Ga naar inhoud


bambipower

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bambipower

  1. nogal straf ook, dat wij moeten gaan betalen om reklame te kijken. Mensen die een abbo nemen, doen dat voor de uitzendingen, niet voor de reklame.

    Er worden ons langs alle kanten extra bakskes opgedrongen, waarbij ze met energiezuinigheid een lachertje nemen. En dat terwijl wij meer belastingen mogen gaan betalen voor de rijken hun zonnepanelen, zodat hun vijverpompen rustig dag en nacht kunnen draaien.

    Waarom zorgen die zenders zelf niet dat hun uitzendingen tot bij ons geraken? Op een betaalbare, milieuvriendelijke en gemakkelijke manier.... waarom moet zelfs de ether in handen geraken van prive bloedzuigers? Waarom huren ze niet zelf een stukske van een sateliet af? En laten ze ons gratis kijken, en laten ze degene alles betalen die reklame wil maken?

    Waarom moeten wij in godsnaam betalen om reklame te kijken?

    Tlijkt me anders wel een mooie deal : wij kijken gratis en slikken er reklame voor... maar gaan betalen voor reklame te zien, is voor zotten...

    Waarom zenden die zenders nog niet uit via iptv? Is er een probleem? Of is dat te gemakkelijk? Als ze via iptv uitzenden zal ik mijn bandbreedte wel betalen als ze die betaalbaar houden. Dan moet ik ook niet gaan betalen voor zenders waar ik toch niet naar kijk....

    Ahja, gans die tv markt is misvormt, en de grote schuldigen eraan zijn de zenders zelf. Beetje vooruitstrevend zijn ze nooit geweest.... de kat uit de boom zien, en nu ze eruit is gaan ze klagen.

  2. "Je loopt nu toch ook niet meer met zo’n grote mobile telefoon rond met een antenne die een paar centimeter uitsteekt....."

    helemaal niet mee akkoord.... ik gebruik graag mijn gsm tot hij versleten is tot op het draadje...

    Niet iedereen kijkt uren per dag tv, ik kijk maximaal 2u per week tv. Als ik dan om de haverklap van hardware moet gaan veranderen, dan wordt het duur tv kijken.... reken daarboven nog eens de abbo kost.

    Dat is ook de reden waarom ik nu enkel nog verder doe met de fta zenders. TVV is helemaal niet zo goedkoop dan dat ze beweren...

  3. @Bambipower

    Wanneer je voor duizenden aan Euro's hebt uitgegeven zullen de kosten voor een extra kaart en de Euro 2.50 - Euro 7,50 nog steeds voordeliger zijn als alles naar zolder te brengen.

     

    in veel gevallen komt er ook nog een (of een paar) ci modules bij... en lopen de kosten nog verder op.

    En zoals ik al zegde : ik maak liefst zelf mijn boekhouding. En geef die niet graag in handen van operators.

     

    Nuja, op zich klaag ik zelf niet. Ik heb al langer een degou van al die operators, dus doe ik het nu met alles wat gratis te verkrijgen is via free to air en dvbt

  4.  

     

    Daavoor kunt u bij ons een 2e en 3e kaart aanschaffen.

     

    Zo een antwoord is natuurlijk niet aanvaardbaar, omdat daar extra kosten aan verbonden zijn.

    Als mensen ergens instappen, maken ze op voorhand hun boekhouding.... dus als ik een contract afsluit bij een gsm operator waarbij ik bij mijn abbo bvb 500 gratis sms'jes krijg, dan moeten ze ook niet ineens hun voorwaarden aanpassen dat ik ineens maar 100 smsjes kan versturen. En als extra bundel met kostprijs van bvb 5 € nog 400 extra sms'jes kan krijgen.

    In principe is dan mijn contract wel opzegbaar.... maar wat met het geld dat ik heb uitgegeven aan mijn gsm? Want die wordt dan ineens ook wel waardeloos.... zonder contract kan ik ook niet sms'en.

    En in het geval van sateliet, zie ik er hier op het forum toch wel veel die tot wel duizend of meer €'s hebben uitgegeven aan hardware. Tof dan als je uw contract kan opzeggen... maar je zit daar dan wel met uw duizend euro's of meer aan hardware die nutteloos geworden is.

    In principe zouden ze dan ook die moeten terugbetalen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...