Ga naar inhoud


Pameijer

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pameijer

  1. Kijk eens in je receiver in: \lib\modules\3.1.1\extra\

    Daar zie je de datum van de modules

     

    Die hebben de datum 26/8/2012, zal dus wel goed zitten, thanks!

     

    VTI heb ik wel eens geprobeerd Tonski, maar vond het niet erg ergonomisch zeg maar.

  2. Weet iemand of in de standaard software-update van de Ultimo met OpenPLI de nieuwe drivers worden geïnstalleerd? Ik heb de FPGA-update met succes uitgevoerd en daarna de software-update (via Instellingen --> Software update), maar geen idee of ik nu de nieuwe drivers heb!

  3. Volgens de specificaties van de Vu+ Ultimo moet hij 1 GB flash en 512 MB RAM hebben. Als ik echter via de webinterface de boxinfo open krijg ik het volgende te zien:

     

     

    Brand: Vuplus

    Model: ultimo

    Chipset: 7405(with 3D)

    Frontprocessor Version: None

    Total Memory: 275292 kB

    Free Memory: 4012 kB

     

     

     

    Oftewel ongeveer 270 MB geheugen ipv 512 MB! Klopt dit, en zijn er meer mensen die dit zo hebben?

  4. Bij de topicstarter is HDMI CEC de boosdoener maar gewoon uit te schakelen via het applicatie menu. Via scart zal dit niet werken daar CEC over de HDMI interface gaat....

     

    Of TS nu geholpen is is nog maar de vraag volgens mij! Dat CEC bij mij niet werkt is idd logisch. Ik kon bij mijn Homecast Magic Pro wel de volumetoetsen van de remote het volume van de TV laten bedienen. Outputvolume van de decoder gewoon op max en geen gedonder met 2 volumecontrols. Maar wellicht beter om eerst zelf uit te zoeken en anders een eigen topic te openen..... :)

  5. Origineel bericht van: Klablabla
    Hallo,

    Binnenkort ga ik de homecast 8100 of 9000 halen.
    Kan dit apparaat ook diverse media afspelen?
    Zoals divx / dvd iso / mkv / mpg

    Via netwerk of usb?


    Nee helaas. Daar heeft Homecast de Magic Pro voor in het leven geroepen, maar ik raad je niet aan om die voor media te gebruiken. Tip van het jaar: gebruik voor streaming een dedicated streamer, het zijn goedkope apparaatjes en je bespaart je een hoop ergernis.

    Bluray spelers, receivers, sat-decoders, TV's: ze willen allemaal zo graag streamen maar ze kunnen het gewoon niet!
  6. Ik heb deze STB. Zappen gaat niet snel, een Clarketech of Dream doen dat beter. Zelf heb ik veel probs met dit apparaat, maar anderen zijn er wel tevreden over. Beeldkwaliteit is prima, hij ziet er ook mooi uit. Wel maakt de ventilator redelijk veel lawaai, ik hoor hem duidelijk boven mijn TV-geluid uit. De multimediamogelijkheden kun je beter overlaten aan een ander apparaat (met bv. XBMC erop), het werkt gewoon niet goed.

    Kortom, als je een probleemloos apparaat wilt, neem een eenvoudiger STB of een Dream, de Magic is best duur vergeleken met andere.

  7. Ik kreeg gister van CD dit mailtje:

     

    Beste heer X,

     

    Aanstaande zondag 27 februari worden in Los Angeles voor de 83e keer de Oscars uitgereikt. Om dit de vieren is dit weekend op Film1 het Oscar Weekend te zien. U kijkt dan niet alleen naar de uitreiking van de Oscars maar ook een aantal topfilms.

     

    U kijkt dit weekend gratis naar de onderstaande programma's:

     

    25 februari

     

    20:20 Start

    20:30 Film1 Oscar special

    20:45 The Reader

    22:50 The Royal Tenebaums

    00:50 Eind

    26 februari

     

    20:20 Start

    20:30 Film1 Oscar special

    20:45 A Single Man

    22:30 The Hours

    00:40 Einde

    27 februari

     

    13:50 Start

    14:00 BenHur

    17:40 The Horse Whisperer

    20:30 Film1 Oscar Special

    20:45 The Hurt Locker

    22:50 TBC

    00:00 Uitreiking Oscars

    06:30 Einde

    28 februari

     

    20:20 Start

    20:30 Oscar Highlight

    22:10 Einde

     

     

    Maar jullie raden het al: geen enkele beeld op Film1.1. Had me net verheugd op The Royal Tenenbaums. Meer mensen die deze kat in de zak van CD gekregen hebben?

  8. In een fantastisch gebaar richting haar klanten heeft Homecast haar duitse forum gesloten voor nieuwe bijdragen. Waarschijnlijk waren ze al die ontevreden klanten beu of zo? Dit belooft weinig goeds voor de ondersteuning de komende tijd, en ik verwacht nog wel wat ondersteuning nodig te hebben voor mijn Magic Pro.......

     

    Letterlijk schrijven ze dit:

     

     

    Liebe User,

     

    ab sofort ist dieses Forum auf die Betriebsart "nur lesen" umgestellt.

