Ga naar inhoud


eppieelco

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door eppieelco

  1. Heb ook het probleem van geen geluid maar ik kan met de PID scan wel geluid krijgen alleen hij slaat het niet op. Bij het zappen tussen de zenders moet ik steeds de PID scan uitvoeren. Heb het apparaat al uitgezet en ook op OK gedrukt maar hij slaat het niet op. Wat is daarvoor verantwoordelijk? de software ?

     

    Met vriendelijke groet

     

    Eppieelco

  2. Ik heb ook al diverse malen getracht mijn seca2 via internet te activeren, zonder succes. Hij liep op 30 november af en heb nu 1 sms gestuurd en hij doet het weer!!!

    Heb nu echter een probleempje: geen geluid op 1,2,3, en veronica. Ook al een pid scan gedaan en dan heb ik even geluid maar zo gauw ik een andere zender neem is het geluid weer weg. Ook al ik geluid heb en zet de ontvanger uit en aan, Philips 6072, dan moet ik weer een pid scan uitvoeren.

    Ik heb de laatste Rayhtec erop staan

  3. Helaas, nu is er alleen maar FTA te ontvangen. Het abb. van CD is geldig tot 30 november. Heb al een paar maal een heractivatie aangevraagd maar nog geen resultaat.

    Heeft iemand een oplossing of moet ik de andere software er in zetten welke CD wel accepteert?

     

    Mvg

    Eppieelco

     

    PS ik heb de PID op 1803 gezet, auto syst op geen en EMM blokker op uit.

  4. Sinds een paar dagen heb ik op m'n ouwe trouwe Philips 6073 geen RTL zenders meer. Na soms 1 minuutje schakeld de ontvanger zichzelf uit (stand-by). Ik draai al jaren op de HDL 5.09 software en wil wel weer eens een nieuwe er in drukken maar dat komt er nog niet van.

    Moet de oorzaak in de Seca2 kaart gezocht worden of maakt dat niet uit? Dacht dat het niet nodig was om een nieuw kaartje te hebben voor een oude ontvanger.

    Wie kan mij helpen?

     

    De avonden worden al weer lekker lang voor sat tv

     

    Mvg

    Eppieelco

×
×
  • Nieuwe aanmaken...