. Gisteravond voetbal gekeken op me Mvision ... geen blokken of schokken. Ook nog even op me Rebox gekeken om te vergelijken en inderdaad, blokken en schokken. Voor mij is het overduidelijk dat het een Rebox probleem is. Wat me eigenlijk opvalt is dat die Mvision de goedkoopste HD ontvanger was toendertijd en ik hem eigenlijk alleen als backup kocht. Nu kijk ik liever naar de NL tv op me Mvision dan op me veel duurdere Rebox. Wie weet komt er nog eens een update die zowel de blokken, schokken en de NAS afspeel problemen oplost.

     

    Ook ik heb regelmatig blokvorming minimaal 1x per avond vastloper met gecodeerde zender in beeld, tevens hikkerig beeld en stotterend geluid op de updateversie 72.

  6. Dan moet ik heel tevreden zijn op dit moment, want ik heb geen groene balk achter de ondertiteling van travel channel HD, en de rest is ook bij mij opgelost.

    Hopen dat dit zo blijft.

     

    Alleen de opname 's moet ik nog testen .

     

    P,s De klok loopt niet goed. Ligt dit aan mij?

  7. Waar haal je de voeding vandaan voor de ventilatoren?

     

     

    Origineel bericht van: arsat
    Al gebruik je de harddisk niet, het kan toch invloed hebben.

    (De box communiceert toch met de disk)

    Zorg er ook voor dat de box goed geventileerd blijft. (Niets er op zetten wat de luchtstroom blokkeert)

    Een ventilator inbouwen is nog beter, het kan (zeker met bepaalde harddisken) behoorlijk heet worden.

     

    re9000hd_1.jpg

     

    re9000hd_2.jpg

  8. Origineel bericht van: gilera1009
    o,o,o, twee weken geen problemen gehad, gisteren avond niets als Freeze gehad, op RTL 4. ik ga weer terug naar de 1.08.75. en ga niet meer naar een anderen ,software voor dat iedereen er tevreden mee is. zo blijf je aan de gang .gr. Gert


    Sinds kort overgegaan op de nieuwe software 1.09.20 Liep in begin vrij goed,maar helaas.
    Tijdens het opnemen van een programma gebeurt er regelmatig dat er een gecodeerde zender te voorschijn komt waar ik naar aan het kijken bent,of een beviezend beeld.Tevens de teletekst krijg ik bv van rtl 5 terwijlik naar ned 1 kijkt.?? Ik geloof dat ik ook maar weer terug gaat,software 75???
  9. Het pixelprobleem is met een nieuwe loader 1.23 bij mij opgelost bij ***geen-reclame*** in Arnhem.Ik had ook last van hikkerig beeld, maar sinds kort heb ik tot nu toe geen last meer van.Pas geleden toch de nieuwe firmware er opgezet dit ging gelukkig prima,ben er nu erg tevreden mee.

    Epg is ook prima in orde.Dus als het zo blijft dan ben ik een tevreden mens.

    Je box moet in ieder geval gescheiden staan en niet doorlus.Je krijgt dan een bericht of je naar tuner 2 wil kopieren.

  10. Ik heb de rechtse lnb van de hotbird afgesteld en opnieuw vastgemaakt.En een uitstekende ontvangst.Maar deze lnb heeft niets te maken met het bevriezen van het beeld of hikken.Dit gebeurt alleen met de astra sateliet.Het bevriezen gebeurd alleen als ik een opname maak en naar een andere zender kijkt.

    Het hikken is niet constant en gebeurt meestal op de HD zenders Ned 1 rtl 4 en 7 belgie zenders etc. is wel irritant, en ook ben ik blij dat ik niet de enige ben. Ook Rebox houd ik op de hoogte want daar is het probleem ook bekend.Maar dat wisten jullie al .

  11. Ja inderdaad gebruik ik de interne kaartlezer.Maar er zijn er wel meer waar het beeld bevriest en hikt bij mij in ieder geval wel.

     

    Op het forum lees ik ook regelmatig dat de octagon beter werkt, waarom de Rebox software dan niet.Ook cd is op de hoogte en is het euvel bekend en zijn het al maanden aan het onderzoeken,maar geven de schuld liever aan iemand anders.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...