     

    Die Neuregistrierung als User ist nicht mehr möglich, die Bestandsnutzer haben kein Schreibrecht mehr und können auch keine neuen Threads mehr eröffnen.

     

    Support-Anfragen sind direkt über Homecast Europe per eMail oder über die Hotline abzuwickeln.

     

    Die wichtigsten Threads dieses Forums werden vorerst zum Stöbern und als Wissensarchiv erhalten bleiben.

     

    Danke für eure zahlreichen Beiträge in den zurückliegenden Jahren!

    -- Gruß HC-Portal --

     

  9. Origineel bericht van: geert de vries
    Hallo allemaal
    Ik wil een nieuwe ontvanger kopen namelijk de Homecast HS-9000 CI
    /HDTV TWIN tuner PVR500gb Benelux voor 399 euro,is dat een goede
    keuze?

    Alvast bedankt
    Geert de Vries

    ja
  10. Sinds 2 weken heb ik de Magic Pro, de Beneluxversie welteverstaan. Out of the box een prima apparaat met een hele goede beeldkwaliteit. Draait op Linux maar is wel gesloten. Je kunt dus niet zelf gaan lopen kloten, wat met mijn beschikbare tijd alleen maar een voordeel is. Hij zit ook in de pijplijn voor CanalDigitaal certificatie, dus je bent verzekerd dat je opnames ook in de toekomst gedecodeerd worden opgenomen. Wel af en toe wat foutjes, geen beeld op normale zenders bij zappen, terwijl die vlak daarvoor bekeken werden, wel af en toe een vastloper, zappen mag sneller, PIP werkt niet. Maar voor een eerste firmware erg volwassen. Ik heb d e nieuwe firmware ook gezien en die is echt veel sneller en mooier. Ergo, probleemloos apparaat met af en toe nog een hick-up, mag het....

     

    Hij geeft bij mij trouwens bijna alle CanalDigitaal zenders weer zonder abbo, dus incl. Eredivisie Live, Film1, Sport1 etc. etc. !!! Mij hoor je niet klagen.....

  11. Origineel bericht van: Sverige

    of dat goed uitgelegd is, is weer wat anders... ik lees dingen als garantie... tja, die heb je in Duitsland ook. Zelf zou ik voor de goedkoopste gaan, het belang van die zgn "fastscan lijsten van CD" zie ik ook totaal niet in, waarom zou een mens die willen gebruiken (dat vraag ik me vaak af eigenlijk). Ik ben iemand die al van eind 80er jaren met sat aan de gang is... misschien dat het daardoor komt. Toen bestonden er geen kant en klare lijsten... ik zet de zenders altijd in de volgorde die IK voor mezelf het aantrekkelijkste en makkelijkste vind en niet zoals een ander denkt dat het moet.

    Lees de specificaties, vergelijk die, kies wat jou het beste past en ga dan voor de goedkoopste.


    Het is dus meer dan alleen fastscan-lijsten. De Homecast HS 9000 heeft zelfs een andere chipset in Beneluxversie. Met de duitse apparaten kun je bv. niet gedecodeerd opnemen aangezien bijna alles daar FTA is. De BNL-apparaten kunnen dat wel. Sowieso schijnen de BNL-versies wat beter te zijn.
  12. Origineel bericht van: lennie

    PS: moet toch "correct" zijn. Een zin is in correct Nederlands. Veel gemaakte fout, zoals bij voorbeeld in "ik heb een hele nieuwe fiets gekocht". Heel slaat op nieuw, en niet op de fiets. Is een correct Nederlandse zin dus, en een heel nieuwe fiets.
    Wat die t = d betreft heeft u volkomen gelijk.


    Weer wat geleerd! Taal blijft toch leuk. Branche heeft wel een e aan het eind trouwens :D. En nu hou (houd?) ik er mee op!
  13. Origineel bericht van: lennie

    Maar naast een veelvoorkomend gebrek om een verhaal logisch op te stellen en een correct Nederlandse zin te bouwen, is men blijkbaar ook te besodemietert om leestekens, hoofdletters en dergelijke te gebruiken en tikfouten te verbeteren.

    Besodemieterd schrijf je met een "d". "Correct" mist nog een "e", het is een "correcte Nederlandse zin". whistle

    Er zijn 2 kanten aan je verhaal. Ik ben het met je eens dat er meer aandacht mag worden besteed aan taalgebruik, spelling en fatsoenlijke omgangsvormen. Ook op de digitale snelweg. De andere kant is dat de importeur in deze absoluut meer moeite mag doen om zijn klanten (!) tevreden te stellen en gewoon te reageren op vragen. Het één sluit het ander niet uit.

    Ik kreeg onlangs een mail terug van sat***geen-reclame*** n.a.v. een vraag van mij over de Rebox. Ook die mail was erg slecht opgebouwd, gaf geen antwoord op mijn vraag en had spelfouten. Op mijn reactie heb ik nooit meer wat gehoord, klant word ik dus niet. Dit als voorbeeld wat goed klantcontact kan betekenen voor je bedrijf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...