Ga naar inhoud


GarraNegra

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GarraNegra

  1. Origineel bericht van: Satdorus


    Klopt wel maar met de wetenschap dat de rechter al gekeken heeft naar ftd en daarin Brein gelijk heeft gegeven.
    Kun je zaken wel laten voorkomen met alle kosten die daarbij horen.
    En wie gaat dat betalen bij verlies en daar is de kans erg groot op.



    Waardoor we met een rechtspraak zit die afhankelijk is van je vermogen. Dus in weze nog niets veranderd in de laatste 1000 jaar smile


  2. Origineel bericht van: Bangkok By Night
    En er wordt nog meer offline gehaald mad

    De usenetfora Nzbkingdom en Dutch Binaries Program zullen offline gaan. De sites zouden hiertoe zijn gedwongen door Stichting Brein. De auteursrechtenwaakhond richt de laatste maanden zijn pijlen op sites die nzb's aanbieden.

    De beheerder van Nzbkingdom heeft zijn leden laten weten dat hij van Brein een mail heeft ontvangen waarin wordt geëist dat het usenetforum wordt gesloten. Volgens Brein zou Nzbkingdom het downloaden van illegaal materiaal op usenet faciliteren en daarom offline moeten. De beheerder laat weten dat hij de site offline zal halen zodra hij het papierwerk van de copyrightwaakhond heeft ontvangen.

    Op GoT wordt ook melding gemaakt van de sluiting van Dutch Binaries Program. Het offline halen heeft volgens de beheerders te maken met 'de huidige ontwikkelingen'. Het forum van Dutch Binaries Program zou wel in de lucht blijven.

    Het verdwijnen van opnieuw twee usenetsites volgt na de sluiting van zowel FTN als FTD. De usenetcommunities zijn volgens Stichting Brein illegaal, omdat zij verwijzende nzb-bestanden aanbieden. De auteursrechtenwaakhond voelt zich gesterkt door de rechterlijke uitspraak in de FTD-zaak.

    Update 16:30: Inmiddels is ook de usenetcommunity Twilightnzb offline gehaald naar aanleiding van een sommatie van Brein.

    Bron: Tweakers


    Een kleine bedenking, een sommatie van Brein. Geen uitspraak van een rechter dus. Dat die sites ongetwijfeld een aantal zaken gemakkelijker maken staat niet ter discussie denk ik. Enkel een rechtbank mag oordelen over het al dan niet schuldig zijn.
  3. Origineel bericht van: Koen B


    Een graad of drie ongeveer (zal een beetje afhangen van type schotel). Als je op een sterke satelliet richt (o.a. 13/19/28 oost) kan je een lnb bovendien tot ca. 1 graad 'verkeerd' in de rail te hangen (al is dat weinig wenselijk met het oog op ontvangstreserve bij slechts weer). Zo is het mogelijk een lnb op de juiste plek te hangen voor Amos (4 west) en daarmee niet alleen Amos maar ook Atlantic Bird (op 4.8 west) te ontvangen.


    En kan een ontvanger daar dan mee overweg?
    Verder zie ik ook precies soms meerdere satellieten op dezelfde plek zoals 13° O, ontvang je dan alle satellieten?
    En wat met de Ku en C band toestanden smile

    Origineel bericht van: Koen B

    In de praktijk bevatten de door TVV goedgekeurde ontvangers op dit ogenblik geen technologie die niet in 'gewone' CI-ontvangers zit, m.a.w. elke CI-ontvanger is bruikbaar. De overgang naar HD is in volle gang dus een ontvanger kopen die enkel SD aankan, zou niet echt verstandig zijn... maar dat ben je blijkbaar toch niet van plan.
    Kanttekening hierbij: het gros van de niet-goedgekeurde ontvangers kan niet overweg met de door TVV gebruikte Media Highway-EPG en zal daarom enkel now/next tonen i.p.v. een volledige week.


    Een EPG nog nooit gebruikt, zie niet in waarom, maar dat kan nog komen. Zo uitgebreid is het aanbod nu ook weer niet van TVV tov van wat ik nu op kabel binnenkrijg.

    Origineel bericht van: Koen B

    Een TVV-goedgekeurde ontvanger slaat in paniek als je hem andere satellieten voorschotelt deze waartoe we ons volgens TVV moeten beperken (momenteel 19/23/28 oost, denk ik). Af te raden als je meer dan dat wil ontvangen.

    Eerst schotelconfiguratie ingeven in ontvanger en zenders zoeken, maar met een uurtje zou je wel klaar moeten zijn. Als je later wil gaan klooien met allerlei netwerktoestanden is het misschien verstandig eens te kijken naar de diverse ontvangers die toch al halve computers zijn (Dreambox, VU+,...)


    Die dreambox 8000 lijkt me wel iets, alleen een beetje prijzig, de VU+ heeft op dit ogenblik de voorkeur.
    2 CI slots dus daar kan dan gewoon een CI module met smartcard in. De kaartlezers die erin steken conax, zijn niet geschikt waarschijnlijk.
  4. Dat is waar ik de opstelling reeds had gevonden wink

     

    Het is vooral het gedeelte van de instellingen waar ik nog problemen mee heb, ook al omdat ik nog niet voor een bepaalde ontvanger gekozen heb.

     

    Heb nog wel een dikke maand voordat ik de schotel kan plaatsen, dus tijd zat om nog wat na te lezen. Vooral sommige terminologie is verwarrend voor een absolute leek.

  5. Ben nieuw hier, en heb de FAQ voor beginners al is doorlopen.

    Blijf nog wel met een aantal vragen zitten. Woonachtig te Belgie dus 'gekozen' voor TV Vlaanderen wink

     

    Opstelling die ik gekozen adhv de FAQ en zoektochten over het net :

     

    - Visio BigBisat

    - 4*Quattro LNBs

    - Multiswitch 17/8 of 17/6

     

    LNB : als ik de smalle alps gebruik wat is de dichtste opstelling voor satellieten, in graden verwijderd van elkaar?

    CI-module : TVV werkt met Mediaguard als ik het goed voorheb, kan ik elke ontvanger gebruiken die voorzien is van een CI, en wat kunnen de gevolgen zijn aangezien TVV niet elke ontvanger ondersteunt?

     

    Eens geinstalleerd in hoeverre is het allemaal plug 'n play? Op termijn wil ik een mythtv systeem opzetten, en dan moet ik wel wat puzzelen en zoeken, maar voorlopig tot de verbouwing af is wil ik eigenlijk een HD ontvanger neerzetten, de coax van de switch inpluggen en tv kijken smile

×
×
  • Nieuwe aanmaken...