Ga naar inhoud


Sattje

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sattje

  1. Over smaak valt te twisten. Maar wil je goede ontvangst van maar liefst 14 of 16 satellieten dan is de Wavefrontier T90 een uitkomst. Stel je eens voor: Alle interessante satellieten van 28 Oost tot 12 West zonder wachttijd voor een rotor. ..

    Voor alleen Hotbird en 3 Astra's raad ik de Wavefrontier T55 aan. Die is bijna 2 x zo klein en pakt toch 7 of 8 satellieten. Kun je dus later nog LNB's bijplaatsen.

     

    Moeilijk? Lees dan Afstelling Wavefrontier eens door en je zult zien dat de Wave juist heel gemakkelijk is!

  2. Ergens in 2013 wordt dus de Astra 2 met alle BBC, ITV, Channel 4, etc. vervangen door de nieuwe Astra 2F, 2G en 2 H. Met een veel krapper bereik dan de huidige Astra1N. Hoeveel beperkter / krapper die beam wordt, weet niemand zeker. Mijn tip, alleen als je woont in Zeeland of Zuid Holland: Bestel gerust de multytenne. Woon je echter in Groningen, ga dan meteen voor de Wave T55.

    Woon je in Utrecht en hou je van gokken dan dus de Multytenne. Ga je voor 'zeker' neem dan die T55.

    Suc6!

  3. Hallo Vaako,

     

    In ieder geval wil ik je de site van Satlex Digital aanbevelen. Kijk hier maar eens voor de juiste positie van elke LNB.

    Omdat de T90 met gemak 40 graden kan overbruggen, zou ik ook eens kijken naar iets westelijker satellieten. Ook op 4.8°E / Thor (0.8°W) / Atlantic Bird 3 (5°W) zitten interessante zenders FTA. = Afkoring voor Free To Air. Klik vooral op die 3 'namen' want dan kom je meteen op die satelliet. King of Sat vermeldt alle vrij te ontvangen zenders op een witte regel. Gekleurde regels zijn gecodeerd.

  4. Ik neem aan dat je 28.2E ontvangt? En dat je moeder het niet erg vindt dat er ook beeld zit bij de muziek? Ben zelf erg blij met Vintage TV met veel 60-er maar toch ook 50-er jaren muziek.

    Astra 2 12524.00 H DVB-S QPSK 27500 2/3

  5. Dat je naast de aanschaf van die smartcard ook een vrij prijzige registratievergoeding én administratiekosten moet betalen, blijkt dus te kloppen. Kwalijker wordt het pas als je na een maand of 4 gebeld wordt met 'een prachtige aanbieding'. Helaas was ik zo dom om JA te zeggen.

    Wat blijkt: Je abonnement wordt om die reden weer met 4 maanden verlengd. Ga je daarover klagen, zegt men: Dan had u de kleine lettertjes maar moeten lezen!

  6. Origineel bericht van: SIMBAke
    goed werkend gekregen ?
    bij mij werkt het niet , het zou de tuner zijn die niet matcht met de diseq switch die in de multytenne zit


    Sorry voor late reactie ! Ligt niet aan de tuner! Multytenne heeft vaste volgorde voor
    Diseqc A = Astra 19
    Disecq B = Hotbird
    Diseqc C = Astra 23
    Diseqc D = Astra 28

    Hier kan niets worden gewijzigd. Canal Digitaal werkt met
    Diseqc A = Astra 19
    Diseqc B = Astra 23
    Diseqc C = Astra 28
    Disecq D = Hotbird

    Dat kan conflicteren. Gewoon handmatig de bovenste Diseqcs instellen en het werkt weer !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...